صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: شکایت از مخابرات سامانه 195.cra.ir

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از مخابرات سامانه 195.cra.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط 1online.ir نمایش پست ها
    بنده ترافیک اضافه خریداری کردم . منتها به طرز عجیبی چند برابر از استفاده من داره از حجم ترافیکم کم میشه . مومدمم با کابل به سیستمم وصل هستش و همچنین هیچ دانلود خودکار یا استفاده دیگه از اینترنت نمیشه که مربوط به کم شدن حجم اینترنت باشه . استفاده داخلی و خارجی رو هم محاسبه میکنم با این وجود خیلی عجیب هستش . انگار که ترافیک اضافه سریعتر تمام میشه :|
    درود، بنده هم بارها با این مشکلات برخورد کردم مسئله اینجاست هر شرکت سیاست خودشو داره یکی ترافیک بین الملل رو 1 به 8 حساب میکنه یکی 1 به 4 دیگیری برابر البته مخابرات ماههاست ترافیک داخل رو نامحدود کرده و 860 گیگ ( در پنل جدید 180 گیگ ) بین الملل میده انصافاً تا قبل از کرونا کیفیتش قابل قبول بود

- - - Updated - - -

دوستان در مورد ادامه روند کار رییس مخابرات منطقه ما تماس گرفت و کی دلیل و منطق آورد که پهنای باند سراسری مشکل خورده و میلیونها کاربر همین مشکل و داشتن و ... منم گذاشتم حسابی توضیحاتشو داد گفتم آقای محترم من در قبال پول پرداختی سرویس تضمین شده طبق قرارداد میخوام حالا شبکه و زیرساخت ضعیف بوده چرا من باید متضرر شم خلاصه مطلب گفت باید بری مخابرات مرکز درخواست بدی روال اداریو طی کنی اتاق به اتاق امضاء بزنن تا مبلغ رو حسابداری برگشت بزنه تو پنل و من فقط میتونم الان کارشناس بفرستم جز به جز خط و چک کنه و عملاً تو بحث فنی دستم بازه اما مالی نه !!! من دوباره رو سامانه خواستم شکایت مضاعف بزنم قبول نکرد و اون درخواستمم هنوز بازه و در حال رسیدگی زده ... نمیدونم تا کی باید منتظر باشم ! و ظاهراً شکایت من رو ارجاع دادن به بخش فنی اما مشکل من فنی نبوده مالی بوده !

2. # ADS

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

بنظرم یا جمع اوری کنید شرکت خصوصی خوب شاتل و اسیاتک بگیرید اگر فیبر نوری هستید نمیتونید درخاست vdsl بدید که سرعت 5 برابر adsl فعلی هست یا کلا از شر تلفن و مخابرات اینها خلاص بشید سراغ مودم 4g برید ایرانسل البته هزینه تعرفه ها مقرون بصرفه نیست ولی راحتی هاب خود رو داره که هیچ نت ها دیگر نداره اگر هزینه تعرفه براتون زیاد مهم نباشه بهترین گزینه هست .

4. تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    بنظرم یا جمع اوری کنید شرکت خصوصی خوب شاتل و اسیاتک بگیرید اگر فیبر نوری هستید نمیتونید درخاست vdsl بدید که سرعت 5 برابر adsl فعلی هست یا کلا از شر تلفن و مخابرات اینها خلاص بشید سراغ مودم 4g برید ایرانسل البته هزینه تعرفه ها مقرون بصرفه نیست ولی راحتی هاب خود رو داره که هیچ نت ها دیگر نداره اگر هزینه تعرفه براتون زیاد مهم نباشه بهترین گزینه هست .
    درود، الان یه مشکل اساسی داریم مخابرات برداشت همه کابلهارو فیبر نوری کرد من سالها از آسیاتک استفاده میکردم یکم هزینه بیشتر بود اما واقعاً کیفیت محشر بود اما دیگه هیچ شرکتی جز خود مخابرات نمیتونه ADSL بده یه جورایی انحصاریش کردن چندبار با پارس آنلاین و شاتل هم تماس گرفتم میگن شماره شما جدیده و روی فیبر نوریه فقط مخابرات میتونه سرویس بده

عضو انجمن salar123-user8 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    184
    تشکر تشکر شده 
    308
    تشکر شده در
    258 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    درود، الان یه مشکل اساسی داریم مخابرات برداشت همه کابلهارو فیبر نوری کرد من سالها از آسیاتک استفاده میکردم یکم هزینه بیشتر بود اما واقعاً کیفیت محشر بود اما دیگه هیچ شرکتی جز خود مخابرات نمیتونه ADSL بده یه جورایی انحصاریش کردن چندبار با پارس آنلاین و شاتل هم تماس گرفتم میگن شماره شما جدیده و روی فیبر نوریه فقط مخابرات میتونه سرویس بده
    برخی شرکت ها اینترنت point to point اشتراکی هم میدن مثل اسیاتک. یه سری از افر هاشون هم تجهیزات امانی میدن و شما نیاز نیست تجهیزات هم بخری. به نظرم خودت عزیت نکن برو سمت این شرکت ها.
    https://www.asiatech.ir/my/OWA

7. تعداد تشکر ها از salar123-user8 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط salar123-user8 نمایش پست ها
    برخی شرکت ها اینترنت point to point اشتراکی هم میدن مثل اسیاتک. یه سری از افر هاشون هم تجهیزات امانی میدن و شما نیاز نیست تجهیزات هم بخری. به نظرم خودت عزیت نکن برو سمت این شرکت ها.
    https://www.asiatech.ir/my/OWA

سپاس از لطف شما، تنها مشکل این سرویس ها ترافیک هست که نسبت به مصرف من هزینه چند برابر ADSL میشود و البته از یه شرکت همین سرویس رو برای کارگاه کردان گرفتم یه آنتن بالای سوله نصب کردن و سیم و اتصالات رو آوردن تا داخل دفتر نوسان زیادی داره مخصوصاً در مواقع بارش باران یا برف، الان از همین مخابرات بین 800 الی 1TB ترافیک میکشم که با خرید ترافیک اضافه کمتر از 170 تا 200 تومان هزینه ماهانه میفته سرعت هم تا قبل از مشکلاتم در بدترین حالت 1.5 بود الانم به نسبت روزای قبل اوضاع اینترنت بهتر شده اما من دنبال طلب اون 2 ماه گذشتم و میخوام برای حقم تلاش کنم وقتی پشتیبانی زنگ میزنه و میگه آقا خیلی درخواست میزنی یا میگه چرا شکایت میزنی الان سرویست خوبه که، احساس میکنم به نتیجه نزدیک شدم و اینقدر شکایت و تیکت پشتیبانی ایجاد میکنم تا شاید مجبور شن 2 ماه سرویس بدون هزینه شارژ کنن تا حداقل رضایت قلبی داشته باشم اگرم نشه حداقل من با توجه به شرایط موجود حداکثر تلاشمو کردم و جایی نبوده شکایت نکنم از تنظیم ارتباطات تا مدیریت استانی و حتی همون 2020 و دست کم چند بار سیستم مدیریت و پشتیبانی مخابرات رو درگیر نامه نگاری و پیگیری کردم و البته همچنان شکایت بنده در سامانه وزارت ارتباطات در دست بررسی هست یعنی وضعیت شکایتم تغییری نکرده شاید هنوز در حال پیگیری باشن! به نتیجه برسم اینجا اعلام میکنم تا اگر مورد مشابهی برای سایر دوستان پیش بیاد همین روند رو پیگیری کنن...

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    درود، الان یه مشکل اساسی داریم مخابرات برداشت همه کابلهارو فیبر نوری کرد من سالها از آسیاتک استفاده میکردم یکم هزینه بیشتر بود اما واقعاً کیفیت محشر بود اما دیگه هیچ شرکتی جز خود مخابرات نمیتونه adsl بده یه جورایی انحصاریش کردن چندبار با پارس آنلاین و شاتل هم تماس گرفتم میگن شماره شما جدیده و روی فیبر نوریه فقط مخابرات میتونه سرویس بده
    درسته فقط مخابرات سرویس میده بنده هم سالها هست اسیاتک دارم و همچنان هم هستم
    پس vdsl سرویس جدیده مخابرات ارائه میده بگیرید تا 60مگ سرعت میده خوبه .
    یا همانطور گفتم 4g مودم

10. تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)