نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: یک تذکر به تمام کاربران محترم .

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

پیش فرض پاسخ : یک تذکر به تمام کاربران محترم .

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    به نظرم وقتی تاپیکی رو میبندید یا پاک میکنید دلیلش رو واضح بنویسید دیگه کسی replay نمیده بهتون ...

یکی از تاپیک های منو بستید و دلیلش رو هم ننوشتید ... من replay دادم بهتون ولی بعد از چند روز هنوز جوابی دریافت نکردم ... فکر نکنم تعداد پیغام هایی که برای شما میفرستند انقدری زیاد باشه که بعد از گذشت چند روز هنوز وقت نکردید جواب بدید ...

برای بستن تاپیک امکان ثبت دلیل وجود ندارد و شما باید با نسبت به نقدار آشنایی با قوانین دلیل آن را بیابید و اگر از نظر شما قانونی از انجمن شکسته نشده است با مدیران تماس بگیرید .

ضمنا از عمده دلایل بستن تاپیک جلوگیری از انحراف آن تاپیک است . تاپیک هایی که بسته میشوند متضاد قانون انجمن نیستند ، بلکه از نظر مدیران ادامه بحث در آن تاپیک ممکن است نظم آن را بر هم بزند .

همچنین ممکن است به دلیل کمبود وقت برای حذف تاپیک دلیلی ذکر نشود .

به طور کلی شما جواب سوال " چرا تاپیک من حذف شد ؟ " را با مطالعه قوانین میتوانید بدست آورید . ضمن اینکه مدیران نهایت سعی خود را برای ثبت دلیل حذف شدن هر تاپیک را انجام خواهند داد .

تاپیک مورد نظر شما هم : این تاپیک است .

در ضمن دوستان لطف کنند از سایت های غیرمجاز و فیلـتر شده با محتوای ضد قوانین انجمن لینک و یا مطلبی قرار ندهند .

مور بعدی بخش "متفرقه " انجمن است که در پست اول توصیه کردم دوستان در این بخش فعالیت نکنند ، چرا که از نظر دسته بندی مطالب این انجمن ، مطالب بخش متفرقه عموما spam و غیرمفید از نظر موضوع اصلی فعالیت این انجمن است . به طوری که حتی تعداد پست هایی که کاربران در این بخش ارسال میکنند شمرده نخواهد شد .
    و طبیعتا مدیریت این بخش نسبت به نوع محتوا آن انجام میشود .

2. تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)