واقعاً جواب هایی که میدید رو یه بار بخونید بعد ارسال کنید ، حتی کودکان هم از این سفسطهها خنده شون میگیره.
1 - نوشتید اصلا پنل اصلی در دسترسی ما به شکل کامل نبوده که بخواهیم روند گرفتن سفارش رو قطع بکنیم |این قسمت رو میزارم که دیگران بیان و جواب شما رو بدن|
2 - اون تاپیک حذف شد ولی از بداقبالی شما من در ایمیلم آرشیوشو دارم :
3 - شما مگر حسابدار شرکت هستید یا مدیر بخش فروش.؟ که شماره حساب شما باید اعلام بشه.؟
4 - بازم میگم اگر مدرکی از بازگشت پول به حساب کسی دارید که در سیستم حسابداری شرکت به قول شما وجود داره همینجا با سربرگ شرکت بزارید.
5 - شما انگار ظاهرا در خوندن مشکل دارید ، تاریخ عضویت بنده 2013 هست و اصلا ارتباطی به شما نداره که چه کسی کی عضو این سایت شده یا چقدر پست داره ، شما اگر عضوی از اون شرکت ساختگی هم بودی باید میدونستی که طرف حساب شما مشتریه نه کاربر این فروم.
6 - همونطور که گفتم پرونده شما مفتوح شده در پلیس فتا و در اولین فرصت اختاریه برای شما واصل میشه.
7- اون اسمی که نوشتم رو گوگل کنید ، ببینید چه شاه ***ی بوده و بنده و چندتا از دوستان لیون و پی تی گیرش انداختیم و وقتی کت بسته بود با گریه التماس میکرد که پول مارو میده و رضایت میخواست، قطعا شما چه پول بنده رو بدید و چه ندید به همین سرنوشت دچار خواهید شد.
8 - فرمایشی بود به پلیس فتا بگید.