عذر میخوام که در بحث شما شرکت میکنم
tbhacims جان لطفاً به استاد های دانشگاه دل نبندید ، من هم دانشجوی دانشگاه رجایی (مثلاً جز بهترین دانشگاه های فنی هست) درس خوندم ، مقطع کاردانی به کارشناسیمو
دوست من بحثی بین من و استاد شبکه رخ داد ، در این بحث قضیه از این قرار بود که من به عنوان پروژه دی ان اس سرور درست کرده بودم و قرار بود به استاد تحویل بدم
روز تحویل بعد از تست پروژه استاد به من گفت این هاست رو از کی خریدی ! به استاد گفتم این هاست نیست سرور اختصاصی است ، گفت ماهی چند میدی گفتم 185 گفت نه این مجازی هستش ، گفتم استاد این vps نیست ، استاد گفت من که نگفتم vps هست ، گفتم سرور مجازیه !!!!!!!
من هم دیدم خیلی سطح استاد بالاست و از ترس اینکه نمره پروژه رو از دست ندم تشکر کردم و گفتم استاد عذر میخوام جسارت کردم حق با شماست
در ضمن caro هم وارز نیست
خود بنده هم با این دیتا سنتر کار کردم
مشکل کم نداشت
یادمه 1 سال پیش من یک سرور با مجازی سازی hyper vm از این دیتا سنتر خریداری کردم
بعد از چند مدت یکی از وی پی اس های من روی این سرور از لحاظ سی پنل تحریم شد درخواست دادم که برام main ip رو عوض کنن
در ناباوری 1 ساعت بعد اطلاع دادند که رفتند روی سی پنل قبلی من در این وی پی اس یک سی پنل جدید نصب کردند و بالکل وی پی اس کرش کرد
خد ابه من رحم کرد که بک آپ داشتم
و اینکه اگر من بک آپ نداشتم چه کاری باید انجام میدادم
البته اینهم بگم که به اندازه 1 ماه برام فاکتور کردن که جریمه ضرری که بهم زدنو جبران کنن ولی من دیتا سنتر رو عوض کردم
بعد درخواست دادم که هزینه اون یک ماه رو به من پرداخت کنن یا یک سرور جدید بدن
گفتن اون فاکتور فقط برای همون سرور است
البته از آقای Aria هم نه تعریف و تمجید میکنم نه انتقاد چون من کسی که از ایشون سرور خریده باشه رو ندیدم تا نظرشو بپرسم