نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: کلاهبرداری اونم توسط شرکت !!!! تحویل اکانت وریفای نشده @RahAlioF

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : کلاهبرداری اونم توسط شرکت !!!! تحویل اکانت وریفای نشده @RahAlioF

نقل قول نوشته اصلی توسط alirah نمایش پست ها
    آقای نسبتاً محترم.... اینکه دهنتو باز کردی و لفظی رو به کار بردی که برازنده ی خودتو و خونوادت هست برات حسابی گرون تموم میشه !

خدا رو شکر همه ی توی این انجمن بکگراند شما رو میدونن و سبقه ی خوش شما در کسب و کارتون بر همگان آشکاره .....

کاش بتونی حرفیو که زدی اثبات کنی وگرنه کاری می کنم که برات درس عبرت بشه و دیگه نه تو این انجمن تو هیچ کجای دیگه نتونی بل بل زبونی کنی !

- - - updated - - -

دوستان عزیز بنده آی دی @rahaliof هستم ... اگر کسی از شما از بنده یا از خدمات ارائه شده توسط اینجانب هرگونه گله و شکایتی داره خواهشمندم همینجا با صراحت تمام اعلام کنه !
    این بار باید به جد جلوی امثال این مشتری نماها و بازار خراب کن ها گرفته بشه و دهنشون بسته بشه تا جرات نکنند القابی که برازنده خودشون بوده و هست رو براحتی به دیگران نسبت بدهند و بدونند که به لحاظ قانونی موضوع پیگیری می شه و تیجه در همین تاپیک اعلام میشه !

این دوست نچندان محترممون خیلی وقت هست که مشغول فروش دلار و ارزهای هک شده به شما دوستان عزیز و دیگر همکارانمون هستند ....

از اونجایی که تخصصی به جز موردی که عرض کردم ندارند سفارش اکانت امازون به بنده دادند ... ما این اکانت رو به قیمت 800 تومن می فروشیم اما به ایشون به قیمت 47 دلار فروختیم..... از زمانی که پول واریز کردند یکسره گفتند چی شد چی شد !!؟؟ و نمی فهمیدند همه مثل خودشون بی کار و بی عار نیستند و پنجشنبه و جمعه شرکت ها تعطیلتند و اگر بنده لطف بهشون کردم و روز جمعه رفتم دفتر که اکانت براشون حاضر کنم مجددا تا همین دیشب با هزار و یک لفظ و زبان بازی پیگیر نشوند که چی شد چی شد !!! حالا کاری هم نمی خواهند بکنند به جز راه اندازی تسهیلات برای خالی کردن جیب و اکانت یکسری بد بخت و بیچاره دیگر !!!

دوستانی که تخصص دارند بفرمایند اظهار نظر کنند .... اکانت های فول وریفای آمازون با قیمت هایی حول و حوش 1 میلیون و خورده ای شروع می شوند تا حدود 10 میلیون تومن ------ فلذا چیزی که با 47 دلار تحویل گرفتند ایشان از سرشون هم زیاد بوده که هیچ لیاقت همون رو هم ندارند --- اونقدر نمی فهمند که اکانت می بایست تایید شود ...... و بعد به خودشان اجازه می دهند دهان باز کنند و ....

پاسخی به شما خواهم داد دوست عزیز که به همان جایی برگردید که منزلگاهتان بوده و هست.
    عنوانی که محصول رو ارائه فرمودید مدارک بوده یا پنل تایید شده؟
    در صورتی که پنل ارائه شده این وظیفه شماست که پنل رو تکمیل کنید برای کاربر
    با علم به اینکه این پنل بدون مدارک قبل استفاده هست مبلغی رو دریافت کردید و فقط مراحل ثبت نام رو انجام دادید
    مثل این می مونه که برای فردی در ovh ثبت نام کنید و شماره تماس هم وارد کنید و تایید بشه و به کاربر تحویل بدید ولی با ثبت اولین سفارش ovh از اون کاربر مدرک درخواست کنه
    درواقع شما کاری نکردید برای اون عزیز و فقط ثبت نام کردید ولی پنل قابل استفاده نیست.
    به نظر بنده در صورتی که براتون امکان داره برگشت وجه بزنید و پنل رو برای خودتون تکمیل کنید و یا به کاربر دیگه ای واگذار کنید , اگر هم تحت عنوان فقط ثبت نام بوده محصول که مشکلی نیست.
    موفق باشید
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

2. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)