با سلام
آقا رامین شما اینقدر خودتون رو در گیر این مسله کردین
که توی این دنیای مجازی بر خلاف همه که میان دو سه تایی دوست
برای خودشون پیدا میکنن شما همش برای خودتون دشمن می تراشید
هر کی میاد اینجا با کوچکترین طرفداری از نوین بهش میپری
من موندم که شما الان با تاپیک دادن به چه چیزی می خواهید برسید
دفاع از حقوق خودتون ؟
اگه واقعا اینجوری هستش که تا حالا دفاع کردین ولی به نظرت چیزی هم به دست آوردی؟
اگه به غیر از این موضوع هست که بیای فقط داد و هوار راه بندازی و گروهی رو پیرو خودت بکنی
برای تلافی هم که شده نون آقای عباس زاده که شما به طور واقعا ناجوانمردانه ایشون رو
کلاه بردار خطاب میکنید باید عرض کنم که مسیر رو اشتباه اومدین چون نه آقای عباس زاده
کلاه بردارن و نه همکاران ایشون که واقعا همشون آدمای شریف و با عزتی هستن
می دونم الانه که شما دوباره بیای و محکومم کنی مثل دوست قبلی و بگی به تو چه
آدم زنده که وکیل وصی نمیخواد, چطور عزیزم وقتی شما وکیل وصی هر چی ساز مخالفه میشه
من چرا وکیل وصی هر چی ساز موافقه نشم ؟
حالا مسله این نیست که من و شما تفاهم نظر نداریم در باره نوین وی پی اس
مسله اینه که شما می فرمایید اطلاعاتم به خاطر عدم اطلاع رسانی نوین پریده
و اینا با دادن پیشنهاد 300 دلاری یا تومانی خواستن کلاه شما رو بردارن
اگه بخواهید واقع بینانه نگاه کنید اصلا موضوع این نبوده که الان به این نحو به نمایش در اومده
من هم مثل شما اطلاعات روی سرور آمریکا داشتم و اطلاعاتم هم پریده ولی وقتی که آقای عباس زاده
عکس ایمیل های ارسالی از سایت رو قرار دادن توی فروم شما ایشون رو محکوم به جل کردن سند و
سند سازی کردین که با فتوشاپ رفتین بعد از چند روز این کار و انجام دادین برای حفظ آبروی خودتون
آقا رامین مشکل شما همین جاست چون چشماتون رو بستین و هرگز نمیخواهید واقعیت رو بپذیرید
که دوستان نوین ایمیل ارسال کردن من به خودم به شخصه ایمیل رو دریافت کردم ولی مشاهده ی
ایمیل از طرف من بعد از نسبتا 24 ساعت بود که اون موقع کار از کار گذشته بود و باز هم عرض میکنم
به فرض اینکه ایمیلی از طرف دوستان نوین ارسال نشده باشه ما نباید در این دنیای بی ثبات مجازی از
اطلاعات خودمون به نحوی مواظبت کنیم با بکاپ گرفتن و غیره, این برای من درس شده برای هر کارم
یه بکاپ یه سند تهیه میکنم و ازش توی فضای امن نگهداری میکنم پس لازم نیست تمامی گناهان رو بندازیم
گردن آقای عباس زاده به قول این شاعر عزیز سهراب سپهری که می فرمایند چشمها را باید شست جور دیگر باید دید
پس حالا نوبت شماست که از یک دریچه نو به این قضیه نگاه کنی و به جای زیر سوال بردن همه یک بار هم که شده
خودتون رو زیر سوال ببرید و کنکاو کنید ........................