نميدونم چرا سعي داريد بگيد من نميدونم در صورتي كه شما نميدانيد.
Dell خيلي معروفتر از SuperMicro هست و 100% تضميني - در ايران خيلي از نوت بوك هاي دل مورد استفاده است و مشكلي نداشته.
رم - رم هست اين مهمه كه چند گيگ باشه (و مشخصاد جزئيي ديگه كه الان نميگم) حالا يكي دوست داره رم رو از جنس طلا بسازه كه فقط يه مقدار كمي سرعتش بره بالا من نميدونم (يعني ارزشي براي كارش قائل نميشم)
توي ايران از دل اسفاده ميكنيم و بهش اعتماد داريم.
گيريم هم نحايتش اينه كه يه قطعه اي از سرور خراب ميشه (ديگه بد تر از اين كه نيست) كه اونم به صورت رايگان عوض ميكنه كارو
درضمن اگه من ادم محققي نبودم اصلا در اين انجمن عضو نميشدم - بلكه مثل هزاران نفر ديگه فقط خواننده بودم.
حرف هاي شما كمي تا مقداري باهم متضاد هستند.
شما پست من رو خوندي لطفا يه بار ديگه برو بخون و ببين كه من نوشتم اين سرويس را فروختيد؟ نه سرويس قدرتمند ديگه اي(ميدوني چرا ميگم - براي اينكه فكر نميكنم 4 TB پهناي باند براي يه ادم حرفه اي كه بخواهد همچين سرويسي بگيرهمناسب باشه و يا شايد هم حتي يه ادم مبتدي !)
اين نكته رو هم مخصوصا در اخر ميگم:
من به اساتيد ايراني شك ندارم (هر چي باشه بهتر از 4 تا مشروب خور هست و بقيه چيزها كه عقل را ضايع ميكند) شايد بهتر باشه شما بياييد اينجا و ... !
درضمن من نگفتم مدرك دكتري دارم (انشا الله به زودي)
شما گفتيد محدوده كوچك ايران و در مورد اساتيدش هم كه ...
بله من فكر ميكنم چون شما نتونستيد جواب درست حسابي به من و بقيه بديد سعي داريد محيط اطراف من و هر چي در ان هست را كوچك جلوه دهيد (محيط = ايران --- شي = استاد --- البته تا الان)
خيلي دوست داشتم به شما بفهمونم كه اين سرويس از نظر پهناي باند حتي از يك وي پي اس 15 توماني كمتر هست - (حالا بياد ديگه وارز هم ساپورت نكنه نور الا نور ميشه !)
بحر حال به دليل اينكه در پست قبلي مقداري به ايران و اساتيد كم لطفي كرديد حاضر به ادامه دادن بحث با شما نيستم
دوستان با توجه به سوالات من و حرف هاي اقاي اريا خودشون سبك سنگين كنند ...