سلام

از جواب شما ممنون . من و شما از نظر سلیقه کاری با هم تفاوت داریم چون من سه سال می شود که موضوع داشتن ادمین به عنوان کارمند را در شیفت های کاری مختلف فراموش کردم و با توجه به تجربیات بدی که در این زمینه داشتم .

نقل قول نوشته اصلی توسط mozafary نمایش پست ها

هرچند اطمینانی از پرسش سوالات در راستای هدف بیان شده نیست،اما اینکه هر فرد چقدر حقوق و مزایا دریافت میکنه کاملا به او بستگی داره،روشهای مختلفی در شرکت داریم که به تعداد تیکت پاسخ داده شده/مدت زمان حضور/مدت زمان پاسخ گویی به تیکت ها و نظر سنجی مشتریان بستگی داره.و این بهمراه یک مقدار ثابت حقوق رو مشخص میکنه.من رو ببخشید و این اجازه رو بدید که از بیان اعداد و ارقامش خودداری کنم.

هدف من از طرح سوال میزان حقوق برای ادمین ها فقط این بود فردی که می خواهد وارد کار هاستینگ در ایران شود با روش شما حدودا چقدر باید هزینه برای قسمت پشتیبانی خودش کند و چه روال هایی برای پرداخت به ادمین ها دارد . ( البته بخش آخر سوال را می دانم خیلی خصوصی بود و جزو اسرار هر شرکت به حساب می آید . ) به هر حال اگر به سوال من در مورد میزان تحصیلات ادمین ها هم اگر پاسخ دهید ممنون می شوم چون فکر می کنم خیلی به این دوست کمک و راهنمایی کند