نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad-h نمایش پست ها
تا وقتی درآمد اینجوریه هیچوقت رعایت نمیشه و نخواهد شد !
چرا منی که برای یه سایتی که 140 تومن پول سرور و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه میدم یهو بیان بهم بگن که دلار رفته بالا و الان باید 190 تومن پول سرور جدا از اون چیزا بدی باید بیام n تومن دیگه هم پول قالب سایت رو بدم ؟
میام از یه جای دیگه ور میدارم ، مثله همین بحثی که امروز داشتیم ! مقصر اصلی من نیستم که ریپ کردم ! مقصر اونیه که ... ( بحث سیاسی ممنوعه )

در کل تا شرایط اینه رأی من اینه :

اهمیتی نمی دم...
نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
من با کپی رایت موافقم اما........... واقعا خوشتون میومد کپی رایت رعایت میشد اما در عوض فتوشاپ نسخه 1 رو که مال 10 سال پیش هست رو استفاده میکردید؟ یا مثلا هنوز روی ویندوز 2000 بودید؟ یا وقتی یک بازی میومد دموشو با هیجان برای هم تعریف میکردید؟ جدیدترین پخش کنندتون مدیاپلیر 8 بود و برای ویرایش یک عکس از پاینت ویندوز استفاده میکردید و.............
عزیز من کسی که بخواد کپی رایت رو تو یک کشوری برقرار کنه اول باید حقوق ان ملت رو طوری برقرار کنه که یک بچه 10 ساله بتونه یک بازی 50 دلاری رو وقتی میاد راحت بخره نه اینکه یک بازی رو ما میزاریم فروشگاه 2000 تومان طرف میگه چه قدر گرونه!
پاسخی که من به شما می دم:
قرار نیست همه هرچیزی که می خوان رو داشته باشند. ما نمی تونیم چون جامعه ی درستی نداریم حق دیگران رو بخوریم.
مثل این میمونه که بگیم : دز دی برای افراد فقیر حلال است !

پ.ن : هیچ وقت انسان نمی تونه مسئولیت کارهای خودش رو گردن دیگری بیاندازه

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط irmpmn نمایش پست ها
من میگم تا موقعی که در کشور ما فرهنگ کپی رایت کاملا جا نیفته , نباید به کسی ایراد گرفت...
باید طرز فکرها به کل عوض بشه تا اگه کسی احترام نزاشت بهش ایراد گرفت
به نظرتون طرز فکر ها چطوری عوض میشه ؟
جسارتاً گیم که نیست رمز بزنیم طرز فکرها عوض بشه :دی با همین ایراد گرفتن ها و اقدامات کوچیکه که به مرور زمان طرز فکر یک جامعه عوض میشه