نقل قول نوشته اصلی توسط vpsgroups نمایش پست ها
هدف شما از کارتون مشخصه نیازی به کل کل کردن با شما نمی بینم ! خدا شکر انقدر مشتری ها از سرور هلندEcatel ما با توجه به کیفیت خوب پهنای باندش راضی هستند که ما دیگه برای این سرور هیچ فروش ویژه ای نداریم . شما هم ایشالا پروایدر مورد نظرت رو پیدا کنی و دست از این کارات برداری - پست هم گزارش شد - موفق باشید
اتفاقا vps بسیار خوب و عالی از همه جهت تهیه کردم و انصافا ازش صد در صد راضی هستم امیدوارم منوجه تهمت و افترایی که میزنید باشید و توضیح بدید که به نظر شما هدف من از اینکار دقیقا چی بوده و حق پیگیری رو برای خودم محفوظ میدونم؟ اگر من قصد تخریب ناحق کسی رو داشتم فقط 1 سرویس از شما میخریدم و همون روز اول میومدم و شما را خراب می کردم من از همون روز اول متوجه کیفیت پایین سرویس شما شدم و عذاب وجدان گرفتم که چرا اومدم در تاپیک گفتم که 2 تا vps از شما گرفتم ولی گفتم قضاوت عجولانه انجام ندم و شاید کیفیت سرویس در کوتاه مدت اینجوری هست ولی متاسفانه تا 1 ماه کیفیت سرویس در هر دو vps که خریداری کردم بهبودی پیدا نکرد من هم وظیفه و حق خودم میدونم که بیام تجربه خودم رو بگم تا مشغول الذمه کسی نباشم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط rezabagh نمایش پست ها
من نمی تونم گفته های شما رو رد کنم چون واقعا از شرایط سرور شما خبر نداشتم ! اما من می خوام تجربه خودم بگم ! من به شخصه از ایشون ۲ تا سرور مجازی هلند ایکاتل دارم و همچنین نمایندگی فروش سرور ovh این شرکت رو - کامت های گذشته من رو هم می تونید ببینید - از شرایط و سرعت پورت سرور هلند واقعا راضی ام و هیچ مشکلی تا حالا باش نداشتم حتی یک دقیقه دان تایم بعد ۲ ماه ! اینشا الاه که همین طور باقی بمونه به نظر بنده شاید بهتر باشه قبل هر قضاوتی بیشتر تحقیق کنید . البته این کامنت فقط جنبه اضهار نظر داشت نه طرفداری از کسی یا شرکتی
سلام اگر فقط یک vps تهیه میکردم حرف شما قابل قبول بود ولی من دو عدد vps با رمهای 1 گیگ و 2 گیگ تهیه کردم و هر 2 همین شرایط رو داشتند اتفاقا این بار با تحقیق و پس از تست vps تهیه کردم که اونقدر به خودشون مطمئن بودند که ضمانت بازگشت وجه داشتند و انصافا ازشون صد در صد از همه نظر راضی هستم