نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: یک تذکر به تمام کاربران محترم .

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : یک تذکر به تمام کاربران محترم .

به نظر میرسه این فروم خیلی قانون مند و با کسی شوخی نداره واین خیلی خوبه که همه قوانین را رعایت کنند .
    فقط من یه خواهشی دارم که اگه میشه به اون زودتر رسیدگی کنید من وچندتا از دوستان با پیام خصوصی به مدیریت خواستار پاک کردن چند پست که برای ابرو واینده ما مشکل ساز شده هستیم اما تا این لحظه هیچ عکس العملی ندیدیم واقعا نمیدونم جای این پست اینجا هست یا نه .چون زیاد با قسمت های این فروم اشنا نیستم .اگه میشه زودتر پیگیری کنید.
    ممنون

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط negar123 نمایش پست ها
    به نظر میرسه این فروم خیلی قانون مند و با کسی شوخی نداره واین خیلی خوبه که همه قوانین را رعایت کنند .
    فقط من یه خواهشی دارم که اگه میشه به اون زودتر رسیدگی کنید من وچندتا از دوستان با پیام خصوصی به مدیریت خواستار پاک کردن چند پست که برای ابرو واینده ما مشکل ساز شده هستیم اما تا این لحظه هیچ عکس العملی ندیدیم واقعا نمیدونم جای این پست اینجا هست یا نه .چون زیاد با قسمت های این فروم اشنا نیستم .اگه میشه زودتر پیگیری کنید.
    ممنون
    این انجمن از ابتدا قصد نداشته است که به عنوان مرجع شکایات و ثبت نظرات در مورد شرکت های ایرانی فعال در این زمینه معرفی شود ولی به هر حال ، اگر تاپیکی از شما در بخش انتقاد و پیشنهادات هست و با دلیل از شما شکایت شده است ، حضور تاپیک انتقادی در آن بخش به معنای تایید مدیران بوده ( تنها بعد از تایید پست ها نمایش داده میشود ) و حذف آن امکان پذیر نیست .

به سایر درخواست های حذف تاپیک در بخش های دیگر انجمن هم اغلب ترتیب اثر داده نخواهد شد ( حتی از طریق صاحب تاپیک )

تنها کاری که باید انجام بدید ارائه مدارکی است که دلایل شکایت کننده از شما را نقض کند . در آن صورت با شما هکاری خواهد شد .
    ویرایش توسط Online24 : January 30th, 2012 در ساعت 22:24

3. تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Online24 نمایش پست ها
    این انجمن از ابتدا قصد نداشته است که به عنوان مرجع شکایات و ثبت نظرات در مورد شرکت های ایرانی فعال در این زمینه معرفی شود ولی به هر حال ، اگر تاپیکی از شما در بخش انتقاد و پیشنهادات هست و با دلیل از شما شکایت شده است ، حضور تاپیک انتقادی در آن بخش به معنای تایید مدیران بوده ( تنها بعد از تایید پست ها نمایش داده میشود ) و حذف آن امکان پذیر نیست .

به سایر درخواست های حذف تاپیک در بخش های دیگر انجمن هم اغلب ترتیب اثر داده نخواهد شد ( حتی از طریق صاحب تاپیک )

تنها کاری که باید انجام بدید ارائه مدارکی است که دلایل شکایت کننده از شما را نقض کند . در آن صورت با شما هکاری خواهد شد .
    توی بخش انتقادات و پیشنهادات وقتی استاتر میگه تاپیک رو پاک کنید نمیشه پاک کنید؟؟؟؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
    توی بخش انتقادات و پیشنهادات وقتی استاتر میگه تاپیک رو پاک کنید نمیشه پاک کنید؟؟؟؟
    سیاست کلی همین هست که در تمام بخش های انجمن تاپیک ها به درخواست استارتر هم پاک نخواهند شد . مگر آنکه قوانین نقض شده باشد .

به هر حال هر درخواست بررسی خواهد شد و متناسب با آن تصمیم گرفته میشود .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)