نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
سلام.

اول باید عرض کنم که بهتر هست صحبت های کوچه بازاری و شوخی های سبک رو با دوستان نزدیکتون داشته باشید، شخصاً از این موارد خوشم نمیاد و یادم نمیاد به کسی اجازه این کار رو داده باشم ؟!

در مورد بخشی که نوشتید ابزار کار، اصلاح می کنم، ابزار کار شما!

بنده هیچ وقت سر خم نکردم مگر موقعی که اشتباه از بنده بوده و می بایست با روش های مختلف رضایت کاربر رو جلب می کردم که معمولاً از روش های آسون (باز پس دادن هزینه پرداختی و موارد این چنین) استفاده کردم، تاکید می کنم، سر خم نکردم و نمی کنم!

ترجیه میدم سرم رو جلوی گوگل خم کنم، روی keyboard بخوابم و با mouse مسواک کنم ولی برای پول سر خم نکنم!

من یاد گرفتم که "قوی باش که ضعیف پای مال است" پس خودم رو قوی می کنم و -بعد- وارد یک کار میشم و نمیام ادعای کاری رو بکنم که اطلاعات -کافی و کامل- در موردش ندارم که در نتیجه باعث سر خم شدنم نشه!

در نهایت، روش های صحیح تجارت اگر پیموده بشند، انسان نیازی نداره که برای تامین نیاز های مادی خودش نفسش رو زیر سوال ببره، بد نیست به این مورد کمی فکر کنید!

با تشکر.
آریا خان ، عزیز دلم چرا به خودت گرفتی حرف های منو ؟
من حرف دلم رو زدم . چیزی که فکر میکنم حقیقته . بهتره کمی تمرین دموکراسی کنی شما ! بعد هم من با کسی شوخی ندارم حرفام کاملا جدی بود !! احتیاج به اجازه گرفتن هم احساس نمی کنم داشته باشم . شما معنی تا کمر خم شدن رو به جای احترام به مشتری و همیشه حق با مشتری است رو با گدایی اشتباه گرفتی عزیز به همین خاطره حرفای من براتون سنگین اومده و دنبال معنی ابزار کار میگردی . من افتخار میکنم که مشتری هام ارزشمندترین دارایی هام هستن ! امیدوارم اکثر آقایون سرویس دهنده هم به این درک برسن !!!
من تا به حال از شما سرویس نگرفتم که بخوام منظورم شمای نوعی باشه ! منظورم اکثر آقایونی هست که تو این مارکت هستن و ما روز و شب باهاشون سروکار داریم .
با تشکر