ببین باید Comedian میشدی چون جوک های قشنگی تعریف میکنی. خودت یه لحظه بهش فکر کن با مشتری به مشکل میخوری بعد بیاد سورسشو پابلیک کنه "
زیبا نیست ؟"
من واقعا افتخار میکنم ی ایرانی این سایت 1xbet رو طراحی کرده فقط قبلش یه سوالی ذهنمو در گیر کرده 1xbet رو هم با لاراول طراحی کردید دیگه نه ؟
تضمین کتبی بده که در صورت سالم بودن اسکریپت پول بازگشت داده میشه تا با خیال راحت هزینه کنه سورس رو در اختیار چند تا شرکت معتبر بزاره که اونا نتیجه رو مشخص کنن.
تو که قرار نیست پول رو برگردونی (اینو خودت هم میدونی) فقط دنبال ی راهی که سورس رو خودش پابلیک کنه فردا ازش کسب درامد کردی بگی خودش گذاشته بود.
ببین حتی استاتر رو نمیشناسم,حضور من برمیگرده به اون دوست من که میخواستی سرش کلاه بزاری.
پس بهت 2 تا انتخاب میدم.
1.یا به من ثابت کنی 1xbet رو طراحی کردی (که خودتم میدونی نکردی)
اینجوری من از جیب خودم هزینه ای که این اقا کرده رو میدم. (حتی میتونی توی Secret Chat با ایدی فیک واسم مستندات رو بفرستی)
2.یا 80% هزینه رو واسش برگشت بزنی
در غیر این صورت خوشحالم میشم باند بزرگی به اسم
https://mizbansv.com/ که توی زمینه سایت شرط بندی فعالیت گسترده ای دارن رون به چندتا مقام قضایی معرفی کنم....
میگی نه ؟ امتحانم کن. مستدانت اینقدر هست که نتونی ازش در بری (حداقل از 10 تا کاربر مختلف گرفته تا پشتیبانی سایت)
000.png
این اسکرین رو نمونه گذاشتم که قبلش فکر کنی ایا میخوای منو تست کنی یا نه تصمیم با خودت.
موفق باشی.