همه چیز کاملاً مشخص هست ......

آی دی Kiavako ..... فروش دلار هکی پی پل

با عناوین و القاب مختلف

سند در ذیل:

sdsdsd.jpg

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
از ادبیات شما مشخص هست که از چه خانواده ای بیرون اومدید و فرهنگ شما چه فرهنگی هست وگرنه کلمه سنگ به سینه زدن را حتی معنی اون را نمیدانید
اما در مورد اینکه ایشان هکر هست و شما به همین دلیل سر ایشان را کلاه گذاشتید باید بگم اگر در محکمه ای این حرف را بزنی شاید جای زندان شما را به یک مرکز روانی معرفی کنند
اصلا اینکه ایشان هکر هست ، اصلا قاتل هست و ... به شما چه ارتباطی داره که پول بگیرید و خدمات ندید ؟ قاضی هستید ؟ مامور هستید ؟ پول گرفتی باید خدمات بدی اما تو این تاپیک یک دلیل درست و حسابی برای ندادن خدماتی که پول گرفتی بابتش قرار ندادی و فقط کارت شده سفسطه که این سر یک عده را کلاه گذاشته بود ، من 47 دلار گرفتم پس کم گرفتم پس میتونم کم هم بفروشم و ...
اینکه ایشان هر جرمی داره به شما مربوط نمیشه شما موظف هستید یا خدمات و کالایی که فروختید را تحویل بدید و یا پول را با ضرر و زیان برگشت بزنید
اگر استارتر واقعا طبق اونچه گفته باشه و حق داشته باشه میتونه شکایت کنه و اونوقت میفهمید که خرید فروش ارز و انجام معاملات ارزی بدون مجوز یعنی چی ؟ اما اگر استارتر تاپیک خودش مشکلی داره که نره شکایت کنه اون دیگه موضوع دیگه ای هست
ضمنا مراقب حرف زدن خودتان باشید اینجا با جایی که شما در اون بزرگ شدید و افرادی که اینجا هستن با افرادی که شما بزرگ کردن خیلی فرق داره

شما هم برو که دستت رو شده کاملاً

شریک *** و رفیق هکر....

شما نمی فهمی به بقیه ارتباطی نداره !!!

کاملا مشخصه که داری سنگ کی رو به سینه می زنی آقای مثلا مهندس

هرکی خواست من جمله آغاز کننده تایپیک بره شکایت کنه !!!

من ترسی ندارم اطلاعاتم رو هم آشکار گذاشتم اینجا !!!!

اگر ایشون یا شما آقای مثلاً مهندس ترسی ندارید چرا اطلاعات شرکت های معظمتان را اینجا نمی گذارید آقای معلم ادببات اول دبستان؟؟؟؟

خندیدیدم !!!!