نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها

آقای حسینی نه گروه آقای حسینی فرقی ندارد و ایشان باید روی گفته های شما نظارت داشته باشند و نیروشون رو توجیه بکنند که شخصیت بقیه فروشنده ها رو زیر سوال نبرید با گفته هاتون
ارتباطی به جرات ندارد ، هر کس جرات بی احترامی به حقوق بقیه رو میده رو بهش نمیگن جرات باد بگیرید که حقوق بقیه رو تضییع نکنید .
انقدر تجربه و مشتری داریم که نه نیاز به آفر دادن های مفت و رایگان داریم و هم قدرت مالی انجامش را داریم . همونطور که دیدید اصلا به اینکه چرا آفر دادید یا اینکه کم دادید یا زیاد دادید اشاره ای نکردم به خودتون مربوطه ولی گفته شما توهین به بقیه افرادی است که آفر داده اند . این کار اینجا اتفاق افتاده فردا زیر پست هایی که ما آفر میدیم هم به وجود میاد و اسمش رو میگذارید جرات . . .
همانطور که به شما گفته شد ، اشتباه اشتباهه اصلا حسینی و عیسی لو یا هر کسه دیگر فرقی ندارد .
با گذشته خودم و حسینی کاری ندارم و اولشم گفتم احترامی که قائلم پس بحث گذشته رو نمیخوام به پیش بکشم و اصلا یادم نمیارم که چی بوده و چی نیست .
در مورد اینکه در عموم انتقال کردم بدین دلیل است که شما نیز در عموم این مورد را مطرح کردید پس باید در عموم جواب میگرفتید همونطور که دارید در عموم به من جواب میدید .
وقتی چیزی را میگید و به خودتون جرات میدید در عموم آن را مطرح بکنید پس باید منتظر جرات بقیه هم باشید که در عموم به شما و گروه شما بخواهند جواب بدهند .
تمام گفته های بنده از حرف های خودتون است و کماکان حرفتون رو کاملا ناپسند میدانم و اگر به تشکر های زیر پست نگاه بکنید بقیه تشکر کرده اند که به غیر از یک فرد بقیه رو نمیشناسم .
قبل اینکه کسی به حساب شما رسیدگی بکند ، خودتان به حساب خودتان برسید ببینید چند چند هستید و حرفی که میزنید درست است یا خیر ...

گویا شماکم سن سالید که بحث ادماه میدهید و به خودتان حق بر حق
که قاضی باشید قضاوت کنید ، دخالت کنید ، رای بدهید اسم ببرید بدون داشتن هیچ یک از این موارد

دلیل این موارد

1 شما از اقای حسینی اسم میبرید بعد میگوید این شخش یا ان شخص یا من یا ... در پست قبل صحبت کردم حرف از دیگران میزنید بعد از اسم بردن برای توجبه
2 اینجا پست فروش است نه انتقاد شخصی یا عمومی که به خود حق میدهید تا انتقاد کنید که همه موارد اعلام میکنید که بر حقید اگر میدانید حق چیست باید بدانید در کجاست یا جایش کجاست ،
3 دیگران تشکر کردند شما خوشحال شدید منم تشکر کنم بیشتر خوشحال بشوید
4 میگید با گذشته کاری ندارم اما در این پست مجدد تکرار میکنم به من مربوط نیست پس چرا اسم می برید اگر گذشته ی بوده ؟ که میگید نمیخام پیش بکشم چه حرفیه ؟ شما که میگید بر حقید ... چه ربطی داشت ، شما اگر میتوانید از من انتقاد بکنید نه بازی با کلمات با اسم دیگران ، اخرش کجا به چی میخواهید برسید ؟

من متوجه نشدم از کجا به کجا رفتید ، دور بزنید یک نگاهی بندازید

اول کار اسم میبرید
بعدش اسم جمع و دیگران قاطی میکنید برای بزرگ کردن تغییر جهت
بعد حرف از صنف ، شما سخنگوی صنفید ؟ خیار ، بلوف اینها چیه ؟ انتقاد کجا رفت ؟
بعد شما میگید اقای حسینی نه گروه حسینی ....
جناب حسینی هیچ زمان از کاربران خود اسمی نبردند در این چند سال ، اما شما اسامی در سایت خود داشتید برای چه بودند ؟ اسامی ارگانی .... منظورم ؟ برای بزرگ کردن شما ؟

شما هدفی دارید ان را در یک پیام خصوصی میتوانستید اعلام کنید
من یک جمله نوشتم چون درست و حقیقت داشت (
خیلی از همکاران از ما تهیه کردند ...
) اکی شما حق گفتید در عالم غیب ، حق با شما است و ادامه بدهید و شما به اخرش گویا فکر نکردید ادامه دادید
از مدیران درخواست دارم این پست ها حذف بشوند ، چون سر تهش معلوم نیست و گویا ایشون دنبال پیداکردن مرید هستند یا افزایش تشکر یا بزرگ کردن خودن با بحث کردن

با تشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
گیر ندادم بلکه بهشون اعلام کردم که کارشون درست نبود میتونستند اصلاح بکنند و پیام خصوصی بدهند که پستم رو حذف بکنم اما سعی میکنند حرفشون رو ازش دفاع بکنند .

گویاشما نمی توانستید

یا حق خودت نظری بر بنده بر حقت بکن