نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
منم ثبت نام کردم میخوام ماژل تونو (whmcs) بطور ازمایشی تست کنم انشالله جواب داد اینم بیارم رو کار البته این ماژول رو whmcs اصلی نمیریزم بعد انشالله نتیجه رو به دوستان میگم----جناب اموزش استفاده از این ماژول میفرمایید دقیق (نصب/طریقه انتقال وجه به حساب شخصی/ایا میتونیم درصدی که از مشتری کسر خواهد شد را غیر فعال کنیم و اون درصد از حساب ما کم بشه/وتوضیحات بیشتر...)
ورودتون رو خوش آمد میگم. ماژول ها همه تست شده هستن و بعد از تست نهایی پابلیک میشن. پس از این بابت جای نگرانی نیست.
طریقه نصب هم در همون فایلی که دانلود کردید هست.
خیر فروشندگان نمی تونن این کار رو انجام بدن ولی این سوال شما یه ایده خوب به ذهنم رسوند که این طرح رو هم به سرعت پیاده کنیم. در روزهای آتی این امکان رو هم در پنل کاربران میذاریم که انتخاب کنید
درصد از مشتری هاتون کسر بشه یا از خودتون.
توضیحات بیشتر هم خواستید بفرمایید عرض می کنم.

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahd نمایش پست ها
امیدورام سیاست کاری شما تغییر نکند
سیاست کاری تقریبا روال ثابتی هست و خیلی به ندرت پیش میاد که عوض بشه. مگر اینکه یک شرکت اسپانسر داشته باشه که اون شرکت رو مجبور کنه سیاست کاریش رو عوض کنه
که در مورد ما درست نیست و خودمون این کار رو انجام میدیم و سیاست های کاری مون ثابت هست.
در Payline هر چیزی رو که میبینید، قبل از پیاده سازی اون، روی روش های درآمدزاییش برای شرکت مدت ها بحث شده.از این بابت هم خیالتون راحت باشه.