نوشته اصلی توسط
marsdl
ببین ، من بین بچه های vps دیدم یه سری میان پکیج بندی می کنن .یعنی یکیج طلایی و فلان .
پکیج طلایی شون گرون می دن ، از اونور میان ساپورت می کنن .
ببین وقتی شما سرور رو می گیری ، ارائه دهنده سرویس vps به شما کار خاصی نمی کنه که پشتیبانی بده . یه مجازی سازی انجام داده و سرویس خام رو به شما داده تا استفاده کنید .
مثل این هست که یه سالن رو بیان پارتیشن بکشن . حالا هر کی هر کاری دوست داره می توش انجام بده .اگر شما مثلا با مشتریت نتونی کنار بیای یا مثلا سی دی رام کامپیوترت سوخته یا ویندوز کامپیوترت خراب بشه نمی تونی بگی صاحب خونه بیا اینو درست کن . ولی اگه برقت قطع بشه یا هوای سالن سرد و گرم بشه یا سالن درش بسته بشه و ... اونجاس که صاحب خونه پاسخ گو هست .
امیدوارم گرفته باشید .
حالا بحث آموزش رو بگم . متاسفانه ، خود رو میگم ، انقدر بخیل شدیم که 4 تا چیز که یادمون دادن رو به کسی نمی گیم .خود من سر یه dns ساده پوستم کنده شد تا فهمیدم ایراد از کجا بود . دریغ از یه پاسخ تخصصی از بچه ها .نمی گم کسی بلد نیستا ، نه بلدی زیاده . به ما نمی گفتن .
حالا ، شما توصیه می کنم یکم زبان انگلیسیتو قوی کن ، توی فروم های خارجی دنبال آموزشت بگرد .
آموزش راه اندازی vps رو تو سایت می تونی پیدا کنی .یه کوچولو باید فعال باشی همین .
مشکلی داشتی ، من خودم دربست کمکت می کنم.