بحث بسیار خوبی ایجاد شده .
حالا اجازه بدین من هم نظر شخصی مو بگم .
9 سال هست که کار هاستینگ می کنم ، فقط و فقط بخاطر تفریحش .
قبلش مدتی بود که بنا به دلایلی سایت هام توسط دوستان دیگه هاست شده بود . متاسفانه حرکت هایی دیدم که گفتنش درست نیست . اگر خاطرتون باشه سندروم شرکت رسالت (پرشن وب ) فکر کنم باشه تا بیا جلو . از تحریم گرفته تا ...
مشکلات زیادی رو داشتیم ، شکایت های سایت های خارجی به دیتا سنتر ، بن کردن اکانت ما توی کل یه دیتا سنتر و ...
اما الان خدمت تون عرض می کنم ، حرف های همه رو شنیدم . عقیده من این هست که اگر کسی نمی تونه مشکلات سرور خودش رو حل کنه ، خوب چرا به سراغ یه VPS میره ؟ VPS داشتن با داشتن یه رسلر فرق می کنه .
ببینید شما درتمام دنیا اگر بخواین هاست بگیرید ، اگر مشکل از شما باشه کسی اونو براتون درست نمی کنه . می تونید به ساپورت ها تیکت بزنید ، در حد راهنمایی بهتون میگن و بس .
حالا در ایران ، گفتم من خودم کار هاست می کنم و حمل بر بد گویی خدای نکرده نشه به دوستان .
دوستانی که در ایران عزیز مون کار هاست می کنند ، 3 دسته هستند . 1 انساهای کامل شریف . 2 انسان های سود جو ، 3 انسان های بی سواد
از آخر میام به اول . بی سواد ها کیا هستند ؟ اونهایی که سواد لازم برای راه اندازی ، نگهداری و البته توانایی خروج از بحران رو نداشته باشن .
بحران رو عرض کنم ، مثلا دیروز سرور من مشکل داشت ، تمام یوزر ها بک آپ گرفته شد ، سرور از نو پیکر بندی شد و یوزرا برگشتند ، دیشب هیچ کدومشون اصلا نفهمیدن چی شد . مشکل فوری حل شد تا خدای نکرده سایت های بچه ها دان نمونه .
افراد بی سواد اون هایی هستند که 1 ) دانش برطرف کردن و کافیگ رو ندارن 2 ) سواد جستجو و حل مشکل رو از توی اینترنت ندارن . خیلی وقتا پیش میاد چیزی رو بهش بر بخوری و بلد نباشی ، اشکالی نداره ، سرچ می کنی و راه حل رو پیدا می کنی .
گروه دوم ) افراد سود جو ، این افراد کسانی هستند که فقط پول رو میشناسن ، اصلا توضیح نمی دم . در اقتصاد سود آوری بنگاه ها اصل هست نه چیز دیگه .کسی به کیفیت و ... اصلا اهمیت نمیده .
گروه اول هم انسان های شریف هستند . این افراد هم سود رو در نظر می گیرند و هم رضایت واقعی مشتری رو .
یادم هست یه بار برای یکی از دوستای برادرم که اصلا هم ندیده بودم ، یکسری سایت هاست کرده بود . البته مال الان نیست . مال 3 سال پیشه .درس دانشگاهم تموم شده بود و می خواستم برم خدمت .
خدا شاهد هست ، با هزینه جبب خودم یه سرور براش گرفتم و سایت هاشو انتقال دادم به اون و دادم دست خودش .
گفتم من دارم میرم سربازی .
خوب ببین ، بعضی وقتا باید انسانی به قضیه نگاه کرد .
من کاری ندارم شما جزو کدوم گروه هستید . البته همه تون اول هستید .
پیشنهاد من : با هر کسی خواستید کار کنید ، قبلش مذاکره کنید .آقا مشکلی نیست . حرف برن ، بپرس ، بگو آقا اگه این مشکل برای من پیش اومد شما چی کار می کنی ؟ مثلا ساپورت من 11 شب تا 8 صبح دیگه نیست . ادعا نمی کنم 24 ساعته کار می کنم ، ولی 8 صبح تا 11 شب واقعا ساپورت رو انجام میدم . خوب این رو بپرس از طرف ، هر چیزی که هست رو بپرسین و شرط کنید ، در صورت لزوم قرار داد ببندین . چه اشکالی داره ؟
من شرکت ندارم ولی قرار داد می بندم .کارم رو هم محکم انجام میدم .
این رو آخرش بگم ، قبل از خرید خوب تحقیق کن بعد بخر .
همین جا می گم ، دوستان هر کدوم سرور هاشون مشکل داشت ، ساپورت جوابشونو نداد بیان از خود من بپرسن .
eMAIL : Marsdl@gmail.com
IM : fantom_alon@yahoo.com + Mortal.phantom@yahoo.com
موفق و موید باشید