با تشکر از دوستانی که وقت صرف کردند و در این تاپیک شرکت کردند .
در مورد موقعیت نمایش داده شدن تبلیغات صحبت شد و عرض کردم که یک مشکل فنی بوده و به زودی حل خواهد شد .
در مورد قانون ارسال 100 پست که موجب میشود کاربر بعد از رسیدن به تعداد 100 پست ارسال شده امکان فعالیت در بخش فروش را داشته باشد صحبت های زیادی شده است .
هدف ما این است که کاربر طی مدت زمان ارسال 100 پست قابلیت فنی و موارد اخلاقی خود را بروز دهد و همینطور امکان برخی سوء استفاده ها به فروشندگان تازه کار که هیچ شناختی از آنها موجود نیست در انجمن گرفته شود .
در حال حاضر توصیه میکنیم تمام افراد که قصد خرید از کاربران این انجمن را دارند با مشاهده آرشیو مطالب ارسال شده آن کاربر به " قابلیت فنی و موارد اخلاقی " آن فرد پی ببرند . مسلما کسانی که سعی بر تولید محتوا و یا رفع مشکل تعدادی از کاربران نکرده اند و صرفا با کپی کردن مطالب با هدف بالا بردن پست های خود کردند گزینه مناسبی برای اعتماد نیستند .
*البته بزودی خبر خوشی در مورد یک سرویس جدید از این انجمن به کاربران گرامی اعلام خواهد شد که مزایا و امکانات بسیار زیادی در زمینه تجاری به فروشندگان معتبر و همینطور امکان انتخاب فروشندگان و اعتماد راحت تر به آنها را برای کاربران به دنبال خواهد داشت . ( این سرویس تمام نقطه ضعف های محدودیت های فروش و محدودیت های 100 پست را برطرف خواهد کرد و برای فروشندگانی که صرفا" قصد ارائه سرویس ها و یا محصولات خود از این انجمن را دارند امکانات فراوانی ایجاد خواهد کرد )
در مورد قالب هم فکر میکنم stable ترین قالب برای VB همین است . در هر صورت کاربرانی که در این زمینه پیشنهاد های عملی دارند ، پیشنهاد های خود رو به ادمین انجمن ارسال کنند . مطمئنا با کاربران همکاری لازم خواهد شد .
در مورد تخلفات Multi-user و امضا هم تابع قوانین انجمن هستیم و این قوانین برای کاربران استثنا ندارد . اگر تخلفی در این زمینه مشاهده شد ، لطفا از طریق پیام خصوصی با مدیران در ارتباط باشید و گزارش فرمایید .
Multi-user هم از نظر قانون به شخصی گفته میشود که با یک آی پی به عنوان چند کاربر ثبت نام و با آنها در انجمن فعالیت کند . به عنوان مثال یک شرکت یا گروه میتواند چند کاربر به انجمن معرفی کند و مشکلی در این مورد وجود ندارد . ( مگر آی پی این دو فرد یکسان باشد که در این صورت اجازه فعالیت داده نخواهد شد )
تشکر مجدد از دوستان ، یادآوری میکنم که مرتبط با موضوع تاپیک بحث را ادامه دهید .