سلام.
کد:
من خودم توي اين كارم و از قيمت پيناي باند خبر دارم.
در مورد اون 100tb اشتباه تيپي بود منظورم 10 tb بود.
درضمن اصلا هم براي دانلود و فيلمو از اين چيزا نميخواستم (اشتباه حدس زدي)
شما فرمودید 100 ترابایت، من هم عرض کردم برای دانلود سرور هست (طبق تجربه های من)
کد:
من يكي از گيم سرور هام كلي پهناي باند ميخواهد چه برسه به موقعي كه بخواهي چنتا گيم سرور را بندازي (البته اين نشون ميده شما اصلا از يه سري چيزا بغير از سايت دانلود فيلم و اين جور چيزها كه توي ايران طرفدار داره خبر نداريد ...)
الان دارند وي پي اس حدود 15 تومن ميدن با پورت اختصاصي 100 مگابيت
درست می فرمایید، من چند سالی هست ایران زندگی نمی کنم و وقتی هم ایران بودم، ضمینه فعالیت جدی نداشتم در این رشته و در نتیجه بازار ایران دستم نیست و نیاز کاربران مشخص نیست برام.
مرسی که نکاتتون ، حتماً ضمیمه میشه به برنامه های آینده ما.
در مورد اون VPS اگر Uptime 100% داره و مشخصات سرور هم خودبه و RAM خوده VPS هم بالای 512 هست، ممنون میشم به من هم لینک بدید که چند تایی بخرم و کلی از کارامو راه بندازم باهاش 
کد:
من خودم حصاب كردم روزي 1 tb ميشه از پيناي باند اسفاده كرد - يعني در ماه 30 tb
اگه رشته شما كامپيوتر باشه در بخش شبكه ميفهميد كه شبكه (اينترنت) اول يعني سرعت و پهناي باند
بعد ميريم سراغ رم و اين جور چيزا
نظرات شما قابل احترام هست ولی با توجه به تجربه من، حدوداً درست نیست.
رابطه کیفیت و سرعت سخت افزار سرور و شبکه، در خدمات هاستینگ، دقیقاً به نسبت 50 - 50 هست و هر یک ضعیف باشه، دیگری رو تحت تاثیر قرار خواهد داد و در نتیجه مشتری ناراضی خواهد بود.
محاسبات شما صحیح است، در واقع 100 مگابیت مساوی هست با 30.3 ترابایت!
کد:
درضمن كارو داره سرور ميده شايد يك چهارم قيمت شما با پورت 1000
يعني ميشه در ماه 300 tb استفاده كني (تازه با تجهيزات كمتر شما)
اونوقت شما با اين قدرت تجهيزات رم ميگيد 100 tb زياده !
عجيبه والا - شما كه توي اين كاري ديگه چرا ...
به نظر شما اگه از كارو 4 تا سرور جدا گانه بگيريم بهتر نيست تا 1 سرور بگيريم با پهناي باند شبيه شما
من هیچ گاه دیتاسنتر خودمون رو با Caro مقایسه نکردم چون از نظر سطح کیفی و تجهیزات و تجربه، Caro خیلی از ما دور هست و شما میتونید کیفیت و نوع خدمات دیتاسنتر ما رو با Softlayer.com مقایسه نمایید.
درضمن، ما هیچ وقیت ارزونترین نخواهیم بود و کاربران ما دلیل قیمت سرورهای ما رو میدونند و همین برای ما رضایت بخش هست.
کد:
والا من بودم 4 تا سرور از كارو ميگرفتم (اونوقت پورت 4000 داشتم) و ....
فقط يه زره مدريت ميخواهد كه چي رو كجا بزاري چقدر بزاري (به دليل يكي نبودن سرور)
من شايد با همه گيم سرور و همه چيزي ديگه 20 tb بيشتر مصرف نكنم ولي خيلام راحته ...
درضمن اين اصلا مهم نيست من پهناي باند رو براي چه كاري ميخواهم
(قوانين امريكا !) اين طور كه از حرفاي شما پيداست وارز هم ساپورت نميكنيد !
شما آزاد هستید از هر شرکتی که تمایل دارید خرید کنید و اجباری برای خریداری سرور از شرکت ما برای شما و دیگر همکاران وجود ندارد.
درضمن، سرور بازی هم بر روی شبکه های ما هاست شده و به دلایلی که قبلاً هم عرض کردم (فیلتر بودن Bandwidth های ما و تبدیل شدن به Premium Bandwidth) مقادیر استفاده پهنای باندی که شما می فرمایید رو نداشتند و نخواهند داشت و این تنها بستگی به نوع و سطح کیفیت ارائه پهنای باند هست که حتما شما که رشته کامپیوتر می خونید، در جریانش هستید.
ما هم عرض نکردیم که از کاربر می خوایم که نوع فعالیتش رو برای ما مشخص کنید و دلیل استفاده کم یا زیاد پهنای باند.
بله قربان، شرکت ما ارائه دهنده خدمات هاستینگ اختصاصی قانونی هست و نه Warez و موارد غیر قانونی دیگر.
کد:
به نظر من اين سرويس براي كسايي خوبه كه پردازش زيادي دارند و معمولا هم توي اينترنت كمتر كسي پيدا ميشه به ابن اندازه رم كه شما ميديد احتياج پيدا كنه
شاید این نظریه شما، به دلیل نداشتن تحقیقات کافی باشه ولی در هر حال، قابل احترام هست.
در حال حاظر تعداد زیادی از سرور های ما با قدرت حدوداً همسان با سرورهای معرفی شده توسط من، توسط شرکت های مختلف خارجی خریداری شده و دو سرور با مقادیر RAM بالا هم توسط شرکت هاست ایران و شرکت Oxinads از ما خریداری شده اند که میتونید در صورت تمایل، از مدیران و دست اندر کاران این شرکت اطلاعات لازم رو کسب کنید.
کد:
بحر حال بابت غلط هاي املايي معضرت
راستي
اومديم خواستيم يه سرويس وي پي اس دهي راه بندازيم اونوقت فكرشو كردي بايد چقد پهناي باند به مشتريهامون بديم ؟
خواهش می کنم، به هیچ وجه مشکلی نیست.
سرویس سرور مجازی، بر پایه Dedicated Resources نیست و معمولاً فقط مقادیر فضا و RAM و بعضی اوقات CPU سرور مجازی به صورت اختصاصی ارائه می شود.
در ضمن، تمامی کاربران شما در حال استفاده از مقدار کامل پهنای باند تایین شده برای سرور مجازی خود نیستند و معمولاً، با توجه به تجربه ما در طول 6 سال فعالیت حرفه ای، سرور های مجازی با مقدار RAM محدود و فضای کم، نمی تواند سایت و یا برنامه ای را فعال سازد که بخواهد از مقدار کامل تایین شده پهنای باند استفاده کند.
سوال دیگری بود، خوشحال میشم پاسخگو باشم.
با تشکر.