نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: [3] پیشنهاد باورنکردنی - تنها 72 ساعت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : [3] پیشنهاد باورنکردنی - تنها 72 ساعت

نقل قول نوشته اصلی توسط goldstar نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز شما به شرکت هاست ایران میبالین در صورتی که خیلی از دیتاسنترهای خارجی هم به شرکتهای بزرگ هاستینگ خارجی سرویس میدهند.
    اما درباره آش باید بگم که من ترجیح میدم هرچقدر پول آش میدم به همون قدر هم آش بخورم نه اینکه دو برابر پول یک کاسه آش بدهم
    در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت دارم اما قیمتهاتون خیلی بالاست. مطمئنا کیفیت خدمات شما هرچی هم که باشه بهترین در جهان نیست و بهترینها در جهان هم به این گرونی نمیدن!
    سلام.

همکار عزیز، شما اگر از هاستینگ جهانی صحبت می کنید، باید عرض کنم که 3 شرکت بزرگ که سرویس های World Quality به مشتری ها میدن، از شرکت ما تغذیه میشن.

در ضمن، دلیل اصلی قیمت های ما، همانطور که وحید جان هم فرمودند، به دلیل کیفیت و مقدار CPU و RAM و Bandwidth هست.

لازم به ذکر هست که ما از Bandwidth های Premium Level استفاده می کنیم و این به این معنا هست که شما وقتی از شرکت ما، 4000 گیگابایت پهنای باند دریافت می کنید، مقدار Noise هایی که روی پهنای باند سرور ها اعمال میشه، از شبکه های قدرت مند ما (متصل به شرکت های معروف Level3 و Internap و Comcast که در واقع شبکه های اصلی ما هستند) به حالت فیلتر شده رد میشه و Noise های شبکه برای سرور شما حساب نمیشه.

لطفاً چند شرکت (از همان شرکت هایی که این سرور رو به نصف قیمت ما ارائه می کنند، به گفته شما) به من معرفی کنید که همین سرور با همین امکانات (حتی KVM روی Motherboard و خدمات مجانی Remote Reboot) رو به معرض فروش گزاشتند به نصف قیمت ما، که من همین الان 10 تا سرور با روش پرداخت سالیانه ازشون بخرم و همینجا اعلام می کنم که به شما هم مبلق 2 میلیون تومان در اضای معرفی این شرکت ها میدم.

دوستان قدیمی که من رو میشناسند، می دونند که حرفم تغییر نمی کنه و به گفته خودم پایبند هستم !

یک نکته دیگه:
    شما اگر در مورد خدمات هاستینگ در سطح جهانی مطلع هستید، باید در جریان باشید که هیچ شرکت بزرگی (مثل Bluehost - HostMonster - IXWebhosting - DreamHost و ...) از سرورهای لیست شده در این سایت استفاده نمی کنند و حتی این سرور پیشنهادی ما هم براشون قابل استفاده نیست.

خدمات اصلی ما هم، برای تغذیه 3 شرکت بزرگ خارجی که پیشتر عرض کردم، در سطح Farm Server هست که یک نمونه از امکانات آن به شرح زیر است:

کد:
    - 6 x Intel Quad Core Xeon Nehalem 5530 2.4Ghz / 5.86GT/s / Hyper-Threading
    - 16 x 300GIG Western Digital VelociRaptor SATAII / 10,000RPM
    - 4 x Adaptec RAID 5405 dual core Unified Serial Controller 512MB RAM (RAID10 - Mirroring)
    - 22 x 6GIG ECC DDR3 Triple Channel (Total of 132GB RAM)
    - Red Hat Enterprise Linux 64-bit
    - cPanel / WHM / Fantastico (Modified by cPanel - Optimized for Farm Servers)
    قیمت: گفته نشه بهتره !

موفق باشید.
    ویرایش توسط Aria : October 16th, 2009 در ساعت 20:09

2. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    542
    تشکر شده در
    412 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aria نمایش پست ها
    سلام.

همکار عزیز، شما اگر از هاستینگ جهانی صحبت می کنید، باید عرض کنم که 3 شرکت بزرگ که سرویس های world quality به مشتری ها میدن، از شرکت ما تغذیه میشن.

.
    سلام

لطفا لیست سه شرکت بزرگ غیر ایرانی که از دیتا سنتر شما تغذیه می شوند را بفرمایید

با تشکر

4. تعداد تشکر ها از Nikan به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Nikan نمایش پست ها
    سلام

لطفا لیست سه شرکت بزرگ غیر ایرانی که از دیتا سنتر شما تغذیه می شوند را بفرمایید

با تشکر
    سلام.

یکی از دلایل سایت نداشن ما به همین منظور هست.

ما به روش Whitelable عمل می کنیم و مشتریبان ما با این امکان می توانند از شخصی بودن شبکه خود اطمینان حاصل کنند.

درضمن، نام شرکت های خارجی (مخصوصاً آمریکایی) در انجمن ایرانی، گفته نشود بهتر است!

همینطور حق شخصی نگه داشتن اطلاعات مشتریان، در کشور آمریکا یک حق قانونی بوده و در صورت دریافت شکایت، مبالق جریمه بالایی از شرکت ما طلب خواهد شد.

این سایت هم در گوگل ثبت شده است و نام دیتاسنتر مشخص است و مشکلات بسیاری برای ما به وجود خواهد آمد.

در هر حال، من تنها در جواب به همکار دیگرمان این موضوع را مطرح کردم و دلیلی برای ثابت کردن آن به شما نمی بینم.

با تشکر.

6. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    41 پست

سلام

والا ما خيلي وقت هست توي كامپيوتر و اينترنتم و رشته تحصيليم هم همينه ولي تا به حال با چشمام نديدم شركت هاي بزرگ خارجي در ضمينه اينترنت زير مجموعه ايراني ها باشند ولي تا دلتون بخواد شنيدم.
    اشتباه نكنيد من قصد اين رو ندارم كه بگم شما خداي نكرده اشتباه ميگي و اگر واقعا اينطور باشه نه تنها من بلكه تمام ايراني ها بايد بخودشون افتخار كنند.
    نظرات شخصي من
    1 - كه اگه كسي نميخواهد مدرك رو كند حرف چيزي رو هم نبايد بزند.
    البته يه مثل هم هست كه ميگن حرف زدن بي مدرك ....
    بقيه اش رو به دليل اينكه بي ادبي ميشه نميگم
    2- با كاربر هاست ايراني موافقم - اگه ميخواهي توي ايران فروش داشته باشي قيمت رو ببر پايين و پهناي باند رو ببر بالا. (پهناي باند زير 100 tb براي اين سرور با اين قيمت اصلا مناسب نيست)
    3-كسي هم كه واقعا بخواهد 800 تومن ماهيانه بده معمولا از يه شركت مطمئن خارج از ايران ميگيره با تجهيزات بالا تر از شما (هر چي باشه شما هم يه واسطه هستي كه اين وسط سود ميكني) ...
    4-درسته كه اين سرور از نظر تجهيزات عاليه ولي قيمتش اصلا به صرفه نيست

بزاريد يه بار ديگم بگم - اشتباه نكنيد من قصد اين رو ندارم كه بگم شما خداي نكرده اشتباه ميگي و اگر واقعا اينطور باشه نه تنها من بلكه تمام ايراني ها بايد بخودشون افتخار كنند.

من هم مثل بقه اميدوارم موفق باشيد
    خدا نگهدارتون

8. تعداد تشکر ها از tbhacims به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tbhacims نمایش پست ها
    سلام

والا ما خيلي وقت هست توي كامپيوتر و اينترنتم و رشته تحصيليم هم همينه ولي تا به حال با چشمام نديدم شركت هاي بزرگ خارجي در ضمينه اينترنت زير مجموعه ايراني ها باشند ولي تا دلتون بخواد شنيدم.
    اشتباه نكنيد من قصد اين رو ندارم كه بگم شما خداي نكرده اشتباه ميگي و اگر واقعا اينطور باشه نه تنها من بلكه تمام ايراني ها بايد بخودشون افتخار كنند.
    نظرات شخصي من
    1 - كه اگه كسي نميخواهد مدرك رو كند حرف چيزي رو هم نبايد بزند.
    البته يه مثل هم هست كه ميگن حرف زدن بي مدرك ....
    بقيه اش رو به دليل اينكه بي ادبي ميشه نميگم
    2- با كاربر هاست ايراني موافقم - اگه ميخواهي توي ايران فروش داشته باشي قيمت رو ببر پايين و پهناي باند رو ببر بالا. (پهناي باند زير 100 tb براي اين سرور با اين قيمت اصلا مناسب نيست)
    3-كسي هم كه واقعا بخواهد 800 تومن ماهيانه بده معمولا از يه شركت مطمئن خارج از ايران ميگيره با تجهيزات بالا تر از شما (هر چي باشه شما هم يه واسطه هستي كه اين وسط سود ميكني) ...
    4-درسته كه اين سرور از نظر تجهيزات عاليه ولي قيمتش اصلا به صرفه نيست

بزاريد يه بار ديگم بگم - اشتباه نكنيد من قصد اين رو ندارم كه بگم شما خداي نكرده اشتباه ميگي و اگر واقعا اينطور باشه نه تنها من بلكه تمام ايراني ها بايد بخودشون افتخار كنند.

من هم مثل بقه اميدوارم موفق باشيد
    خدا نگهدارتون
    سلام.

دوست عزیز شما نظراتتنون بسیار جالب هست و قابل احترام.

حق با شماست، در بازار ایران، چون معمولاً همه کلاه سرشون میره و دروغ و کلک زیاد هست، بی مدرک حرف زدن، مثال همون مثل شما میشه

ولی خوب، از طرفی هم دلیل صحبت شما این هست که در واقع تاپیک مربوط به معرفی Datacenter ما رو نخوندید و در مورد دیتاسنتر ما اطلاعات کافی ندارید.

این دیتاسنتر ایرانی نیست و هیچ یک از کارمندان و مدیرانش هم ایرانی نیستند.

در واقع من هم واسطه تنها نیستم، من در این دیتاسنتر شریک هستم.

در هر حال، شرکت های بزرگ خارجی هم از سیاست هایی پیروی می کنند که حتی حاظر هستند دو برابر قیمت سرور رو پرداخت کنند ولی کسی از شرکت سرویس دهنده به اونها مطلع نباشه که به این حالت می گن While Lable Hosting که تنها برای مشخص نبودن اطلاعات دیتاسنتر اصلی سرویس دهنده به شرکت هاستینگ/سرور مجازی استفاده میشه.

در مورد پهنای باند، شما درست می فرمایید، دلیل نیاز شما به این مقدار پهنای باند، راه اندازی سرور Download هست و همچین سروری در ایران، معمولاً فیلم - آهنگ و برنامه های غیر قانونی (Cracked Softwares OR Copyrighted Media) رو در معرض دانلود میزاره و همچین کاری در قوانین کشور آمریکا ممنوع هست و در واقع غیر قابل اجرا.
    مورد دیگه اینه که، شما از هزینه های پهنای باند خبر ندارید، واگر نه نمی فرمودید 100TB !!!!!!!

و هیمنطور، از لحاظ قیمت هم اگر کمی به شرکت هایی که از نظر قدرت سخت افزار و نوع شبکه همانند شرکت ما عمل می کنند، سری بزنید، متوجه میشید که قیمت های ما از آنها به مراطب پایینتر هست.

سوالی دیگری بود، در خدمتم.

با تشکر.

10. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    41 پست

از پاسختون متشكرم
    ميخواستم بگم :
    من خودم توي اين كارم و از قيمت پيناي باند خبر دارم.
    در مورد اون 100tb اشتباه تيپي بود منظورم 10 tb بود.
    درضمن اصلا هم براي دانلود و فيلمو از اين چيزا نميخواستم (اشتباه حدس زدي)
    من يكي از گيم سرور هام كلي پهناي باند ميخواهد چه برسه به موقعي كه بخواهي چنتا گيم سرور را بندازي (البته اين نشون ميده شما اصلا از يه سري چيزا بغير از سايت دانلود فيلم و اين جور چيزها كه توي ايران طرفدار داره خبر نداريد ...)
    الان دارند وي پي اس حدود 15 تومن ميدن با پورت اختصاصي 100 مگابيت
    من خودم حصاب كردم روزي 1 tb ميشه از پيناي باند اسفاده كرد - يعني در ماه 30 tb
    اگه رشته شما كامپيوتر باشه در بخش شبكه ميفهميد كه شبكه (اينترنت) اول يعني سرعت و پهناي باند
    بعد ميريم سراغ رم و اين جور چيزا
    درضمن كارو داره سرور ميده شايد يك چهارم قيمت شما با پورت 1000
    يعني ميشه در ماه 300 tb استفاده كني (تازه با تجهيزات كمتر شما)
    اونوقت شما با اين قدرت تجهيزات رم ميگيد 100 tb زياده !
    عجيبه والا - شما كه توي اين كاري ديگه چرا ...
    به نظر شما اگه از كارو 4 تا سرور جدا گانه بگيريم بهتر نيست تا 1 سرور بگيريم با پهناي باند شبيه شما
    والا من بودم 4 تا سرور از كارو ميگرفتم (اونوقت پورت 4000 داشتم) و ....
    فقط يه زره مدريت ميخواهد كه چي رو كجا بزاري چقدر بزاري (به دليل يكي نبودن سرور)
    من شايد با همه گيم سرور و همه چيزي ديگه 20 tb بيشتر مصرف نكنم ولي خيلام راحته ...
    درضمن اين اصلا مهم نيست من پهناي باند رو براي چه كاري ميخواهم
    (قوانين امريكا !) اين طور كه از حرفاي شما پيداست وارز هم ساپورت نميكنيد !
    به نظر من اين سرويس براي كسايي خوبه كه پردازش زيادي دارند و معمولا هم توي اينترنت كمتر كسي پيدا ميشه به ابن اندازه رم كه شما ميديد احتياج پيدا كنه
    بحر حال بابت غلط هاي املايي معضرت
    راستي
    اومديم خواستيم يه سرويس وي پي اس دهي راه بندازيم اونوقت فكرشو كردي بايد چقد پهناي باند به مشتريهامون بديم ؟

12. تعداد تشکر ها از tbhacims به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

کد:
    من خودم توي اين كارم و از قيمت پيناي باند خبر دارم.
    در مورد اون 100tb اشتباه تيپي بود منظورم 10 tb بود.
    درضمن اصلا هم براي دانلود و فيلمو از اين چيزا نميخواستم (اشتباه حدس زدي)
    شما فرمودید 100 ترابایت، من هم عرض کردم برای دانلود سرور هست (طبق تجربه های من)

کد:
    من يكي از گيم سرور هام كلي پهناي باند ميخواهد چه برسه به موقعي كه بخواهي چنتا گيم سرور را بندازي (البته اين نشون ميده شما اصلا از يه سري چيزا بغير از سايت دانلود فيلم و اين جور چيزها كه توي ايران طرفدار داره خبر نداريد ...)
    الان دارند وي پي اس حدود 15 تومن ميدن با پورت اختصاصي 100 مگابيت
    درست می فرمایید، من چند سالی هست ایران زندگی نمی کنم و وقتی هم ایران بودم، ضمینه فعالیت جدی نداشتم در این رشته و در نتیجه بازار ایران دستم نیست و نیاز کاربران مشخص نیست برام.
    مرسی که نکاتتون ، حتماً ضمیمه میشه به برنامه های آینده ما.
    در مورد اون VPS اگر Uptime 100% داره و مشخصات سرور هم خودبه و RAM خوده VPS هم بالای 512 هست، ممنون میشم به من هم لینک بدید که چند تایی بخرم و کلی از کارامو راه بندازم باهاش

کد:
    من خودم حصاب كردم روزي 1 tb ميشه از پيناي باند اسفاده كرد - يعني در ماه 30 tb
    اگه رشته شما كامپيوتر باشه در بخش شبكه ميفهميد كه شبكه (اينترنت) اول يعني سرعت و پهناي باند
    بعد ميريم سراغ رم و اين جور چيزا
    نظرات شما قابل احترام هست ولی با توجه به تجربه من، حدوداً درست نیست.
    رابطه کیفیت و سرعت سخت افزار سرور و شبکه، در خدمات هاستینگ، دقیقاً به نسبت 50 - 50 هست و هر یک ضعیف باشه، دیگری رو تحت تاثیر قرار خواهد داد و در نتیجه مشتری ناراضی خواهد بود.
    محاسبات شما صحیح است، در واقع 100 مگابیت مساوی هست با 30.3 ترابایت!

کد:
    درضمن كارو داره سرور ميده شايد يك چهارم قيمت شما با پورت 1000 
    يعني ميشه در ماه 300 tb استفاده كني (تازه با تجهيزات كمتر شما)
    اونوقت شما با اين قدرت تجهيزات رم ميگيد 100 tb زياده !
    عجيبه والا - شما كه توي اين كاري ديگه چرا ...
    به نظر شما اگه از كارو 4 تا سرور جدا گانه بگيريم بهتر نيست تا 1 سرور بگيريم با پهناي باند شبيه شما
    من هیچ گاه دیتاسنتر خودمون رو با Caro مقایسه نکردم چون از نظر سطح کیفی و تجهیزات و تجربه، Caro خیلی از ما دور هست و شما میتونید کیفیت و نوع خدمات دیتاسنتر ما رو با Softlayer.com مقایسه نمایید.
    درضمن، ما هیچ وقیت ارزونترین نخواهیم بود و کاربران ما دلیل قیمت سرورهای ما رو میدونند و همین برای ما رضایت بخش هست.

کد:
    والا من بودم 4 تا سرور از كارو ميگرفتم (اونوقت پورت 4000 داشتم) و ....
    فقط يه زره مدريت ميخواهد كه چي رو كجا بزاري چقدر بزاري (به دليل يكي نبودن سرور)
    من شايد با همه گيم سرور و همه چيزي ديگه 20 tb بيشتر مصرف نكنم ولي خيلام راحته ...
    درضمن اين اصلا مهم نيست من پهناي باند رو براي چه كاري ميخواهم
    (قوانين امريكا !) اين طور كه از حرفاي شما پيداست وارز هم ساپورت نميكنيد !
    شما آزاد هستید از هر شرکتی که تمایل دارید خرید کنید و اجباری برای خریداری سرور از شرکت ما برای شما و دیگر همکاران وجود ندارد.
    درضمن، سرور بازی هم بر روی شبکه های ما هاست شده و به دلایلی که قبلاً هم عرض کردم (فیلتر بودن Bandwidth های ما و تبدیل شدن به Premium Bandwidth) مقادیر استفاده پهنای باندی که شما می فرمایید رو نداشتند و نخواهند داشت و این تنها بستگی به نوع و سطح کیفیت ارائه پهنای باند هست که حتما شما که رشته کامپیوتر می خونید، در جریانش هستید.
    ما هم عرض نکردیم که از کاربر می خوایم که نوع فعالیتش رو برای ما مشخص کنید و دلیل استفاده کم یا زیاد پهنای باند.
    بله قربان، شرکت ما ارائه دهنده خدمات هاستینگ اختصاصی قانونی هست و نه Warez و موارد غیر قانونی دیگر.

کد:
    به نظر من اين سرويس براي كسايي خوبه كه پردازش زيادي دارند و معمولا هم توي اينترنت كمتر كسي پيدا ميشه به ابن اندازه رم كه شما ميديد احتياج پيدا كنه
    شاید این نظریه شما، به دلیل نداشتن تحقیقات کافی باشه ولی در هر حال، قابل احترام هست.
    در حال حاظر تعداد زیادی از سرور های ما با قدرت حدوداً همسان با سرورهای معرفی شده توسط من، توسط شرکت های مختلف خارجی خریداری شده و دو سرور با مقادیر RAM بالا هم توسط شرکت هاست ایران و شرکت Oxinads از ما خریداری شده اند که میتونید در صورت تمایل، از مدیران و دست اندر کاران این شرکت اطلاعات لازم رو کسب کنید.

کد:
    بحر حال بابت غلط هاي املايي معضرت
    راستي
    اومديم خواستيم يه سرويس وي پي اس دهي راه بندازيم اونوقت فكرشو كردي بايد چقد پهناي باند به مشتريهامون بديم ؟
    خواهش می کنم، به هیچ وجه مشکلی نیست.
    سرویس سرور مجازی، بر پایه Dedicated Resources نیست و معمولاً فقط مقادیر فضا و RAM و بعضی اوقات CPU سرور مجازی به صورت اختصاصی ارائه می شود.
    در ضمن، تمامی کاربران شما در حال استفاده از مقدار کامل پهنای باند تایین شده برای سرور مجازی خود نیستند و معمولاً، با توجه به تجربه ما در طول 6 سال فعالیت حرفه ای، سرور های مجازی با مقدار RAM محدود و فضای کم، نمی تواند سایت و یا برنامه ای را فعال سازد که بخواهد از مقدار کامل تایین شده پهنای باند استفاده کند.

سوال دیگری بود، خوشحال میشم پاسخگو باشم.

با تشکر.

14. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)