نقل قول نوشته اصلی توسط azure نمایش پست ها
هی از پارس آنلاین و افرانت تعریف میکردن این بود؟ سایت همش داون بود که

کار انتقال هاست چقدر طول میکشه؟
میهن وب هاست کمتر از نصف روز واسم انجام دادن

کار مجوزها به کجا رسید، یهو نیان سایتتون رو ببندن و استفاده کننده ها بلاتکلیف بمونن
بنده تعریف می کردم از پارس آنلاین و غیره ؟!! والا ما خودمون هم شاکی هستیم از سرویس دهی افتضاح پارس آنلاین. دو هفته هست سایت تو شاتل و صبانت لود نمیشه و هرچی پیگیری می کنیم میگن داره برسی میشه. من نمی دونم کی قراره بررسی بشه. به خاطر همین داریم سرور رو عوض می کنیم.
سرور جدید رو اینبار از افرانت با نمایندگی ایران سرور خریداری کردیم که با کمال تعجب پشتیبانی فنی ایران سرور گفت حداکثر 48 ساعت طول میکشه تا سرورتون آماده بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هنوز هم آماده نشده.
مجوز هم من پیگیری کردم هیچ جا اصلا مجوز قانونی برای این کار تعریف نشده. اون دوستی هم که میگفت زرین پال این همه مجوز داره، بنده نمیدونم اولا ایشون از کجا اسرار کاری زرین پال رو میدونه دوما با وجود اینکه
ما از ایشون هم خواستیم که اگر مجوز خاصی رو میشناسن ، ما رو هم راهنمایی کنن و بفرمایند که از کجا گرفته میشه که ما هم نسبت به تهیه اون اقدام کنیم، اما هیچ پاسخی از جانب ایشون داده نشد.

در پستی ایشون گفتن اگر به بانک ریپورت بدن و بگن این کار مخالف بند عدم واگذاری درگاه به شخص ثالث هست ( که اصلا همچین چیزی هم نیست از نظر قانونی و پیگیری کردیم ) ip سرور شما رو بلاک میکنن.
و ما هم فراموش نکردیم و میدونیم که این کار رو انجام داده.
البته در یک پست جدا کل ماجرا رو شرح میدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
سلام

خیلی عالی هست . انشالله که موفق باشی

فقط یک سئوال از دوستان مطلع دارم

ایا برای اینگونه سرویس ها مجوزات خاصی هم صادر میشه ؟ تا انجایی که بنده اطلاع دارم هیچ مجوزی برای سرویس های مشابه سایت فعلی در قانون نظام بانکی و مالی تعریف نشده حالا چگونه بعضی از دوستان اعلام کردند که برای این سرویس ها مجوز گرفته اند و قانونی هستند !

از دوستان مطلع خواهشمندم اگر اطلاعی دارند اعلام کنند و نام شرکت و شرح مجور صادر شده را هم اعلام کنند

ا
دقیقا. هرکسی که میدونه برای این کارها مجوز خاصی میدن، بفرمایند کجا باید بریم که اون مجوز رو هم تهیه کنیم و در راهنمایی ما برای ارائه سرویس های بهتر به شما عزیزان دریغ نکنند.