نقل قول نوشته اصلی توسط parsibox نمایش پست ها
اولا بلیط رفت برگشت هواپیما بگیر و هتل را رزرو کن برای بعد از ماه رمضون من خدمتتون میرسم چون کارایی کردم که شما توی خواب هم نمیبینی و اینقدر به دانشی که دارم مطمئن هستم که حاضرم بیام اونجا توی محله ی خودتون اطلاعاتم را به رخت بکشم
شما واژه ای به نام p-r-o-x-y server در مورد پیامک میدونی چی هست؟
شما که اینقدر ادعا میکنی من از ۲۰۰۰ خط ۱۲ رقمی میفروشم
اگه راست میگی یک خط ۱۲ رقمی ۲۰۰۰ برو بخر ببین بهت میدن یا نمیدن!
و آخرین حرفی که میزنم این هست دوست عزیز من اصلا در زمینه پیام کوتاه خودم تنها نیستم و ۲۰ نفر دیگه بامن همراه هستند که هر کدومشون دانششون در زمینه ی خاصی هست من فقط یک کد نویس ساده هستم و هیچ ادعایی هم ندارم و هیچ موقع قصد خود شیرین کردن نداشتم
=============
من خودم شخصا با آقای چلبی صحبت داشتم و من را میشناسن بهشون سلام مخصوص برسونید و بگیر تا ۱۵ روز دیگه چیزی که خواسته بودند را براشون ارسال میکنم
ما با آقای چلبی بسیار رابطه ی خوبی داریم و حتی کدهای php که برای نمونه به متشری ها میدن را هم ما براشون اصلاح کردیم!!آقایی که ادعا میکنی که فلان و فلان .... برو از خودشون بپرس
=====================
امروز وب سرویس ۱۰۰۰ وصل هست و هر کسی میخواد میتونه پیامکش را بزنه و ببینه میرسه یا نمیرسیه و کلا دعوایی که الکی و بیخودی راه اندازی شده را بخوابونید.
بالاخره مشکل هست پیش میاد سرور همین ۲۰۰۰ با این همه تعریف که ازش مکنند برخی شب ها قطع میشه حالا این وضعیت در خطوط ۱۰۰۰ بیشتر هست و موردی هم نداره بالاخره اینجا ایران هست و امکاناتی که در اختیار داریم محدود هست
ما هم گله ای نداریم و این مشکلات را پای سرعت خوبش در ارسال پیامک میزاریم.
شمایی که ادعا میکنی با نمایندت هیچ رابطه ای نداری ویهیچ کمکی هم نمیتونی بکنی حرفات اسپم محسوب میشه اگر کاری هم با اقای مسعودی عزیز دارید برید مستقیم باخودشون صحبت کنید اینجا چت روم نیست.
من از روی اشنایی که باهاتون داشتم خواستم کمکی بکنید که دیدم...