عزیز من من تو فارکس هم فعالیت میکنم ( خرید و فروش ارز )
دلار استرالیا رو خریدم 610 تومان در حدود 200 هزار دلار بعد از 5 ماه فروختم 910 تومان . و سودش رو خودتون میتونید حساب کنید که فکر نمیکنم اگه چند سال هم تو هاستینگ کار کنید اینقدر سود داشته باشید .
ولی از کارهای شبکه ای و نتورک خوشم نمیاد چون حوصله فک زدم با مردم رو ندارم ولی میدونم اگه واردش بشم میتونم موفق بشم و ...
ترجیح میدم کارهای مالی ( ارز ) رو انجام دم
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
من نمیدونم چرا دقیق نوشته هار و نمیخونید و یه دفعه حرف میزنید . منم وقت کسی رو هدر ندادم . هر کسی دوست داره عضو بشه هیچ زور و اجباری در کار نیست . برای من حداقلش اینه که روزی 5 تا سایت بهم معرفی میکنه و میرم سایت ها رو میخونم و مطالب مفیدی هم توش پیدا کردم و هیچ وقت وقتم تلف نشده و نمیشه حالا کسی انگلیسی بلد نیست و نمیتونهخ بخونه مشکلش خودش هستش مگرنه هر چیزی تو اینترنت هر سایتی یک مطلب مفید داره که میشه ازش استفاده کرد .
من دقیق نوشتم که اگر شما لینک خودتون ررا بده د.وستانتون معرفی کنید در قبال ثبت نام بهتون پول میده و هر کلیلکی که هم دوستانتون بکنن به مبلغی هم بهتون میده که هر چقدر بیشتر باشه پول بیشتری بهتون میده .