ولی در کل باید گفت در این بلاد تو فروش مخصوصا سرور مجازی و اختصاصی وظیفه خیلی ها فقط فروختنش هست و بس ! آقایون آنلاین هم هستن یکدفعه چراغ پشتیبانیشون هم خاموش میشه یه دفعه دیگه تلفن رو هم جواب نمیدن میفرستن رو پیغام گیر تو ساعت 2:30 ظهر .... ای بابا من که دل پرخونی دارم از این آقایون به اصطلاح سرویس دهنده .
نوشته های قبلی دوستان رو هم خوندم من . اما بهتره واقع بین باشیم دوستانی که vps ارائه میدن انگار دارن مال ***ی میفروشن ، همچین با احتیاط در این مورد حرف میزنن که انگار همه مامورهای اداره اطلاعات امنیت کشور دنبالشونن . اکثرشون عصبی میشن و سربالا جواب میدن .
بعضی دوستان میگن دود چراغ تو چشاشون رفته و کمر درد گرفتن و... عزیزم دلبندم هر کسی برای هر کاری باید این بلاها سرش بیاد منی که وبمستر هستم و یکسری مشتری دارم باید تا کمر جلوشون خم بشم این ابزار کاسبی هستش !
الان اکثر آقایون جوری صحبت میکنن که سرویس گیرنده هاشون یه مشت آدم احمق هستن که آویزون یه مشت آدم دانا شدن ! نه عزیزم اینطوری ها هم نیست . سرویس گیرنده های شما اگر از شما بالاتر نباشن پایینتر نیستن فرقشون با شما فقط در اینه که از شما سرویس گرفتن و در حد استاندارد و معمول توقع جواب دادن به تیکت و برداشتن گوشی رو دارن حالا ممکنه آقای سرویس دهنده بگه انجام نمیدیم .چه اشکالی داره ؟ مطمئنا خیلی بهتر از غیب شدنه .