دروغگو کم حافظه می شه !
---
الان دیگه یادشون نمی یاد !!!
--
ایشون پنل تایید شده خواستند بخاطر اینکه امکان پرداخت رو نداشتند و من یحتمل پی پلشون که پر از دلارهای هک شده هست توسط آمازون بن شده !!!!
بنده پیگیر هستم و من مثل این کودک بدون سند و مدرک حرفی نزده و نمی زنم ..... با بد کسی در افتاده این بچه هکر متوهم!
- - - Updated - - -
اما دوست عزیز شما اگر بزرگواری به خرج دادید بنده این کارو نمی کنم و این آدم باید به سزای حرقی که زده و عملش برسه !!! بزودی .....
- - - Updated - - -
دوست عزیز...
کدام مدارک ؟؟؟؟ اگر قرار بود ما هم مثل این کذاب اقدام به جعل سند و مواردی اینچنینی کنیم که عاقبتمان می شد همین !!!!
اکانت تایید شده ی آمازون به معنای " اکانتی است که اطلاعات پرداخت حقیقی با بیلینک آدرس و شماره تماس واقعی در آن درج شده ---- توسط آمازون تایید شده ------ و احازه استفاده از خدمات این مجموعه را تا 1 سال به شرط استفاده در خد مجاز تعییت شده خواهد داشت ----- اکانت فول وریفای اما همانی است که هزینه اش از 2 میلینون شروع شده و تا 10 یا 12 تومن هم همکاران می فروشند که ما هیچوقت همچین مبلغی رو با 47 دلار هکی مبادله نکردیم..... این پول هم بزودی صرف امور خیزیه خواهد شد" پول این افراد رو خوردن از حرام هم حرام تر است !

پاسخ : کلاهبرداری اونم توسط شرکت !!!! تحویل اکانت وریفای نشده @RahAlioF
 پاسخ : کلاهبرداری اونم توسط شرکت !!!! تحویل اکانت وریفای نشده @RahAlioF