سلام مجدد
در مورد تعداد پست ها و... منم می تونم بگم تمامی افرادی که اومدن اینجا بر علیه نوین وی پی اس نوشتند از طرف یک نفر و شما بوده اند چون بعضی هاشون اگه اشتباه نکرده باشم پستهاشون خیلی کم بود یا تازه عضو شده بودند این که دلیل نمیشه برادر که تازه عضو شده باشن یا بعدا عضو شده باشن
لطفا وقتی کم میارید بیخود بحث رو عوض نکنید و بیمورد چیزی نگید

در مورد مدرک حرف زدید ، من در پست های قبلی البته فکر کنم در تاپیک قبلی بود عکس ایمیل های ارسال شده توسط نوین پی اس رو خودشون گذاشتند ، کاملا واضح هستش که به همه ایمیل زدند
این که نرسیده به نظر من میتونه مشکل میل سرور و یا دلایل دیگه داشته باشه که به بعضی ها نرسیده و خیلی ها هم دیدند
و اما در مورد تخریب منم چند روز پیش میخواستم به شما همینو بگم " هیچ یک از مشترکین اینجا نیاز به وکیل ندارن که شما پیاز داغشو خیلی وقت ها زیادتر کردید "
و در ادامه بحث تخریب ، از اینکه در هر دو تاپیک سوئیس و امریکا شرکت کردید معلومه قصدتون چیه رامین جان و این کارتون اصلا حرفه ای نیست
شما می تونستید تو بحث امریکا بحث رو ادامه میدادید چه ربطی به اینجا داشت اینجا تاپیک سوئیسه ؟
من هنوز وقت نکردم مشترکینم و چند نفری که خارج از من از ایشون سرویس دارن ادرس این تاپیک رو بدم ولی امشب فردا حتما اینکارو انجام میدم هرچی حقیقته بگن دیگه چه خوب چه بد
اصلا نمی دونم چرا این بحث ها داره ادامه پیدا میکنه؟
وقتی تو قوانینشون نوشتند

15 : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .

و شما این قوانین رو قبول کرده اید که سرویس به شما داده شده ، پس بحث برای چیه؟
شما می تونستید این قوانین رو مثل خیلی ها از جمله من که قبل از اینکه ریسلر بگیرم ازشون همه شرایط رو ازشون خواستم که این لینک رو دادند قبول کنید و مثل خیلی ها قبول نکنید !