نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: ▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : ▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید

سلام
    من دقیقا و کامل خوندم اما درست متوجه موضوع نشدم ولی یک پیشنهاد دارم
    استارتر عنوان میکنند از بابت پولی که دادن هیچی دریافت نکردن
    این دوستمان هم که قراره بوده برنامه نویسی کنند هم چیزی گویا تحویل نداده (اگر اشتباه میکنم بفرمایید تصحیح کنم) و اعلام میکنند چون api ندادن کار را تحویل ندادن
    حالا بیاید یک داور که برنامه نویس خوبی هم هست را استخدام کنید و ایشان کار انجام گرفته را بررسی کنند و اگر درست بود که خوب پول حق برنامه نویس هست و اگر نه هم که ایشان موظف به بازگشت کل وجه و معذرت خواهی بشه
    توجه کنید که دادگاه هم برید همین کار را میکنه و میگه کارشناس استخدام کنید و قاضی که برنامه نویس نیست
    حق الزحمه برنامه نویس داور هم با مقصر بزارید و ضمنا اگر سورس کد هم پخش شد خوب برنامه نویس گرامی مقصر نیستن چون خواسته مشتری هست
    این نمیشه که کسی بگه من کاری کردم و هیچ مدرکی هم برای کار انجام داده ارائه نکنه و یا کسی سفارشی بده و بعدا چون مشکل از خودش بوده بیاد آبروی طرف مقابل را ببره

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

عضو جدید sina_lizard آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    25 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    سلام
    من دقیقا و کامل خوندم اما درست متوجه موضوع نشدم ولی یک پیشنهاد دارم
    استارتر عنوان میکنند از بابت پولی که دادن هیچی دریافت نکردن
    این دوستمان هم که قراره بوده برنامه نویسی کنند هم چیزی گویا تحویل نداده (اگر اشتباه میکنم بفرمایید تصحیح کنم) و اعلام میکنند چون api ندادن کار را تحویل ندادن
    حالا بیاید یک داور که برنامه نویس خوبی هم هست را استخدام کنید و ایشان کار انجام گرفته را بررسی کنند و اگر درست بود که خوب پول حق برنامه نویس هست و اگر نه هم که ایشان موظف به بازگشت کل وجه و معذرت خواهی بشه
    توجه کنید که دادگاه هم برید همین کار را میکنه و میگه کارشناس استخدام کنید و قاضی که برنامه نویس نیست
    حق الزحمه برنامه نویس داور هم با مقصر بزارید و ضمنا اگر سورس کد هم پخش شد خوب برنامه نویس گرامی مقصر نیستن چون خواسته مشتری هست
    این نمیشه که کسی بگه من کاری کردم و هیچ مدرکی هم برای کار انجام داده ارائه نکنه و یا کسی سفارشی بده و بعدا چون مشکل از خودش بوده بیاد آبروی طرف مقابل را ببره
    سلام آی قربون ادم چیز فهم
    من توی اولین پاسخم به ایشون گفتم اسکریپت رو قرار بدین تا همکارا ببینن
    اما در عوض یکی میاد اسکرین شات میزاره یکی میاد میگه کار شاخی کردی یکی میاد میگه فلانه یکی میاد علامه دهر میشه که شما کلاهبرداری در کل فقط تایپ هست جدا از یک مدرک
    این اسکرین شاتی هم که دوستمون گذاشتن که من گفتم 1xbet رو طراحی کردم هم اسکرین گذاشتم دیدین چی شد ! تبدیل شد به onexbet.co پیام نه ویرایش شده نه چیزی فقط ایشون تمارض میکنن
    هاستینگ میزبان سرور
    با نماد اعتماد-ارایه هاست و نمایندگی رایگان سی پنل لایت اسپید به صورت اسپانسری
    شماره تماس و تلگرام: 09385924968

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sina_lizard نمایش پست ها
    سلام آی قربون ادم چیز فهم
    من توی اولین پاسخم به ایشون گفتم اسکریپت رو قرار بدین تا همکارا ببینن
    اما در عوض یکی میاد اسکرین شات میزاره یکی میاد میگه کار شاخی کردی یکی میاد میگه فلانه یکی میاد علامه دهر میشه که شما کلاهبرداری در کل فقط تایپ هست جدا از یک مدرک
    این اسکرین شاتی هم که دوستمون گذاشتن که من گفتم 1xbet رو طراحی کردم هم اسکرین گذاشتم دیدین چی شد ! تبدیل شد به onexbet.co پیام نه ویرایش شده نه چیزی فقط ایشون تمارض میکنن
    منظور شما دمو اسکریپت خودشان هست یا اونچه شما نوشتید ؟
    لطفا خود شما دمو اسکریپت اصلاح شده و نوشته شده توسط خودتان را به همراه نسخه قدیمی ایشان قرار بدید تا اعاده حیثیت کرده باشید چون اینطور که من متوجه شدم شما هیچ چیزی تحویل ندادید که نشاندهنده انجام کار باشه
    در هر حال کار انجام شده دقیق باید توسط یک متخصص با اشراف کامل بررسی بشه تا مشخص بشه که کاری انجام دادید یا نه ؟ آیا استارتر مقصر خودش هست یا نه ؟
    عرض کردم کار شما به شکایت هم بکشه قاضی نظرش را بر اساس نظر کارشناس میده
    اون کارشناس را خودتان از همین انجمن انتخاب کنید و اون فرد بیاد نظرش را بده

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)