نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 120

موضوع: نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    115
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    43 پست

پیش فرض پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    ما دقیقا همین رو می گیم لطفا درخواست بدید براتون برگشت می خوره ! نیازی به کار اضافه نیست و نیازی به دردسر اضافه ای نیست !
    بزرگوار من جمعه هفته پیش سفارش دادم نه امروز و دیروز.پول از حساب شرکت بخواد بیرون بیاد کار دو تا سند حسابداری است البته اگر شرکت وجود خارجی داشته باشد.
    بعدشم شما روال چیه که برای خودت چیدی و روال ،روال باز گذاشتید.اگر من خریدارم و شما فروشنده هر کدام به نوبه خودمون وظایفی داریم.
    شما میتونید هزینه را بدید یا سرویس با کیفیت عالی.ما هم بشیم جزء اون 3500 مشتری که دارید.چطور میشه یکی دیگه مشتری راضی به جمع شما اضافه شود!؟

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نقل قول نوشته اصلی توسط mehriz نمایش پست ها
    بزرگوار من جمعه هفته پیش سفارش دادم نه امروز و دیروز.پول از حساب شرکت بخواد بیرون بیاد کار دو تا سند حسابداری است البته اگر شرکت وجود خارجی داشته باشد.
    بعدشم شما روال چیه که برای خودت چیدی و روال ،روال باز گذاشتید.اگر من خریدارم و شما فروشنده هر کدام به نوبه خودمون وظایفی داریم.
    شما میتونید هزینه را بدید یا سرویس با کیفیت عالی.ما هم بشیم جزء اون 3500 مشتری که دارید.چطور میشه یکی دیگه مشتری راضی به جمع شما اضافه شود!؟
    دوست عزیز ببینید روال روال که می گم فقط برای بنده نیست - شما خیلی ساده می تونید تشریف ببرید از یک دیتاسنتر ایرانی یک سرویس خریداری بکنید و سپس کنسل بکنید سفارشتون چه قبل از تحویل و چه بعد از تحویل
    همونطوری که گفتم شما باید مد نظر داشته باشید که فقط دو تا سند حساب داری نیست و اونطوری که شما فکر می کنید نیست !
    ما واقعا خوشحال می شدیم که کار شما رو راه اندازی بکنیم و شما هم جزو همون 3500 کاربر فعال ما باشید - اما شما نمی خواهید !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)