نقل قول نوشته اصلی توسط vibre نمایش پست ها
در مورد تعداد پست ها و... منم می تونم بگم تمامی افرادی که اومدن اینجا بر علیه نوین وی پی اس نوشتند از طرف یک نفر و شما بوده اند چون بعضی هاشون اگه اشتباه نکرده باشم پستهاشون خیلی کم بود یا تازه عضو شده بودند این که دلیل نمیشه برادر که تازه عضو شده باشن یا بعدا عضو شده باشن
خیلی خیلی جالبه که صحبت های خودم در پست قبلی را برای خودم اینجا کپی کردید کردید
خجالت هم چیز خوبی هست
لینک تاپیکی که قربانیان این کلاهبرداری همه در این تاپیک شاکی بودن این هست :

http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/index29.html

و خیلی جاله که که از صفحه ی 28 که قربانیان این کلاهبرداری به این تاپیک سرازیر شدند و همه انتقاد کردند .فقط چند نفر خیلی محدود بی دلیل و منطق شروع به حمایت کرددند که اکثرا تازه وارد هستند با تاریخ ها جدید.در مقابل کسانی که شکایت کردند بیشتر از 90% تاریخ ها قدیمی و تعداد ارسال های بالا دارند.
این دیگه نیاز به دروغ گفتن نداره دوست عزیز.لینک تاپیک چند خط بالاتر قرار داددم.خدا را شکر همه ی کسانی که از اینترنت استفاده میکنند هم عقل دارند و هم چشم ها بینا .از بقه دوستان خواهش میکنم تاپیک را با دقت مطالعه کنند از صفحه 28 به بعد و قضاوت کننند !
در ثانی حرفی برای گفتن ندارید لطفا حرف ها خودم را از قول خودتون مجددا برای من بازگو نکنید

لطفا وقتی کم میارید بیخود بحث رو عوض نکنید و بیمورد چیزی نگید
پسر جان من کدوم بحث را عوض کردم؟؟؟؟تصور میکنید اینجا مدرسه هست هر چی دوست دارید به زبان میارید؟؟چند تا کم و سن سال جمع شدن اسم خودشون را گذاشتن نوین وی پی اس .حالا مثلا اینجا با این چیز ها قصد زرنگ بازی دارید؟؟؟؟کدو.م بحث عوض شده؟؟؟میتونی به همه توضیح بدی من در پستی که ارسال کردم کدوم بحث را عوض کردم؟؟ مثلا اینطوری اینجا صحبت میکنید من مثل خودتون که در تیکت ها هر چی خواستید فحاشی کردید و یک کلمه جواب ندادم .حالا با این کارها مثلا قصد دارید اینجا یک کلمه مثل شما فحاشی کنم بمب خبری درست کنید؟؟دوست عزیز شما اگر مار هستید بنده .... هستم .از مردم کلاهبرداری کردید حالا با زرنگ بای قصد جمع کردن آبروی ریخته شده را دارید؟؟؟اصلا هم کم نمیارید که

در مورد مدرک حرف زدید ، من در پست های قبلی البته فکر کنم در تاپیک قبلی بود عکس ایمیل های ارسال شده توسط نوین پی اس رو خودشون گذاشتند ، کاملا واضح هستش که به همه ایمیل زدند
این که نرسیده به نظر من میتونه مشکل میل سرور و یا دلایل دیگه داشته باشه که به بعضی ها نرسیده و خیلی ها هم دیدند
ایمیلی که شما اینطور با قاطعیت در موردش صحبت میکنید .میتونید توضیح بدید یک ایمیل که اینطور اصرار بر ارسال شدنش هست چطور در اینباک هیچ کدوم از مشتری ها ظاهر نشده است؟؟؟خودتون را بی اطلاع نشون میدید با بقیه را بی سواد؟؟؟یک ایمیل برای دهها نفر ارسال شده اما هیچ کس در اینباکس این میل را ندیده!!!!!!با منطق کدوم انسان بالغی قابل توجیح هست این ماجرا(اکیدا تکرار میکنم انسان "بالغ")شما چطور با قاطعیت عنوان میکنید؟؟؟>>> کاملا واضح هستش که به همه ایمیل زدند
موقع ارسال، شما ارسال کردید یا کنار این آقایان بودید؟؟؟؟کسی چیزی را با چشم خودش میبینه هنوزم با قاطعیتی که شما عنوان کردید بیان نمیکنه !!!

و اما در مورد تخریب منم چند روز پیش میخواستم به شما همینو بگم " هیچ یک از مشترکین اینجا نیاز به وکیل ندارن که شما پیاز داغشو خیلی وقت ها زیادتر کردید "
و در ادامه بحث تخریب ، از اینکه در هر دو تاپیک سوئیس و امریکا شرکت کردید معلومه قصدتون چیه رامین جان و این کارتون اصلا حرفه ای نیست
جمله ی مشخص شده باز هم صحبت خودم بود که در تاپیک قبلی به خودتون که با یوزرهای مختلف تشریف داشتید چندین بار عرض کردم .و اینجا معلوم شد همه یک نفر هستند
الان هم به این یوزر عرض میکنم : من وکیل وصی کسی نیستم .حق خودم از بین رفته از حق خودم دفاع میکنم !!
از بقیه از جمله شما(یوزر جدید) خواهش میکنم در مسائل دیگران به هیچ عنوان هیچ وقت دخالت نکنید مگر اینکه کسی درخواستی داشته باشه
من شاکی هستم و انتقاد و شکایت خودم را در تاپیک قبلی بیان کردم و باز هم ادامه میدم.اما نقش شما را اینجا درک نمیکنم ؟؟؟اگر موضوع دفعا هست .شما اجازه ی دفاع از حق دیگران را ندارید.چون همان دیگران هم زبان دارند هم عقل و ....
بله قصد من معلومه هم در تاپیک قبلی و هم این تاپیک پست دادم چون قربانی کلاهبرداری چند نفر کم و سن سال شدم .باز هم ادامه میدم.
با این وئجود از خیلی چیز ها گذشت کردم به دلیل برخی شرایط که وظیفه ای ندارم برای شما توضیح بدم چون شما در این ماجرا نقشی ندارید

شما می تونستید تو بحث امریکا بحث رو ادامه میدادید چه ربطی به اینجا داشت اینجا تاپیک سوئیسه ؟
برای من فرقی نداره /سوئیس یا آمریکا یا افغانستان .همین که آبروی من از بین رفته/تمام زحماتم از بین رفته /کلاهم برداشته شده /فحاشی هم کردند و جوابی ندادم، به نظر خودم دلایل کافی هستش برای هر دو تاپیک

من هنوز وقت نکردم مشترکینم و چند نفری که خارج از من از ایشون سرویس دارن ادرس این تاپیک رو بدم ولی امشب فردا حتما اینکارو انجام میدم هرچی حقیقته بگن دیگه چه خوب چه بد

من هنوز وقت نکردم مشترکینم و چند نفری که خارج از من از ایشون سرویس دارن ادرس این تاپیک رو بدم ولی امشب فردا حتما اینکارو انجام میدم هرچی حقیقته بگن دیگه چه خوب چه بد
باز جای شکرش باقی هست ."میم" مالکیت را خودتون به کار بردید.
همانطور که خودتون فرمودید >>> مشترکینم

و اگر واقعا مشترکینی هم وجود داشته باشند چون به قول خودتون شما ریسلر هستید .شما را میشناسند و اصلا ربطی به این ماجرا نداره .این هم چیزی هست که هم خودتون و هم دیگران میدونند.اصلا اسم نوین وی پی اس را تا به حال مشترکین شما تا به حال جایی شنیده اند؟؟(فرض بر وجود داشتن مشترک داریم)

اکر به این شکل هست .من هم از فردا در تمام سایت های تحت مدیریت خودم لینک تاپیک را قرار میدهم و از همه دعوت میکنم اینجا پست ارسال کنند

و این هم بهانه ای دیگر برای ساخت یوزر های جدید و فعالیت در تاپیک دیگر برای شما
اصلا نمی دونم چرا این بحث ها داره ادامه پیدا میکنه؟
دوست عزیز اصراری بر دانستن همه نیست .بنده در تاپیک قبلی و این تاپیک موضوع را عمومی کردم تا همه بینند.(ممکن هست همه ماجرا را درک نکنند از جمله شما )همین که مشاهده کردید و نظر هم دادید خیلی لطف کردید!

وقتی تو قوانینشون نوشتند
15 : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .
در هیچ قسمتی از قوانینی که شما فرمودید به موارد زیر اشاره ای نشده است:

1- هر لحظه و به هر دلیل امکان خاموش شدن هر سرویسی وجود دارد .در صورت نیاز داشتن به اطلاعات خودتون باید مبلغی را به عنوان باجخواهی ، به شرکت پرداخت کنید.مقدار این مبلغ بسته به شرایط میتواند از 20 تا 350 دلار متغیر باشد
http://www.img.nightdl.in/images/h82dzw58vm3moqk84i.jpg

2- اگربه هر چیزی اعتراضی داشتید .ممکن است با برخود بسیار بد و در برخی موارد فحاشی روبه رو شوید
http://www.img.nightdl.in/images/toeduogbwk4w6yqmxf.jpg

3- اگر اعتراض را در هر جایی اعم از فروم یا سایت های دیگر به معرض عموم قرار دادید کلیه سرویس ها ی شما بی دلیل بسته خواهد شد و در این صورت حتی با پرداخت همان 350 دلار هم کاری از دست کسی ساخته نیست!
http://www.img.nightdl.in/images/ws5...b4rlksb4ul.jpg

شما که از قانون برای من صحبت میکنید.بند های بالا هم جزو قوانین نوین وی پی اس بوده ؟؟؟شاید بوده اما ما ندیدم؟؟

در پایان باید عرض کنم .بنده هیچ وظیفه ای نداشتم که زحمت تایپ را متحمل بشوم و به شما پاسخ بدهم یا توضیحی را ارائه بدهم .چون شما جز< هیچ کدام از طرفین ماجرا نیستید به گفته خودتون البته!
پست ها ی بعدی شما ممکن است اگر حوصله ی تایپ نبود پاسخی دریافت نکند.پست اخیر پاسخ داده شد به این دلیل که گمان نکنید جوابی نبود.و از این موضوع استفاده کنید

یا حق !!!