نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen1 نمایش پست ها
تعجب من از اینه که شما حرف حساب سرت نمیشه وقتی میگم مشکل از سیستم ما نیست قبول نمیکنی و حاضری هر تهمتی بزنی که ما رو مجرم نشون بدی.
اگه اپراتور قطع هست یا اس ام اس نمی رسونه یا ناقص می رسونه یا جواب درست حسابی نمیده ، شما همه اینا رو از چشم ما می بینی و وقتی باهاتون صادقانه صحبت می کنیم و میگیم مشکل از کجاست اینطور قضیه رو داری به چالش می کشونی.

محسن جان شما انگار تو باغ نیستیا..........مگه تو سرویس دهنده نیستی؟مگه نمیگی من فلانم؟مگه نمیگی ما خدای اینکاریم؟خوب پروایدر مشکل داره؟وظیفته یه اعلامیه بزنی قد سایتت که تو سایتت میریم ببینیم اسکل نشیم یه بند پیامک بزنیم شما وظیفته سرویستو چک کنی و سالم و بدون هر نقصی سرویس بدی ...وگرنه 150 تومان تا 300 تومان پول دادن به محسن داوری یا هر شخص دیگری و گرفته یه نمایندگی و تعرفه چیدنو فروختن پنل این یعنی تمام؟نه عزیزم فروش یعنی اغاز یه تعهد .مگه من خدای نکرده باهات مشکلی دارم که بخوام اذیتت کنم ؟شما نمیخوای قبول کنی سرویست مورد داره.
اتفاقا سرویس شما مورد داره تو حرفهام بارها گفتم خود سرویس گزارش دهیت مورد داره خود سرویس ارسالت مورد داره اسکریپتت که مشکل از پروایدر نیست از خودتونه باید حلش کنید وقتی تو تبلیغات گفتید سرویس گزارشدهی داریم من که نمیتونم پیامک بدم تیکت بزنمک اقا این مسیج رسیده یا نه.......