نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

موضوع: این مشکل آیا نباید پیگیری بشه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : این مشکل آیا نباید پیگیری بشه؟

سلام

من به هیچ یک از کسانی که تاپیک دادند کاری دارم و طرفدار کسی هستم که بگید فلانی اومد طرف داری کرد من یه موقعی با رهیاب یا همون 1000 که شما میگید کار میکردم تا حتی چند وقت پیش هم درخواست داده بودم تا برای من کسی سیستم پیامک بنویسه تا بفروشم که سر یکسری موضوعات کنسل شد میتونید برید تاپیک ببنید که فکر نکنید من طرفداری میکنم ولی انصافا این 1000 اولا که دلیوریش حسابی مشکل داره یعنی حتی تو پنل وب سرویس خودش میزنه که اینا ارسال شده ولی هنوز به گوشی نرسیده به شرکت بگید میگه ترافیک روز بالا هست ما دادیم مخابرات ربطی به ما نداره سیستم بالاخره یکسری مشکلات داره این سیستم اقای داوری یا هر کسی دیگه هم راحت بهتون بگم کار خاصی انجام نمیده حکم گوشی موبایل دارند یک باکس متنی داره با یک باکس شماره شما میزنید اونا هم وصل میشن به وب سرویس همینو بس ...

درسته یکسری امکانات داره مثل نمیدونم سالگرد ازدواج این حرفا که اینا همش بر میگرده به برنامه نویسی ولی کلیتش این هست که اطلاعات وارد شده رو به وب سرویس مخابرات ارسال میکنه همینو بس

من به بحث پشتیابنیشون و ... هم کاری ندارم خودشون دانند این پست هم نه طرف داری بود نه چیزی فقط میخواستم واقعیت این سیستم خط ها رو بدونید بهترین سیستم هم فعلا 2000 هست که هزینه هاش بالا هست اگر توانایی هزینه دارید با اونجا کار کنید اتیه پرداز من به شخصه از 3000 و 1000 بریدم رفتم سراغ 2000

روز خوش

2. تعداد تشکر ها از daftari به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)