نقل قول نوشته اصلی توسط [B
مینا-صیفی[/B];1577935]سلام ارمین بنظر من اشتباه کردی 2 سرویس دیگه را بستی بنظرم ربطی به سرویس دیگه نبود که ببندی .
اگر واقعا تمام تلاش را کردی حل نشد مشکل میگفتی ما هر کاری گفتید کردیم و تلاشمون را کردیم متعصفانه کاری از دست ما برنمیاد اگر هم دوست ندارید با این موضوع کنار بیاید هاستتون را انتقال بدید .
اگر شبیه این موضوعی که گفتم حالا بالا پایین میکردی حرف هایی که زدم بهش میزدی و سرویسش را نمیبستی چون هزینه داده بود این همه فحاشی نمیشد و دشمنی برای خود درست نمیکردی .
حالا که شده شما شکایت نکن و دردسر درست نکن اگر اون شکایت کرد انگاه شما با مدارکی که داری کیش و مات کن شما سمتش نرو بنظرم حالا حرفی بود گفت تمام شد شما که مالی ضرر نکردی از این فحش ها زیاد مردم میزنند در نت .
مینا جان شما اخلاق ما رو بهتر از هر کسی میدونید ... ما در حال مکاتبه در مورد مشکلشون بودیم که یه دفعه با متنی که درج کردم رو به رو شدیم ! ما هم به اجبار دو سرویسشون رو مسدود کردیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
دوست خوب منم گفتم شرکت کنم و یه جوابی بدم.
ببین عزیز صادقانه بگم دنبال دردسر نگرد.چون طبق تجربه ای که دارم این چیزا علاوه بر زمان بر بودن و برو و بیای زیادی که داره اصلاً رسیدگی نمیشه.
شما بهتر بود اون سرویسی رو که به خاطرش شما رو فحش داده بود رو ساسبند می کردی بک آپ رو میدادی و می گفتی یا تا پایان دوره صبر کن یا مبلغ باقی مونده رو جساب می کردی باهاش
و باقیش رو برگشت میزدی و میگفتی به سلامت.خود من سایت داشتم و دارم شما بهتر می دونی گاهی وقت ها انقدر مشکلات زیاد میشه که طرف واقعاً کلاقه و به نوعی دیوونه میشه و تا یه مشکلی
پیش میاد همه کس و همه چیز رو فحش می دن. این مشکلات هم میتونه حملات،کم شدن منابع،بالارفتن هزینه مسدود شدن سایت بی دلیل (99 درصد موافع) و با دلیل.
چیزی که مشخصه اینه که بحث چیز ساده ای بوده و به فحش ختم شده شما وفتی وارد این کار شدی باید واسه این حرفا و همه چیزهای دیگه آماده باشی اگه قرار باشه شما برای این چیز شکایت کنی
فردا من مطمئنم که بازم واسه شما پیش میاد (بی دلیل یا با دلیل) اینطوری شما هر روز باید شکایت کنی.پیشنهادی که دارم اینه که قوانین رو بیشتر یاد آور بشید و هر کسی رو میزبانی نکنید.
خیلی ممنونم از شما .

بنده هم دقیقا همین کاری رو کردم که شما فرمودید . اصلا بحث خاصی نبوده ... سر همین مشکل خودشون یک دفعه بی حرمتی کردند و ما هم سرویس هاشون رو مسدود کردیم و بک آپ رو ارسال کردیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط clack نمایش پست ها
اینی که شما میگید یک اس ام اس فیک میسازه .
100% انقدر هم ... نیستن که بیان اون sms مورد توجه قرار بدن .
دیتابیس ارسال و دریافت ها توی مخابرات ذخیره میشه از روی اون میان چک میکنن .

البته نمیدونم توی مشکل ایشون این مورد رو براشون انجام میدن و اگر انجام بدن راهی رو پیش میبره یا بیهوده هست ؟
البته من فکر میکنم که ایشون نگران هستن از طرف فرد معترض شکایتی انجام بشه و برای ایشون مشکلی ایجاد بشه و میخوان خودشون زودتر اقدام کنن .

تهمت و افترا فرد خریدار زده توی تماس تلفنی. بک آپ داده شده . بی احترامی از طرف شما انجام نشده . بک آپ ها رو به نظر من همچنان پیش خودتون نگه دارید که اگر گفتن ندادید بهشون ...
سایت ها دولتی بوده ؟ سایت های بزرگی بوده ؟ محتواش چی بوده ؟
با این شرایطی که شما گفتید بعید میدونم کاربر بره شکایت کنه .
سایت مربوط به یه فروشگاه بوده ! در الکسا هم هیچ رتبه ای نداره .

هدف من اصلا پیش دستی نیست . بنده فقط بابت این ناراحت هستم که چرا مشتری باید به خودش اجازه بده توهین کنه ! و بعد تهمت و افترا بزنه و با خیال راحت تهدید هم بکنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
اگه یه اپ مثل Automatic Call Recorder رو گوشی داشتید الان مکالمه هاش هم داشتید و می تونستید ثابت کنید.
اطلاع دارید که ضبط کردن مکالمه در صورتی که طرف مقابل اطلاع نداشته باشه خودش جرم هستش ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
پیام رو بر اساس پیرینتی که از اپراتون میگیرید بررسی می کنند نه گوشی.

خیر با ایمیل هم به مشکل می خورید.
باز هم خود ایمیل رو می بره زیر سوال.
در کل هر مدرکی که شما به هر شکلی بهش دسترسی دارید و یک شخص سوم حقیقی یا حقوقی نباشه میتونه بی اعتبار شناخته بشه.
باید حتما چیزی این بین باشه که ثابت کنه شما دست نبردید و یا دسترسی نداشتید
مثل اپراتور همراه که درستی پیام داخل گوشی ارسال کننده و دریافت کننده رو ثابت می کنه.
با صحبت هایی که دوستان فرمودند تصمیم گرفتیم اقدامی نکنیم ...

حالا سوال باقی میمونه این هستش که اگه یوزر اقدامی انجام بده ما با اون تیکت ها میتونیم اثبات داشته باشیم ؟
تمام مدارک موجود ما و یوزر همان تیکت ها بخش قوانین هستش ...