نقل قول نوشته اصلی توسط webikar نمایش پست ها
دوست گرامی من همون روز اولی که از شما vps خریداری کردم 3 ساعت طول کشید تا یک idm روش نصب کنم اونقدر که کند بود و سرعت دانلود هم که اونقدر کند بود که با سرعت دانلود خونگی فرق چندانی نداره
یکی از vps ها رو که اصلا در طول این یک ماه استفاده نکردم اونقدر که کند بود آدم اصلا نمیتونست یک صفحه اینترنت باهاش باز کنه و اون رو بخونه
من 4 ساعت طول کشید تا روی vps شما یک نرم افزار winrar و یک idm نصب کنم اونقدر سیستم کند بود که انگار ram و cpu نداره
من vps با رم 128 داشتم که از این vps های 1 گیگ و 2 گیگی شما به من دادید 10 برابر سریعتر بود
از ثانیه اولی که من vps رو از شما گرفتم system idle processess در حدود 99 درصد پردازنده رو مشغول کرده بود که معلوم نبود از share کردن بیش از حد هست یا اینکه vps ها توسط افراد دیگری هم داره استفاده میشه و شما خبر ندارید
روی هیچکدوم از vps هاتون ساده ترین و ابتدایی ترین برنامه ها ضروری مثل winzip و idm و ... وجود نداره و حتی زبان فارسی هم برای ویندوزهاتون نصب نکردید
vps هاتون اونقدر از نظر سرعت در حد پایینی هست که من در طول عمرم همچین vps های بی کیفیتی ندیدم و نشنیدم
فقط کسی که از vps های شما استفاده کنه میفهمه که من چی میگم
من در طول عمرم اولین باری بود که از تموم شدن سرویسی خوشحال میشدم و اون وقتی بود که دوره 1 ماهه vps های شما به پایان رسید
من نمی تونم گفته های شما رو رد کنم چون واقعا از شرایط سرور شما خبر نداشتم ! اما من می خوام تجربه خودم بگم ! من به شخصه از ایشون ۲ تا سرور مجازی هلند ایکاتل دارم و همچنین نمایندگی فروش سرور ovh این شرکت رو - کامت های گذشته من رو هم می تونید ببینید - از شرایط و سرعت پورت سرور هلند واقعا راضی ام و هیچ مشکلی تا حالا باش نداشتم حتی یک دقیقه دان تایم بعد ۲ ماه ! اینشا الاه که همین طور باقی بمونه به نظر بنده شاید بهتر باشه قبل هر قضاوتی بیشتر تحقیق کنید . البته این کامنت فقط جنبه اضهار نظر داشت نه طرفداری از کسی یا شرکتی