پشتیبانی VPS یعنی UP بودن سرور و UP بودن شبکه . VPS هم مثل یک سرور اختصاصی می مونه که افراد باید خودشون امنیت و کارکرد بهینه اون رو تضمین کنند.
من افرادی رو میشناسم که دائم از اینکه سرور VPS خرابه و DOWN میشه اعتراض می کردند و به پشتیبانی گیر میدادند. شخصا وقتی مواردشون رو چک می کردم میدیدم با یک VPS با RAM 128 120 تا سایت رو بالا آورده و VPS هم به خاطر استفاده بیش از حد از منابع پروسس های اون رو بلاک می کرده . وقتی براشون کانفیگ می کنی و سایت هاشون بالا میاد، توقع دارند که این جزو پشتیبانی رایگان باشه. بعضی وقتی که سرویس کند میشه میگن پهنای باندتون کم شده و باید پشتیبانی کنین. باز هم که بررسی می کنی می بینی Load سرور خودشون زیاد شده و جواب گو نیست و به پهنای باند مرتبط نمیشه. دیگه واسه مدیران سرور های داخلی عادی شده که سرور اگر فروختی، یعنی 24 ساعته باید حتی باگ های سایت هاشون رو هم براشون بگیری و پورتال هم باید نصب کنی براشون.
همه می دونینم که پشتیبانی سرور ها در دنیا معمولا 20$ هزینه داره و در تایید گفته افراد قبلی باید بگم وقتی اسم از هزینه میاد افراد احساس میکنن داری زور گیری می کنی.
وقتی هزینه اندکی هم میدهند تا یک مشکل خاصشون برطرف بشه،باز توقع دارند که حتی مشکلات خانوادگی شون رو هم با همون هزینه حل کنی. ببخشید که کمی تند رفتم.