نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: ارایه VDS تحویل فوری و خودکار █ مجازی ساز kvm با پنل فول SulosVM █ لوکیشن اروپا و آمریکا █ تخفیف دایمی ۳۰ درصد و ماه اول ۵۰ درصد █ تضمین بازگشت ه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : ارایه VDS تحویل فوری و خودکار █ مجازی ساز kvm با پنل فول SulosVM █ لوکیشن اروپا و آمریکا █ تخفیف دایمی ۳۰ درصد و ماه اول ۵۰ درصد █ تضمین با

نقل قول نوشته اصلی توسط rezabagh
    اوشته اصلی توسط rezabagh من نمی تونم گفته های شما رو رد کنم چون واقعا از شرایط سرور شما خبر نداشتم ! اما من می خوام تجربه خودم بگم ! من به شخصه از ایشون ۲ تا سرور مجازی هلند ایکاتل دارم و همچنین نمایندگی فروش سرور ovh این شرکت رو - کامت های گذشته من رو هم می تونید ببینید - از شرایط و سرعت پورت سرور هلند واقعا راضی ام و هیچ مشکلی تا حالا باش نداشتم حتی یک دقیقه دان تایم بعد ۲ ماه ! اینشا الاه که همین طور باقی بمونه به نظر بنده شاید بهتر باشه قبل هر قضاوتی بیشتر تحقیق کنید . البته این کامنت فقط جنبه اضهار نظر داشت نه طرفداری از کسی یا شرکتی

- - - Updated - - -

سلام اگر فقط یک vps تهیه میکردم حرف شما قابل قبول بود ولی من دو عدد vps با رمهای 1 گیگ و 2 گیگ تهیه کردم و هر 2 همین شرایط رو داشتند اتفاقا این بار با تحقیق و پس از تست vps تهیه کردم که اونقدر به خودشون مطمئن بودند که ضمانت بازگشت وجه داشتند و انصافا ازشون صد در صد از همه نظر راضی هستم
    من هیچ مشکل با نظر شما ندارم و شما کاملا حق دارید در مورد تجربتون نظر بدین ! من هم به عنوان کسی که ۳ تا سرور در حال حاظر از لوکیشن هلند و ۱۰ سرور به عنوان نماینده فروش شون از لوکیشن فرانسه دارم نظر کاملا مثبت ام بیان کردم به عنوان تجربه ای که دارم ! امیدوارم از این که کسی خلاف نظر شما نظر میده نارحت نشید یا حق

2. تعداد تشکر ها از rezabagh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)