نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: چرا vps ها پشتیبانی ندارند ؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : چرا vps ها پشتیبانی ندارند ؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط thekoroush نمایش پست ها
    ولی در کل باید گفت در این بلاد تو فروش مخصوصا سرور مجازی و اختصاصی وظیفه خیلی ها فقط فروختنش هست و بس ! آقایون آنلاین هم هستن یکدفعه چراغ پشتیبانیشون هم خاموش میشه یه دفعه دیگه تلفن رو هم جواب نمیدن میفرستن رو پیغام گیر تو ساعت 2:30 ظهر .... ای بابا من که دل پرخونی دارم از این آقایون به اصطلاح سرویس دهنده .
    نوشته های قبلی دوستان رو هم خوندم من . اما بهتره واقع بین باشیم دوستانی که vps ارائه میدن انگار دارن مال ***ی میفروشن ، همچین با احتیاط در این مورد حرف میزنن که انگار همه مامورهای اداره اطلاعات امنیت کشور دنبالشونن . اکثرشون عصبی میشن و سربالا جواب میدن .
    بعضی دوستان میگن دود چراغ تو چشاشون رفته و کمر درد گرفتن و... عزیزم دلبندم هر کسی برای هر کاری باید این بلاها سرش بیاد منی که وبمستر هستم و یکسری مشتری دارم باید تا کمر جلوشون خم بشم این ابزار کاسبی هستش !
    الان اکثر آقایون جوری صحبت میکنن که سرویس گیرنده هاشون یه مشت آدم احمق هستن که آویزون یه مشت آدم دانا شدن ! نه عزیزم اینطوری ها هم نیست . سرویس گیرنده های شما اگر از شما بالاتر نباشن پایینتر نیستن فرقشون با شما فقط در اینه که از شما سرویس گرفتن و در حد استاندارد و معمول توقع جواب دادن به تیکت و برداشتن گوشی رو دارن حالا ممکنه آقای سرویس دهنده بگه انجام نمیدیم .چه اشکالی داره ؟ مطمئنا خیلی بهتر از غیب شدنه .
    سلام.

اول باید عرض کنم که بهتر هست صحبت های کوچه بازاری و شوخی های سبک رو با دوستان نزدیکتون داشته باشید، شخصاً از این موارد خوشم نمیاد و یادم نمیاد به کسی اجازه این کار رو داده باشم ؟!

در مورد بخشی که نوشتید ابزار کار، اصلاح می کنم، ابزار کار شما!

بنده هیچ وقت سر خم نکردم مگر موقعی که اشتباه از بنده بوده و می بایست با روش های مختلف رضایت کاربر رو جلب می کردم که معمولاً از روش های آسون (باز پس دادن هزینه پرداختی و موارد این چنین) استفاده کردم، تاکید می کنم، سر خم نکردم و نمی کنم!

ترجیه میدم سرم رو جلوی گوگل خم کنم، روی keyboard بخوابم و با mouse مسواک کنم ولی برای پول سر خم نکنم!

من یاد گرفتم که "قوی باش که ضعیف پای مال است" پس خودم رو قوی می کنم و -بعد- وارد یک کار میشم و نمیام ادعای کاری رو بکنم که اطلاعات -کافی و کامل- در موردش ندارم که در نتیجه باعث سر خم شدنم نشه!

در نهایت، روش های صحیح تجارت اگر پیموده بشند، انسان نیازی نداره که برای تامین نیاز های مادی خودش نفسش رو زیر سوال ببره، بد نیست به این مورد کمی فکر کنید!

با تشکر.

2. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)