عجب بحثی شده 3-4 تا قالب دیگه ریپ کنیم از این بحثا راه بندازیم

جدا از شوخی

[QUOTE=Mohammad_reza;355107]
نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها

اینکه ما مجبوریم به خاطر مسائل دیگه ای ویندوز نداشته باشیم ، مشکلش جای دیگه هست که باید حل بشه.

بحث غذا فرق داره ، شما اگه قالب یک سایت رو ریپ نکنی ، می تونی از قالب های عادی رایگان استفاده کنی...
به نظر من در ان حالت هم ***ی حرومه ، چرا چون می تونی خیلی ساده با طرف صحبت کنی ، راضی کنیش ، تا بهت غذا بده (با میل خودش ، نه اینکه ازش بزنی)
اگه طرف غذا بهت نداد ، اونقت هم مشکل خودته ، قبل از اینکه به گشنگی بیافتی باید به امروزت فکر می کردی ، می تونستی برای خودت پس انداز کنی تا به این روز نیافتی.
هرچند که بحث غذا و کپی رایت اصلاً قابل مقایسه نیستند ...
درضمن بحث تحریم موقتی هست ، ربطی به اصل قضیه نداره

دوستمون هم گفته بودن خوب در اینصورت ما پول ویندوز نداریم باید کامپیوتر رو بذاریم کنار ...
چرا تو خارج کسی این حرف رو نمیزنه ؟ چون پولش رو دارن. چرا دارن اما ما نداریم؟ چون ... {بحث سیاسی ممنوع}

دوست عزیز شمایی که میفرمایی پس انداز ! کدوم پس انداز !
دارم میگم من تا ماه پیش 140 واسه پول سرور میدادم الان یهو شده 200 ! تازه جدا از هزینه کنترل پنل و اکانت هایی که باید واسه لیچر و ... بگیرم ! پس انداز در شرایطی میشه انجام داد که ما بدونیم هزینمون چقدره ! نه اینکه یهو مجبور بشیم به خاطر بالا رفتن دلار 60-70 تومن رو الکی بدیم !

بحث ما بحث قالب نیست ، کلی داریم بحث میکنیم

شما ترجیح میدی از گشنگی بمیری تا اینکه مال حروم بخوری ؟ اگه آره پس من دیگه حرفی در این باره ندارم

===

من که رفتم بخوابم ، ادامه بحث فردا
( امتحان دارم )