نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: ▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,086
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

پیش فرض پاسخ : ▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    site dar dast tamir

این بنده خدا با توجه به مثال های ماشین و لاستیک و آپارات و اینکه حتی سایتش رو هم با اصطلاح تعمیر و این چیزا به نمایش در میاره بنظرتون چند درصد احتمال میره که مهارت در تعمیرکاری و تعویض لاستیک ماشین داشته باشه (با توجه به توجیه ایشون و دلیلی که گفت من لاستیک کارم و ماشین یه بنده خدایی رو لاستیک انداختم حالا اومده میگه ماشین راه نمیره و ....) و چند درصد احتمال میره که برنامه نویس باشه؟

نتایج این آمار هم میتونه برای ایشون هم جالب باشه که البته اگه نگاه تند نداشته باشه به این تاپیک، میتونه دسته کم متوجه استعدادش بشه.

دوست عزیز ظاهرا افراد دیگه ای هم داخل همین تاپیک اومدن گفتن که سرشون کلاه گذاشتین و به همین شکل پول گرفتین و بازپس ندادین. من نمیدونم که حرف ایشون هم درسته یا نه اما حداقل تصویر گذاشتن و مستند ارایه دادن.

شما چندسال سن دارین که انقدر احتیاج به این شیوه ی درآمد زایی دارین؟ حداقل تعدادی از پروژه هارو رایگان انجام بدین تا یه مقدار تجربه تون بره بالا که اگر برای سفارشی پولی رو گرفتین و خرجش کردین اما در انتها نتونستین پروژه اش رو پس بدین، با مشکل بازگشت وجه مواجه نشین.

شما برنامه نویس هستین و فریم ورک لاراول رو هم یادگرفتین. اما اینها برای به تحویل یک پروژه و دریافت حق الزحمه کافی نیست. شما باید تجربه ی اینکار رو داشته باشین. بدونین وقتی که یک سفارش برای شما داره تشریح میشه آیا میتونین بعد از دریافت پول انجامش بدین یا نه.

بدون تجربه به این موضوع فکر نکنین که خب من پول رو میگیرم بلدم نباشم، سرچ میکنم و یاد میگیرم انجامش میدم. شما زمانی میتونین با این دید برین جلو که به اندازه ی کافی تجربه ی یادگیری با این شیوه رو هم کسب کرده باشین.

دوستانه اگر فکر میکنین که خودتون حق با ایشون هستش اما توان بازگشت وجه شون رو ندارین، میتونین به شکل دیگه ای از زیر این حق بیایین بیرون. مثلا بفرمایین چه کارهایی رو میتونین خب انجام بدین ما به شما در همون حوزه پروژه میدیم انجامش بدین و انشالله جبران این مال از دست رفته که در توان شما نیست باشه.

بطور مثال اگه توان طراحی سایت شرکتی دارین، بفرمایین که حداقل یه پروژه به شما بدیم انجام بدین و هزینه ی اون و حق الزحمه اش رو بپردازین به ایشون. چون خیلی از پروژه ها هستن که بخاطر مدل کاریش برای خیلی از برنامه نویس ها مقرون به صرفه نیست و قبول نمیکنن. میشه این شکلی و ابلاغ یکی از این پروژه ها به شما، از زیر این حق بیرون بیایین.

اما باید با ملایمت صحبت کنین. باید با متانت برخورد کنین.

برین بگین که ببینین من میدونم این پول رو باید به شما بدم اما بخاطر هزینه کرد این وجه در جای دیگه، امکان بازگشتش رو ندارم. همینطور هم علت عدم انجام پروژه ی شما به این دلایل بوده. شاید ایشون به کمک آشنایانی که در این انجمن دارن بتونن به شکل دیگه ای به شما کمک کنن که مبلغشون رو بازگشت بدین.

چون برای ایشون مبلغشون مهمه که برگرده. وقتی بدونه یه پروژه ی معمولی رو بتونین انجامش بدین و ایشون پولشون برمیگرده خب یه پروژه به شما میده.

من نمیدونم با توجه به همکار ها و تجربیات برون سپاری که داشتن چرا خودشون این پیشنهاد رو نداده بهتون؟ ( فکر میکنم بخاطر این باشه که شما شفاف باشون صحبت نکردین.)

انشالله که بتونین همیشه در این حوزه ی برنامه نویس به شکل موفقی کار کنین.

اما بدونین شما همیشه احتیاج به حمایت همکارانتون دارین. شما همیشه نیاز به همکارانتون دارین. شما همیشه نیاز به رضایت مشتری دارین. وگرنه کسب درآمد در این حوزه، درازمدت نخواهد بود.

نیازی هم به زدن مثال و اینها نیست. خوشبختانه در این انجمن همه تسلط کافی به امور برنامه نویسی دارن.

به هرحال فکر میکنم طراحی یه سایت شرکتی با وردپرس از عهده ی شما به سادگی برمیاد و با انجام همینکار میتونین از زیر این حق، بیایین بیرون. امکانش هم برای ایشون هستش هم برای همه ی دوستانی که اینجا مشارکت داشتن.
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

2. تعداد تشکر ها ازdemonvictor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)