نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: کلاهبرداری اونم توسط شرکت !!!! تحویل اکانت وریفای نشده @RahAlioF

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : کلاهبرداری اونم توسط شرکت !!!! تحویل اکانت وریفای نشده @RahAlioF

نقل قول نوشته اصلی توسط alirah نمایش پست ها
    بنده دوست دارم که بره و قضایی و برا من پرونده بشه !!!! شما سنگ کیو به سینه می زنی دوست مهندس !؟!؟!؟

- - - Updated - - -

بنده دوست دارم که بره و قضایی و برا من پرونده بشه !!!! شما سنگ کیو به سینه می زنی دوست مهندس !؟!؟!؟

کاملاً مشخص هست که شما از کدوم جبهه داری اقدام می کنی !!!! خنده دار بود ....

بنده اصلاً دوست دارم این پرونده قضایی بشه و برام بد بشه !!! هر کی نره شکایت کنه ......................

- - - Updated - - -

دوستان و دست اندرکارن عزیز قضاوت کنند ..........

این آقا یا خانم که معلوم هم نیست جنیستشون مدت مدیدی هست که اقدام به فروش دلار های هک شده پی پل می کنند .....

متاسفم که این موضوع رو به خریداران ایشون اعلام می کنم ... اما گناهی متوجه اونها نیست جون کاملاً بی اطلاع بودند
    -------------

جه دلیلی داره که آدم دلار پی پل رو با تفاوت فاحش بفروشه !؟!؟؟!!؟!؟

من سالیان سال هست که کار پی پل و شارژ پی پل انحام میدم

اما هیچ وقت دلار 12 تومنی رو 9 تومن نفروختم ... چون دلار ما مثل طلا پاکه و حاصل کار فریلنسری هست و سورسش هم مشخص !!!!

جهت استحضار دوستان به منظور شناسایی هکر نقابداری به اسم Kiavako

فایل پیوست 39964

از ادبیات شما مشخص هست که از چه خانواده ای بیرون اومدید و فرهنگ شما چه فرهنگی هست وگرنه کلمه سنگ به سینه زدن را حتی معنی اون را نمیدانید
    اما در مورد اینکه ایشان هکر هست و شما به همین دلیل سر ایشان را کلاه گذاشتید باید بگم اگر در محکمه ای این حرف را بزنی شاید جای زندان شما را به یک مرکز روانی معرفی کنند
    اصلا اینکه ایشان هکر هست ، اصلا قاتل هست و ... به شما چه ارتباطی داره که پول بگیرید و خدمات ندید ؟ قاضی هستید ؟ مامور هستید ؟ پول گرفتی باید خدمات بدی اما تو این تاپیک یک دلیل درست و حسابی برای ندادن خدماتی که پول گرفتی بابتش قرار ندادی و فقط کارت شده سفسطه که این سر یک عده را کلاه گذاشته بود ، من 47 دلار گرفتم پس کم گرفتم پس میتونم کم هم بفروشم و ...
    اینکه ایشان هر جرمی داره به شما مربوط نمیشه شما موظف هستید یا خدمات و کالایی که فروختید را تحویل بدید و یا پول را با ضرر و زیان برگشت بزنید
    اگر استارتر واقعا طبق اونچه گفته باشه و حق داشته باشه میتونه شکایت کنه و اونوقت میفهمید که خرید فروش ارز و انجام معاملات ارزی بدون مجوز یعنی چی ؟ اما اگر استارتر تاپیک خودش مشکلی داره که نره شکایت کنه اون دیگه موضوع دیگه ای هست
    ضمنا مراقب حرف زدن خودتان باشید اینجا با جایی که شما در اون بزرگ شدید و افرادی که اینجا هستن با افرادی که شما بزرگ کردن خیلی فرق داره

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

2. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)