نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 117

موضوع: نت مخابرات شما هم خرابه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

پیش فرض پاسخ : نت مخابرات شما هم خرابه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

SNR مودم ایشان بر اساس 0.1 دسی بل می باشد . به اسکرین شات دقت فرمائید در پرانتز ذکر شده است .این مقدار SNR (124 , 222 ) بر حسب دسی بل وجود ندارد . همچنین مقدار SNR به عوامل زیادی بستگی دارد که تنها یکی از این عوامل شرکت ارائه دهنده می باشد ( نوع و کیفیت دستگاه DSLAM و کانفیگ انجام شده توسط شرکت ). عوامل مهم تر دیگری برای میزان SNR وجود دارد . به همین دلیل اگر شما حتی مشاهده فرمائید میزان SNR یک فرد خوب به سمت عالی است صحیح نیست این مورد را تنها به دلیل شرکت ارائه دهنده بدانید . SNR مخفف عبارت Signal to Noise Ratio می باشد . و همانطور که از عبارت بر می آید نسبت سیگنال به نویز بر حسب دسی بل می باشد که در صنعت مخابرات مورد مهمی است . در واقع این عدد نشان می دهد بر روی لاین تلفن شما میزان سیگنال های مفید و میزان نویز ( نسبت به یکدیگر ) چقدر است به همین دلیل کم و زیاد شدن نویز تحت تاثیر شرایط محیطی زیادی دارد . در کشور ایران و با توجه به وضعیت شبکه مخابراتی و نیز نوع ارائه سرویس های دیتا بر اساس استاندارد ADSL معمولاً اگر این میزان 15 الی 20 باشد کیفیت سرویس متوسط به سمت بالا . 20 نرمال . بیش از 20 نرمال به سمت عالی می باشد.
    الان مال ایشون برای .1 دسی بل 124 هست نرمال هست یا کمه ؟ مال من الان 20 هست و نرمال هست پس . البته این رو بعد شکایت بدست آوردم مسئول مخابرات طی تماس تلفنی گفت که تغییراتی دادن که این بدست اومده حالا چه تغییراتی نمی دونم ! ولی خط تلفنم رو حتی قطع کرده بودن من حدس می زنم پورتم رو تغییر دادن . مسئول مخابرات می گفت فاصله من از مرکز مخابراتی خیلی دوره برای همین کیفیت خطم پایین هست و می گفت که من از سرعت 512 به بالاتر اصلا نمی تونم استفاده کنم به دلیل همین دوری !
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

2. تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)