نقل قول نوشته اصلی توسط webikar نمایش پست ها
اتفاقا vps بسیار خوب و عالی از همه جهت تهیه کردم و انصافا ازش صد در صد راضی هستم امیدوارم منوجه تهمت و افترایی که میزنید باشید و توضیح بدید که به نظر شما هدف من از اینکار دقیقا چی بوده و حق پیگیری رو برای خودم محفوظ میدونم؟ اگر من قصد تخریب ناحق کسی رو داشتم فقط 1 سرویس از شما میخریدم و همون روز اول میومدم و شما را خراب می کردم من از همون روز اول متوجه کیفیت پایین سرویس شما شدم و عذاب وجدان گرفتم که چرا اومدم در تاپیک گفتم که 2 تا vps از شما گرفتم ولی گفتم قضاوت عجولانه انجام ندم و شاید کیفیت سرویس در کوتاه مدت اینجوری هست ولی متاسفانه تا 1 ماه کیفیت سرویس در هر دو vps که خریداری کردم بهبودی پیدا نکرد من هم وظیفه و حق خودم میدونم که بیام تجربه خودم رو بگم تا مشغول الذمه کسی نباشم
خدمت تون علت رو توضیح دادم شما منابع سرورتون متاسب با مصرف تون نیود !!! شما یک سرور ویندوز xp ا رم یک و یک کور سی پی پو ۱۰۰۰ مگ داشتین و همیشه فول از این ریسور داشتین استفاده می کردین من لاگ همه رو دارم و قتی به حد لیمیت مصرف میرسید سرور شما هنگ می کنه !!! هر کسی به اندازه ای که پول میده اش میخوره حالا تا ۱۰۰ روز دیگه اینجا کامنت بدین جواب من مشحصه با دلیل و مدرک علمی
موفق باشید