نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: ایجاد شرکت وب هاستینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    111 پست

پیش فرض پاسخ : ایجاد شرکت وب هاستینگ

بله کسی نیست پاسخگو باشه.محاسبه این موضوع خیلی ساده هست،ما در طول سال ۳مورد downtime بر روی حدود ۱۰سرور داشتیم.و تعداد ایمیل/تیکت ارسالی در شب در طول سال کمتر از ۲۰ هست!یعنی ماهیانه زیر ۲درخواست.
    بنظر شما برای این ترافیک کاری نیاز به نیرو هست؟

هرچند اطمینانی از پرسش سوالات در راستای هدف بیان شده نیست،اما اینکه هر فرد چقدر حقوق و مزایا دریافت میکنه کاملا به او بستگی داره،روشهای مختلفی در شرکت داریم که به تعداد تیکت پاسخ داده شده/مدت زمان حضور/مدت زمان پاسخ گویی به تیکت ها و نظر سنجی مشتریان بستگی داره.و این بهمراه یک مقدار ثابت حقوق رو مشخص میکنه.من رو ببخشید و این اجازه رو بدید که از بیان اعداد و ارقامش خودداری کنم.

در مورد levelها این یک دسته یندی عمومی هست در پشتیانی رایانه ای.اما این موضوع که در کجا از چه سیستمی استفاده بشه حق با شماست و این به روش و سیاست کاری بستگی داره

نقل قول نوشته اصلی توسط Nikan نمایش پست ها
    سلام

ممنون از جواب شما. یعنی اگر کاربری در ساعت 12 شب نیاز به پشتیبانی داشته باشه شما ادمین ندارید و طرف بایستی تا ساعت 7 صبح که ساعت اداری شروع می شود صبر کنند ؟؟
    نکته جالب تر مواردی بر می گردد به آپدیت کردن سرور و ... را شما در ساعات اداری انجام می دهید ؟؟
    و یا اگر به هر دلیل برای سرور مشکلی پیش بیاد نفری که در شب آنلاین هست می تواند مشکل را حل کند یا باید تا صبح صبر کند تا ادمین بیاد ؟؟

البته در مورد ساختار Level بندی که شما فرمودید من فکر می کنم این موضوع کاملا به شرکت و چارت آن بر می گردد و فکر نمی کنم هیچ قاعده و قانونی مشخص برای این کار وجود داشته باشد. به طور نمونه Plesk دارای 2 مرحله پشتیبانی هست اگر کارمند اولیه نتواند مشکل را حل کند مهندسی فنی روی موضوع کار می کند .

راستی برای کمک به این دوست که می خواهد این کار را تازه شروع کند بفرمایید چقدر هزینه برای ادمین ها می پردازید و سطح تحصیلاتی ادمین های شما چقدر است ؟؟

با تشکر
    System Administrator

2. تعداد تشکر ها از Mozafary به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)