درصورتی که قوانین را به دقت مطالعه بفرمایید حتما دلیلش را پیدا خواهید کرد.والا تو قوانین دلیل بسته شدن تاپیکمون رو پیدا نکردیم با شما تماس گرفتیم ظاهرا پیغام رو هم دریافت کردید ولی زحمت ندادید به خودتون یک خط تایپ کنید و دلیلشو بگید ...
ما باید جلو منحرف شدن تایپیک رو بگیریم؟! ولی 1 تایپیک؟ 2تا 3 تا یا ... .وظیفه تاپیک زننده نیست که جلوی انحراف تاپیک رو بگیره ... با یه تذکر راحت میشه جلوی انحراف رو گرفت نه اینکه چون چند نفر دارند بحثو منحرف میکنن تاپیک بسته بشه ...البته اصلا منظورم تاپیک خودم نیستا چون تاپیک مهمی نبود ... بحث من نوع مدیریت هست ...
اگر دقت کرده باشید بعضا دوستانی که تایپیک ارسال میکنند با خط Bold و قرمز تذکر میدن که بقیه دوستان باعث انحراف تایپیک نشوند.
در مورد نوع مدیریت هم شما از مدیری ناراضی هستید میتونید اعتراض خودتون رو نصبت به ایشون یا عملکردشون به مدیریت از طریق پ.خ اعلام کنید.
حساسیت خاصی نیست. منتهی طبق قوانین انجمن مطالبی که به انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران مرتبط نباشند حتی در بخش متفرقه پاک خواهند شد. دلیل اینکه میگیم از ارسال در بخش متفرقه تا حد ممکن اجتناب کنید این میباشد که اینجا یک انجمن تخصصی میباشد.با توجه به اینکه خودتون میگید تعداد پست های این بخش شمرده نمیشه دلیل حساسیت شمارو نسبت به این بخش متوجه نمیشم ... قوانینی از قبیل "- خودداری کردن حداکثری از ارسال مطالب در بخش متفرقه انجمن" فقط در وب هاستینگ تاک مشاهده میشه
توضیح خواستی نداره. بله مدیران بخشها هستند ولی بعضی از مدیران بخشها طبق صلاح دید تیم مدیریت دسترسی بیشتر برای کنترل انجمن داده شده.اگر در رابطه با سطح دسترسی و وظایف مدیران هم یه توضیحی بدید ممنون میشم ...من تا دیروز فکر میکردم مدیران سبز رنگ مدیر بخش های مشخص شده هستند(مثلا جناب arte مدیر بخش وب سرورها) و دسترسی محدود دارند ولی الان میبینم که میتونن در قوانین انجمن تغییر ایجاد کنند و ..
در مورد تغییر قانون هروقت شما قانونی در این تایپیک مشاهده کردید(و توسط مدیران سایت یا مدیران ارشد اعلام شد) آن وقت هست که اون قانون طبق نظرات مدیران تصویب شده است. جناب علیرضا هم به شما احترام گذاشتند و قبل از اعمال یک سری تغییرات از شما نظر سنجی کردند.
موفق باشید