نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: [3] پیشنهاد باورنکردنی - تنها 72 ساعت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    41 پست

پیش فرض پاسخ : [3] پیشنهاد باورنکردنی - تنها 72 ساعت

نميدونم چرا سعي داريد بگيد من نميدونم در صورتي كه شما نميدانيد.
    Dell خيلي معروفتر از SuperMicro هست و 100% تضميني - در ايران خيلي از نوت بوك هاي دل مورد استفاده است و مشكلي نداشته.
    رم - رم هست اين مهمه كه چند گيگ باشه (و مشخصاد جزئيي ديگه كه الان نميگم) حالا يكي دوست داره رم رو از جنس طلا بسازه كه فقط يه مقدار كمي سرعتش بره بالا من نميدونم (يعني ارزشي براي كارش قائل نميشم)
    توي ايران از دل اسفاده ميكنيم و بهش اعتماد داريم.
    گيريم هم نحايتش اينه كه يه قطعه اي از سرور خراب ميشه (ديگه بد تر از اين كه نيست) كه اونم به صورت رايگان عوض ميكنه كارو
    درضمن اگه من ادم محققي نبودم اصلا در اين انجمن عضو نميشدم - بلكه مثل هزاران نفر ديگه فقط خواننده بودم.
    حرف هاي شما كمي تا مقداري باهم متضاد هستند.
    شما پست من رو خوندي لطفا يه بار ديگه برو بخون و ببين كه من نوشتم اين سرويس را فروختيد؟ نه سرويس قدرتمند ديگه اي(ميدوني چرا ميگم - براي اينكه فكر نميكنم 4 TB پهناي باند براي يه ادم حرفه اي كه بخواهد همچين سرويسي بگيرهمناسب باشه و يا شايد هم حتي يه ادم مبتدي !)

اين نكته رو هم مخصوصا در اخر ميگم:
    من به اساتيد ايراني شك ندارم (هر چي باشه بهتر از 4 تا مشروب خور هست و بقيه چيزها كه عقل را ضايع ميكند) شايد بهتر باشه شما بياييد اينجا و ... !
    درضمن من نگفتم مدرك دكتري دارم (انشا الله به زودي)
    شما گفتيد محدوده كوچك ايران و در مورد اساتيدش هم كه ...
    بله من فكر ميكنم چون شما نتونستيد جواب درست حسابي به من و بقيه بديد سعي داريد محيط اطراف من و هر چي در ان هست را كوچك جلوه دهيد (محيط = ايران --- شي = استاد --- البته تا الان)
    خيلي دوست داشتم به شما بفهمونم كه اين سرويس از نظر پهناي باند حتي از يك وي پي اس 15 توماني كمتر هست - (حالا بياد ديگه وارز هم ساپورت نكنه نور الا نور ميشه !)
    بحر حال به دليل اينكه در پست قبلي مقداري به ايران و اساتيد كم لطفي كرديد حاضر به ادامه دادن بحث با شما نيستم
    دوستان با توجه به سوالات من و حرف هاي اقاي اريا خودشون سبك سنگين كنند ...

2. تعداد تشکر ها از tbhacims به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

براتون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم از قفس نادانی خودتون خارج بشید دوست عزیز و به جای "فقط" حرف زدن، کمی فکر و تحقیق کنید و بعد نتیجه ی بررسی هاتون رو مطرح کنید.

تمام بار علمی شما در 4 بخش از جواب شما خلاصه شده:

1. شما در مورد سخت افزار ها و حساسیت عملکرد سیستم های سرور، کاملاً بی اطلاع هستید و دلیل من به شرح زیر هست:
    خيلي معروفتر از supermicro هست و 100% تضميني - در ايران خيلي از نوت بوك هاي دل مورد استفاده است و مشكلي نداشته.
    رم - رم هست اين مهمه كه چند گيگ باشه (و مشخصاد جزئيي ديگه كه الان نميگم) حالا يكي دوست داره رم رو از جنس طلا بسازه كه فقط يه مقدار كمي سرعتش بره بالا من نميدونم (يعني ارزشي براي كارش قائل نميشم)
    گيريم هم نحايتش اينه كه يه قطعه اي از سرور خراب ميشه (ديگه بد تر از اين كه نيست) كه اونم به صورت رايگان عوض ميكنه كارو
    2. شما از مشکل کوته فکری رنج می برید و دلیل این صحبت من به شرح زیر است:

من به اساتيد ايراني شك ندارم (هر چي باشه بهتر از 4 تا مشروب خور هست و بقيه چيزها كه عقل را ضايع ميكند) شايد بهتر باشه شما بياييد اينجا و ... !
    بله من فكر ميكنم چون شما نتونستيد جواب درست حسابي به من و بقيه بديد سعي داريد محيط اطراف من و هر چي در ان هست را كوچك جلوه دهيد (محيط = ايران --- شي = استاد --- البته تا الان)
    3. شما سعی دارید با کوچک کردن افراد و خدمات ایشان، حرف خود را به اثبات رسانید، و این یک ضعف شخصیتی بزرگ هست. دلیل من به شرح زیر است:

خيلي دوست داشتم به شما بفهمونم كه اين سرويس از نظر پهناي باند حتي از يك وي پي اس 15 توماني كمتر هست - (حالا بياد ديگه وارز هم ساپورت نكنه نور الا نور ميشه !)
    4. در هینگام یاس و نا امیدی، از ترفند "فرار به جلو" استفاده می کنید و دلیل من به شرح زیر است:

بحر حال به دليل اينكه در پست قبلي مقداري به ايران و اساتيد كم لطفي كرديد حاضر به ادامه دادن بحث با شما نيستم
    نتیجه گیری:

با توجه به موارد ذکر شده و دلایل درج شده، شما قصد پرسش و پاسخ در جهت کسب/ارائه دانش نداشته و تنها هدف شما مقلوب جلوه دادن طرف مقابل و نوعی تخریب هست.

در این حالت، متاسفانه از ادامه بحث با شما، ماظورم.

اگر دوستان "دیگر" سوالی داشتند، در خدمتشون هستم.

با تشکر.

4. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

عضو انجمن Kambiz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    329
    تشکر تشکر شده 
    481
    تشکر شده در
    334 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tbhacims نمایش پست ها
    نميدونم چرا سعي داريد بگيد من نميدونم در صورتي كه شما نميدانيد.
    Dell خيلي معروفتر از supermicro هست و 100% تضميني - در ايران خيلي از نوت بوك هاي دل مورد استفاده است و مشكلي نداشته.
    درضمن اگه من ادم محققي نبودم اصلا در اين انجمن عضو نميشدم - بلكه مثل هزاران نفر ديگه فقط خواننده بودم.
    حرف هاي شما كمي تا مقداري باهم متضاد هستند.
    شما پست من رو خوندي لطفا يه بار ديگه برو بخون و ببين كه من نوشتم اين سرويس را فروختيد؟ نه سرويس قدرتمند ديگه اي(ميدوني چرا ميگم - براي اينكه فكر نميكنم 4 tb پهناي باند براي يه ادم حرفه اي كه بخواهد همچين سرويسي بگيرهمناسب باشه و يا شايد هم حتي يه ادم مبتدي !)

اين نكته رو هم مخصوصا در اخر ميگم:
    با داشتن دانشجو هایی مثل شما که مغرور ، ضعف دانش و عدم تحقیق در مسایل دارن و با تعصب غلط افکار خود رو به دیگرران شرح می دن، وضع مملکتمون نبید از این بهتر باشه

شما که یک دانشجو پر مدعا هستین اینو هنوز نمیدونین که معروف بود سخت افزار دلیلی بر بهتر بودن اون نیست ؟
    شما هنوز نمیدونین که هر رم از هر برند با برند دیگه فرق های فاهشی دارد اما کاربر آماتور نمی تونه تشخیص بده ؟
    نمی خوام ادامه بدم ، چون حرف هایی رو که زدید به قدری خنده دار بود که با توجیه کردن شما فقط وقتم رو تلف میکنم
    در مورد استادان دانشگاهی ایران هم کمی تحقیق کنید بعد این حرف رو بزنید ، در ضمن شما در کدام دانشگاه تحصیلات خود رو سپری کردین که چنین استادان صاحب علمی داشتین ؟
    موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
    ((جان ماکسول))

6. تعداد تشکر ها ازKambiz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)