چرا عصبی میشید برادر گرامی
این نشونه ضعفتونه و کم اوردنتون
تعداد کسانی که انتقاد کردند فکر کنم 10 نفر میشدند نه ؟ نمی دونم فکر کنم نشماردم
در مورد تاریخ عضویت به تاریخ عضویت خودتون دقت کرده اید ؟ سبتامبر 2010
46 پست تا به اینجا
من می تونم تا فردا 100 پست با این نام کاربری در سایت 100 پست مفید بزنم
می دونید کار شما منو یاد چی میندازه دوست عزیز؟ عبارت پایه بالایی ، پایه بوقی که در دوران خدمت سربازی از این و اون زیاد می شنیدیم و هنوزم رواج داره
از نداریه دیگه وقتی ادم کم میاره میره جاده خاکی .
در مورد کم سن و سال بودن نمی تونم نظری بدم ولی توصیه میکنم در مورد چیزی که اطلاع ندارید اصلا نظر ندید به هر حال درستش همینه دیگه
در مورد فحاشی در تیکت من حاضرم قسم بخورم اینها فحش بده نیستند مگر اینکه خودتون این قدر پرروی کردید که بهتون یه چیزی گفتند همین قدر که به قانون بی توجهی کردید طلبکارم هستید به نوعی خودش ادمو عصبی میکنه
این حرفم برای تمامی افراد این تاپیک هستش !
مقصر خودتونید بد تا کردید اومدید اینجا جنجال به پا کردید خیلی ها مطمئن هستم کسانی که اینجا دعوت به ارامش کردند نممونش یادم نمیاد حسام بود کی بود ؟ اول اینجا جنجال کرد همین پست هاشم موجوده اما بعدش مشکلش با مذاکره حل شد ! ولی شما چی ؟ به قول خودت زحمت 6 ماه دود شد حالا بیا اینجا جار بزن مگه سایتت بر میگرده ؟ نه بر نمیگرده
در مورد وکیل بودن شما یا نبودن شما این دیگه باید تابلو باشه و به جواب رسیده باشید که برادر گرامی من ، هیچ یک از افراد اینجا نیازی به شفاف سازی شما ندارن خودشون عاقلن نیازی به من و شما نیست
در مورد این حرفتون:
دوست عزیز اصراری بر دانستن همه نیست
خوب پس چرا دارید ادامه میدید
شما جواب اینو بهم بده
شما با اینکه قانون سایت رو خوندید قبول هم کردید باز هم طلبکار هستید ؟ چه جور اخه ؟
الا همین نوین وی پی اس از خودشون پرسیدم به خاطر خلاف قوانین سایت که اشتباهی پست زدند فکر کنم به گفته ی خودشون چند روز بن هستند ، حالا بیان جنحال کنند؟
همین نوین وی پی اس این قوانین رو قبل از ثبت نام در سایت قبول کرده یا نه ؟ قبول کرده دیگه که عضو شده حالا هم که خربزه خورده باید پای لرزش بشینه و تا اتمام مدت زمان بن شدنش صبر کنه تا یوزرش باز بشه
حالا حکایت شما هم همینه
و در مورد گرفتن هزینه گزاف که گفتید
حرف خنده داری زدید ، اخه تو قوانینشون نوشتند :
جبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب
شما چه طور میگید باج خواهی ؟