دوست عزیز اول باید بگم شما کدوم سرویس unmanaged گرفتی که روش ساپورت بدن؟(منظور نرم افزاری هست) شما هرجایی رو دیدی اینکار رو میکنند آدرس بدید من خودم به شخصه ازشون خرید میکنم!
بعدشم به قول محمدحسن فخرایی چون ایرانی هستیم و اغلب دوستان یا تک نفرهستن(به اسم شرکت کار میکنند) یا دونفر هستند که رفاقتی کار میکنند و وقتی که گذاشتن براش ارزش قائل نیستن و فقط یه کاری کردن که یه کاری کرده باشن! شرکتی با حداقل 10نفر پرسنل بیاد سرویس بده حقوق این بنده خداها رو باید از کجا دربیاره بده؟؟ از جیب؟
اگر سرویسی که شما گرفتید manage شده باشه که همه کار براش انجام میدن. سرویسهایی که unmanaged هستند پروایدری که سرویس میده معمولا به بعضی از سوالها جواب میده(این بستگی به شرکت داره)
شرکت ما(متشکل از حدود 6 تا 8 نفر) تمام سرویسهامون(به غیر از هاست اشتراکی) unmanaged هستش و برای manage کردن هم پکیجهای مختلفی داریم که کاربر میتونه انتخاب کنه!
اونی هم که شما میگی روزها و شبها دود چراغ و شمع و از این چیزایی میخوردید برای این هست که دوست داشتید همه کار رو خودتون انجام بدید! اگه یه تیم تشکیل میدادید یا بدید که همه نوع تخصص توش پیدا بشه اون وقت متوجه میشید که چرا برای پشتیبانی سرویسها پول میگرند.
شما مشتری مداری و واژش رو بد متوجه شدی! همیشه حق با مشتری هست ولی اگه حرفش و حقش حق و به جا باشه! تا کمر خم شدن هم نمیخواد شما با رفتار و برخوردتون میتونید به مشتری بهترین تجربه رو بدید که تا مادامی که یادش هست شما رو ازتون تعریف بکنه. و همیشه آدم برای کارهای اشتباهش سرخم میکنه(تازه فقط جلوی خدا نه خلق خدا! :دی) شما میتونید با یه معذرت خواهی ساده و به دست آوردن دل مشتری(اگر حق باهاش باشه) اون رو از دلش در بیارید اگه حق هم باهاش نباشه میتونید یه عذرخواهی ساده کنید!
به این میگن مشتری مداری نه اونی که شما میگید!
موفق باشید