-
July 28th, 2016, 18:21
عضو انجمن
نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!
بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!
طبق قراردادی که بین نیرا کلاود و آسیاتک بسته شده، قرار هست که از این به بعد روی سرورهای مجازیمون هدیه سرویسهای ADSL آسیاتک رو بدیم!
بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرا کلاود خریداری میکنید، میتونید تخفیفی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان بر روی هر کدام ازسرویسهای ADSL آسیاتک که تمایل دارید دریافت کنید!
میزان تخفیف ارائه شده روی پلنهای سرورهای مجازی در جدول زیر قابل مشاهده است:
پلن های سرورهای مجازی:
پلن اقتصادی
|
پلن پایه
|
پلن ویژه
|
پلن حرفهای
|
- پردازنده: ۱ هسته 1Ghz
- رم: ۱ گیگابایت
- هارد: ۴۰ گیگابایت
- پهنای باند: نامحدود
- پورت: 1Gbps
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۱۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 1.5Ghz
- رم: ۱/۵ گیگابایت
- هارد: ۵۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۰ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 2Ghz
- رم: ۲ گیگابایت
- هارد: ۶۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۳ هسته 3Ghz
- رم: ۴ گیگابایت
- هارد: ۸۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۳۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
سفارش
سرورهای مجازی نیرا کلاود از ۴ لوکیشن آمریکا، هلند، آلمان و انگلیس؛ بدون هیچ تفاوتی در هزینه ماهانه به کاربرانمون ارائه میشن و همچنین، تا ۷ روز تضمین بازگشت وجه بدون هیچ شرطی دارند. نصب و پشتیبانی کاملا رایگان هم دارند. قابل ذکر هست که هدیه آسیاتک بر روی تمامی سرورهای مجازی نیرا کلاود از همهی لوکیشنها ارائه میشود.
نکتهای که شاید تفاوت نیرا کلاود با سایر ارائهدهندهها مشخض بشه، دیتاسنترهای نیرا کلاود هست! بر خلاف خیلی از دوستان که سرورهای ارزان قیمت رو از دیتاسنتر های سطح متوسطی مثل OVH یا Hetzner ارائه میدن، سرورهای نیرا کلاود در بهترین دیتاسنتر های اروپا و آمریکا قرار دارند که سطح کیفیت کاملا بالایی نسبت به دیتاسنترهای متداول دارند !
دیتاسنترهای نیرا کلاود :
FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان
Ecatel در هلند
MyLoc در آلمان
نکته قابل توجه این که تخفیف آسیاتک مخصوص کاربران جدید آسیاتک هست
در صورتی که سوالی دارید، میتوانید در همین تاپیک از ما بپرسید،
پیغام خصوصی بزنید، به ما
تیکت بزنید یا از روش های زیر با ما تماس بگیرید:
تجربهای متفاوت از سرور و خدمات ابری
NiraCloud.com
ایمیل : Info@NiraCloud.com
تلفن شرکت:33365263(041)
همراه : 09146922765
ویرایش توسط hpnn.wm : August 10th, 2016 در ساعت 21:30
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2016 18:21
# ADS
-
June 21st, 2018, 01:54
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
12 روز دیگه وقتی شما مبلغ رو برگشت زدی همینجا سند بزار بقیه ببینن اون وقت صحبت از فاضلاب و محل زندگیت بکن یا درمورد تربیت و خانواده دیگران نظر بده
-
-
June 21st, 2018, 01:55
عضو انجمن
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نوشته اصلی توسط
mboveiri
واقعاً جواب هایی که میدید رو یه بار بخونید بعد ارسال کنید ، حتی کودکان هم از این سفسطهها خنده شون میگیره.
من واقعا وقت اضافی روی شما می گذارم در حالی که می تونستم خیلی بهتر به بقیه دوستان رسیدگی می کنم ! شما اگر پاسخ دارید بفرمایید اگر نه که این شما هستید که بدون ارائه دلیل دارید سفسطه می کنید نه ما !

نوشته اصلی توسط
mboveiri
1 - نوشتید اصلا پنل اصلی در دسترسی ما به شکل کامل نبوده که بخواهیم روند گرفتن سفارش رو قطع بکنیم |این قسمت رو میزارم که دیگران بیان و جواب شما رو بدن|
مشکل این قسمت رو متوجه نشدم خدمتتون که توضیحات داده شده در طی پست زیر - شما نخوندید دیگه ارتباطی به ما نداره
ما نمی تونیم مشکل داشته باشیم ؟ یا شما فکر می کنید چون n تومن دادید نباید مشکلی برای ما ایجاد بشه ؟
بهتره شما به جای اینکه سفسطه دیگران رو تشخیص بدید ابتدا متن نوشته شده رو بخونید سپس اقدام به شناسایی بفرمایید و خودتون هم کمتر مغلطه و سفسطه بکنید !

نوشته اصلی توسط
mboveiri
2 - اون تاپیک حذف شد ولی از بداقبالی شما من در ایمیلم آرشیوشو دارم :
فایل پیوست 38155
بسیار عالی نگه داری بکندی بعدا شاید به درد شما خورد چون بنده هیچ درخواستی رو به ادمین های این وب سایت در مورد این پست ندادم و اصلا امروز بعد از حدود 1-2 هفته اولین بار هست که دارم انلاین می شم
اگر حذف شده تقصیر بنده نیست !

نوشته اصلی توسط
mboveiri
3 - شما مگر حسابدار شرکت هستید یا مدیر بخش فروش.؟ که شماره حساب شما باید اعلام بشه.؟
با حساب دار بودن بنده مشکلی دارید ؟ اصلا نمی دونم این چه ربطی داره که اینجا چه کسی چه کاره هست ! به هر حال یکنفر باید اینکار رو بکنه - چه من چه کس دیگه ای - الان بنده این کار رو می کنم مشکلی دارید ؟

نوشته اصلی توسط
mboveiri
4 - بازم میگم اگر مدرکی از بازگشت پول به حساب کسی دارید که در سیستم حسابداری شرکت به قول شما وجود داره همینجا با سربرگ شرکت بزارید.
نه ظاهرا شما هیچی از روند شرکت نمی دونید اصلا نمی دونید شرکت چیه و اصلا هم به خودتون زحمت ندادید کامل مطالعه بکنید ببینید چی نوشتیم ! اینبار خواهشا بخونید و دیگه بیشتر از این وقت بنده رو نگیرید.
ما تحت عنوان شرکت رایان پردازش نیرا (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 43750 فعالیت می کنیم که خودتون می تونید از وب سایت "شرکت ها" بررسی لازم رو انجام بدید
برای برگشت وجه باید کسانی که شرکت رو تاسیس کردند اجازه بدند تا برداشت انجام بشه !
از اونجایی که هر اجازه منوط به امضا و ثبت دفتری هست هزینه ها و زمان هایی هم گرفته می شه !
بنابراین برای ما به صرفه نیست که برای هر درخواست برگشت وجه (چه کوچیک و چه بزرگ) بیاییم و مراجعه متوالی به دفتر اسناد رسمی بریم و هزینه بکنیم و ....
برای همین همه رو نگه می داریم در حین برداشت کلی (مانند برداشت هزینه برای تمدید سرویس ها و ...) و همچنین دیگر کسانی هم که درخواست برگشت وجه دادند , همه یکجا برداشته بشه.
شما فکر می کنید واقعا 14.5 اینقدر ارزش داره که ما طی یک چک روز به دوستانی که درخواست برگشت وجه دادند با پست + یک نامه برگشت وجه که سربرگ شرکت روش باشه ارسال بکنیم ؟
واقعا زبان قاصره از این همه محمل بافی !

نوشته اصلی توسط
mboveiri
5 - شما انگار ظاهرا در خوندن مشکل دارید ، تاریخ عضویت بنده 2013 هست و اصلا ارتباطی به شما نداره که چه کسی کی عضو این سایت شده یا چقدر پست داره ، شما اگر عضوی از اون شرکت ساختگی هم بودی باید میدونستی که طرف حساب شما مشتریه نه کاربر این فروم.
شما تا الان مشکل خوندن دارید و اینم روش - من گفتم شما جزو دسته حرفه ای محسوب نمی شید ! دسته حرفه ای انجمن افرادی هستند که حداقل 100 پست دارند و اخیرا هم ثبت نام نکردند - شما فقط یکی اش رو دارید پس محسوب نمی شید از این دسته ! حالا لطفا حرف رو از طرف خودت بزن نه از طرف این دسته
این دسته حرفه ای انجمن خودشون زبون دارند و نیازی به شما که پست هات فقط اینجا رویت شده ندارند
ما از اول هم مشتری از هر کجا بیاد احترام می گذاریم و هیچ تفاوتی برای ما نداره این شمایید که همه چیز رو به هم ربط می دید و از سمت دیگران حرف می زنید !

نوشته اصلی توسط
mboveiri
6 - همونطور که گفتم پرونده شما مفتوح شده در پلیس فتا و در اولین فرصت اختاریه برای شما واصل میشه.
این بار چندم هست که می فرمایید و نهایتا هم بنده گفتم بسیار عالی و منتظر شما و احظاریه هستم و خوب شد که شما اسکرین ایمیل رو هم گذاشتید !

نوشته اصلی توسط
mboveiri
7- اون اسمی که نوشتم رو گوگل کنید ، ببینید چه شاه ***ی بوده و بنده و چندتا از دوستان لیون و پی تی گیرش انداختیم و وقتی کت بسته بود با گریه التماس میکرد که پول مارو میده و رضایت میخواست، قطعا شما چه پول بنده رو بدید و چه ندید به همین سرنوشت دچار خواهید شد.
برای بنده هیچ اهمیتی نداره که ایشون چه کسی هستند - شما چیکارش کردید و ... بنده واقعا نیازی به اثبات به شما و یا اثبات خودمون ندارم - این رو هم که اینجا دارم می نویسم و وقت می زارم تا بقیه بدونند وگرنه ظاهرا شما که راه خودتون رو رفتید و بنده هم منتظرم همونجا توضیح بدم - توضیحات اضافه فقط برای سایر دوستان هست که قضیه روشن شود

نوشته اصلی توسط
mboveiri
شما هم همینطور و لطفا دیگه اگر امر دیگه ای ندارید و حرف دیگری نیست لطفا تاپیک رو بیشتر از این به حاشیه نکشید !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
12 روز دیگه وقتی شما مبلغ رو برگشت زدی همینجا سند بزار بقیه ببینن اون وقت صحبت از فاضلاب و محل زندگیت بکن یا درمورد تربیت و خانواده دیگران نظر بده
دوست عزیز بنده معرف شخصیت خودم هستم
با وجود اینکه شما فحش دادید حتی به شما تو هم نگفتم
ازتون عذرخواهی کردم و ....
در عوض شما شبیه کسایی حرف می زدید که انگار تازه از میدون تره بار چکش برگشت خورده ! و این حرف های شما هست که که معرف شخصیت تون هست !
شما به بنده شک دارید من از همون اولش هم خدمتتون عرض کردم بهتون حق می دم - خود بنده اگر جای شما دوست گرامی بودم پیگیری شدیدتری انجام می دادم و شاید جدی تر از شما بودم
اما لزومی بر بی ادبی و بی تربیتی نیست ! نهایتا اگر شما دیدید بعد 7 الی 12 روز کاری (تعریف روز کاری رو هم خدمتتون در طی پست گذاشتم) شما باز پیگیری بکنید اگر برگشت نخورد بیایید اینجا بگید که به حرف خودش که زده بود عمل نکرد
سند و مدرک حرف هایی هم که زده شده موجوده ! همین نوشته های بنده در طی همین تاپیک گویای همه چیز هست - خدا رو شکر نمی شه بعد48 ساعت هم متن رو عوض کرد !
حالا من واقعا نمی دونم مشکل اصلی با برگشت وجه چیه !
من تا جای امکان واضح توضیح دادم
ویرایش توسط hpnn.wm : June 21st, 2018 در ساعت 02:02
-
-
June 21st, 2018, 02:11
1 - بله آسمون باز شده و فقط شما شرکت دارید و ما هم همه بیسواد هستیم.
2 - از اونجایی که هر اجازه منوط به امضا و ثبت دفتری هست هزینه ها و زمان هایی هم گرفته می شه !
بنابراین برای ما به صرفه نیست که برای هر درخواست برگشت وجه (چه کوچیک و چه بزرگ) بیاییم و مراجعه متوالی به دفتر اسناد رسمی بریم و هزینه بکنیم و ....
همین خط فقط نشون میده که شما احتمالن سنت بین 15 تا 18 سال هست و ادامه صحبت با شما بی فایده ، فقط دلم برای پدر و مادر شما میسوزه که باید ایلون و ویلون دادسراها باشه و رضایت گرفتن از شکات.
این تاپیک اگر باز بمونه مراحل رسیدگی به شکایت از شما تا لحضه ی دستگیری درش درج میشه و به هیچ وجه به بیراهه نمیره.
-
-
June 21st, 2018, 02:17
اولا که من فحشی به کسی ندادم و در شخصیتمم نیست من گفتم بیصفت یعنی صفت خاصی نداری! شما اگه میتونی ثابت کن فحشه! گفتم کلاهبرادی که خوب هستی دیگه! فحش هم نمیتونه باشه
این که کاملا مشخصه پولی برگشت نمیدید و اصلا سرور و شرکت و دم و دستگاه و مزخرفاتی که گفتید توی خوابتون هم وجود نداره اگه مطمعن نبودم علنا اینجا اعلام نمیکردم، من به شما دیگه یادآوری نمیکنم فقط 12روز کاری دیگه وقتی پولم برنگشت میام اینجا به بقیه یادآوری میکنم!
منتهی تا اون موقع هم کارا رو پیش میبرم که شما هم برای آب خنک توی این گمای تابستون معطل نشی!
وقتی برای 14.500 اومدی دادسرا صحنه جالبی باید باشه
-
-
June 21st, 2018, 02:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mboveiri
1 - بله آسمون باز شده و فقط شما شرکت دارید و ما هم همه بیسواد هستیم.
متاسفانه ظاهرا اسمون باز شده و شما فکر می کنید که همینطوری بدون هیچ دلیل و مدرکی حرف بزنید و این نشون از بیسوادی هست
همونطور که قبلا گفتم من فقط حرف های شما رو کوت می کردم و پاسخ می دادم در حالی که شما حتی نمی تونی یه مسیر مستقیم گفت و گو رو دنبال بکنی !

نوشته اصلی توسط
mboveiri
2 -
از اونجایی که هر اجازه منوط به امضا و ثبت دفتری هست هزینه ها و زمان هایی هم گرفته می شه !
همین خط فقط نشون میده که شما احتمالن سنت بین 15 تا 18 سال هست و ادامه صحبت با شما بی فایده ، فقط دلم برای پدر و مادر شما میسوزه که باید ایلون و ویلون دادسراها باشه و رضایت گرفتن از شکات.
این تاپیک اگر باز بمونه مراحل رسیدگی به شکایت از شما تا لحضه ی دستگیری درش درج میشه و به هیچ وجه به بیراهه نمیره.
همین یک خط شما نشانه های ای از محمل بافی بیش از اندازه شما رو داره - باز هم بدون اینکه اصلا پاسخی داده بشه که چرا این دو خطی که نوشته شده مشکل داره باز هم فرار از مطلب کردید
ولی من برعکس شما برای هر گفته ام دلیل و مدرک دارم الان هم دلیل و مدرکی که گفته شما یک محمل فانتزی است رو می گم
دوست عزیز من از 2010 فعال هستم در اینجا قبلا با نام تجازی vpsco مشغول به فعالیت بودم ! و اگر اینطور باشه که شما می فرمایید بنده از سن 7 تا 10 سالگی داشتم اینجا فعالیت می کردم و سرور می فروختم و چه بچه نابغه ای بودم من !
بهتون توصیخ می کنم قبل از اینکه حرف بزنید حتی اگر نمی خواهید بهش فکر هم بکنید لاقل یه مزمزی بکنید ببنید اخه چی می گید
اگر اینطوری جلو پلیس و دادگاه حرف بزنید شاید روند دادسری کلا به راه دیگری بره و کلا خودتون به مشکل بربخورید
لطفا یا حرف نزنید یا حرف می زنید درست و حسابی حرف بزنید که نه خودتون خراب بشید و نه وقت ما گرفته بشه
-
-
June 21st, 2018, 02:25
در مورد سن ایشون منم مثل شما فکر میکنم ، البته این مساله اهمیتی نداره گاهی بچه 10 ساله تفکر و درکش از یک آدم 50 ساله بیشتره و اصلا دلیلی بر ترحم به خاطر سن پایین وجود نداره
منم موافقم لطفا تاپیک باز باشه تا همه چیز رو اینجا درج کنیم تا ی تجربه ای هم باشه برای دیگران
-
-
June 21st, 2018, 02:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
اولا که من فحشی به کسی ندادم و در شخصیتمم نیست من گفتم بیصفت یعنی صفت خاصی نداری! شما اگه میتونی ثابت کن فحشه!
این رو من قرار نیست ثابت کنم این رو کسی که ازش قراره برید و از من شکایت بکنید قراره ثبات بکنه و تصمیم بگیره که شکایت هست یا نه !

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
گفتم کلاهبرادی که خوب هستی دیگه! فحش هم نمیتونه باشه
اگر نمی دونستید بدونید به این می گن افترا ! معنی افترا رو می تونید از لینک زیر به شکل کامل ببینید
http://www.vajehyab.com/dehkhoda/%D8...AA%D8%B1%D8%A7
که خودش در صورت اثبات قابل پیگری و امکان اعاده حیثت وجود دارد البته اگر ندونید منظور چی هست می تونید خیلی ساده این دو واژه رو از همون لغت نامه بالا چک بکنید !

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
این که کاملا مشخصه پولی برگشت نمیدید و اصلا سرور و شرکت و دم و دستگاه و مزخرفاتی که گفتید توی خوابتون هم وجود نداره اگه مطمعن نبودم علنا اینجا اعلام نمیکردم
شما با همین اطمینان کاذب می خواهید شکایت بکنید ! اینطوری بره که شما همون دقیقه اول باختید پرونده رو !
من که اول بهتون گفتم می تونید تشریف ببرید از سایت شرکت ها پیگیری کنید - یعنی در اون حد هم سواد نداشتید ؟
http://irsherkat.ssaa.ir/Design/Sear...ublicInfo.aspx
دیگه از این ساده تر نمی شه توضیح داد - تشریف ببرید لینک بالا در قسمت استان "اداره كل ثبت اسناد و املاك استان آذربايجان شرقي" رو انتخاب بکنید
در قسمت واحد ثبتی "اداره ثبت شركت ها و موسسات غيرتجاري تبريز" رو انتخاب بکنید
در قسمت نوع شرکت "شركت با مسئوليت محدود" رو انتخاب کرده و شماره ثبتی رو هم 43750 بزنید
و سپس دیگه دفعه بعد ادعای دروغ نکنید و حرف محمل نزنید

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
من به شما دیگه یادآوری نمیکنم فقط 12روز کاری دیگه وقتی پولم برنگشت میام اینجا به بقیه یادآوری میکنم!
منتهی تا اون موقع هم کارا رو پیش میبرم که شما هم برای آب خنک توی این گمای تابستون معطل نشی!
وقتی برای 14.500 اومدی دادسرا صحنه جالبی باید باشه
بنده نیازی به یاداوری شما ندارم این پاسخی به اوهامات شماست که اگر فلان طور که فانتزی که شما می فرمایید نشد چیکار باید بکنید !
تا اون موقع چقدر جالب خواهد شد که با این روشی که شما می رید و با این نوع استدلال چقدر شما هزینه خواهید کرد و چقدر ما از شما به خاطر چندین مورد افترا - بازی با حیثیت و دروغ پراکنی و ... جریمه خواهیم گرفت !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
در مورد سن ایشون منم مثل شما فکر میکنم ، البته این مساله اهمیتی نداره گاهی بچه 10 ساله تفکر و درکش از یک آدم 50 ساله بیشتره و اصلا دلیلی بر ترحم به خاطر سن پایین وجود نداره
منم موافقم لطفا تاپیک باز باشه تا همه چیز رو اینجا درج کنیم تا ی تجربه ای هم باشه برای دیگران
بابا شما بزرگ - شما 70 ساله - شما رند روزگار - من پسر 10 ساله - من دروغ گوی عالم - شما یکی یدونه 2 پسته - منم عضو بد های انجمن !
فعلا به جای رجز خوانی اضافه و خراب شدنتون لطفا ادامه اقداماتتون رو از طریق پلیس فتا پیگیر باشید و دیگه وقت بنده رو نگیرید !
-
-
June 21st, 2018, 02:58
اصلا کی گفت شما بیای اینجا رو دم به دقیقه چک بکنی ای کاش انقدر که اینجا آنلاینی و وقتت رو با چرندیات پر میکنی به جاش میرفتی فعلا سرویسهایی که ندارید رو از سایتتون حذف میکردی که مردم الکی پول نریزن حسابت، البته اگه دوست نداشته باشی لقمه حرام بخوری! من دوست دارم اینجا پست بزارم تا به جلوی ضرر هموطنام رو بگیرم هر حرفی هم زدم با سند و مدرک بودش.
منم میتونم مثل شما نقل قول کنم و تیکه به تیکه جوابتو بدم، اما اینکار فقط از یک آدم بیکار بر میاد ، اینکارا نه برای من نون میشه نه برای شما آب خنک
با کمال احترام جنابعالی زیادی رویا پردازی، این ا***یستم خیلی کوچیکه خیلی زود حرفها پخش میشه وقتی هم که اعتبار از بین بره دیگه تمامه
-
تعداد تشکر ها از saleh_gh به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2018, 03:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
اصلا کی گفت شما بیای اینجا رو دم به دقیقه چک بکنی ای کاش انقدر که اینجا آنلاینی و وقتت رو با چرندیات پر میکنی به جاش میرفتی فعلا سرویسهایی که ندارید رو از سایتتون حذف میکردی که مردم الکی پول نریزن حسابت، البته اگه دوست نداشته باشی لقمه حرام بخوری! من دوست دارم اینجا پست بزارم تا به جلوی ضرر هموطنام رو بگیرم هر حرفی هم زدم با سند و مدرک بودش.
منم میتونم مثل شما نقل قول کنم و تیکه به تیکه جوابتو بدم، اما اینکار فقط از یک آدم بیکار بر میاد ، اینکارا نه برای من نون میشه نه برای شما آب خنک
با کمال احترام جنابعالی زیادی رویا پردازی، این ا***یستم خیلی کوچیکه خیلی زود حرفها پخش میشه وقتی هم که اعتبار از بین بره دیگه تمامه
قبلا همین کار رو می کردم و اصلا نمی دونستم اصلا همچین حرف هایی هست اما الان که در مورد شرکت و بنده هست وظیفه من هست که بیام و اینجا و در مورد چرندیات و محمل بافی ها افرادی که دارن زور می گن ( نه افرادی که انتقاد دارند و حتی قصد شکایت دارند) بیاستم
همونطور که قبلا گفتم شما فعلا امروز ظهر ثبت نام کردید واقعا فعلا باید جلوی ضرر خودتون رو بگیرید و فکر خودتون باشید تا فکر هموطناتون - اگر تا الان هم در همین فکر بودید حرف های شما مو به مو توی انجمن هست و نیازی به حرف اضافه ای نیست
اصولا کسی که می گه با مدرک باید کوت کنه ! دقیقا حرف بزنه - حداقل اون یکی دوستمون دو تا اسکرین نشون داد شما از وقتی که ثبت نام کردی افترا زدی دریغ از یک جمله منطقی ! دریغ از یک مدرک معتبر و درست!
اگر قراره اعتبار من با حرف های شما از بین بره - همون بهتره که بره ! ولی فکر نکنم دنیا همینطوری بازی بازی باشه که یه یوزر صبح ثبت نامی بتونه 6 سال اعتبار رو از بین ببره !
ولی در مورد رویا پردازی تا حدودی درست گفتی : من رویام اینه که کارهامون رو بزرگتر بکنیم
اما رویا پردازی شما حتی بچه گانه هم نیست ! و برای همین هست که اطمینان دارم که شما فقط حرف بدون سند دارید می زنید و اگر حتی به خودتون این چرئت رو بدید که به دادگاه شکایت بکنید - دلایلتون محکمه پسند نخواهد بود
حالا با این رویاپردازی کودکانه خوش باشید
در ضمن یکم روی انشا و موارد نحویتون هم کار بکنید بد نیست - حداقل یکبار برگردید بخونید ببنید چی نوشتید !
-
-
June 21st, 2018, 07:29
سلام
دوست عزیز من نه حوصله این توجیح تراشی شما را دارم و نه وقت برای اینکه بخونم.شماره کارت براتون اعلام شده.شما سرویسی تحویل ندادی.سفارش ما هم جمعه هفته پیش بوده.پیش اون چند روز کاری که مد نظرتون است داره طی میشه.لطفا برگشت بزنید تا دردسری برای کسی ایجاد نشود.
من الله توفیق
-