سلام
خیلی سعی کردم این پست ادامه ندم اما دوستان کم لطف فکر میکنن لطف دارن
جهت اطلاع برخی که نصحیت میکنن اما در جایگاه من نبودن و یا جایگاه نظر دادن نیستن
نکته اول : خب ما افختار میکردیم که خیلی از همکاران از ما سرویس هاشون تهیه میکردند یا میکنن
من توضیح دادم چرا اون متن نوشتم مجدد مینویسم شاید نگاه دوباره بشود قبل از پست دادن ، یا نظر دادن بدون فکر کردن قبل از آن
نکته 2
قیمتی که ما میدهیم معمولا پایین ترین قیمت بازار بوده و هست که با سورس مطمئن باشد و ضمانت داشته باشد (نه افر باشد نه پز دادن باشد یا نه زیر قیمت باشد یا نه مفت باشد یا کار .... ها که بعد از فکر کردن ادیت یا پاکش کنید (ایمیلش امد)) ( ممنون بابت الفاظ بیسار مودبانه دوستان)
در این پست خیلی از همکاران از ما تهیه کرده بودند بدلیل قیمت همانطور که جناب ابوعلی فرمودند خب هم سودی انها خواهند کرد هم ما که با قیمت خوب دادیم
دلیل قیمت که دوستان نمی توانند بدهند ، چون نمیتوانند
اما دلیل ما ما تعداد لایسنس بسیار بالای است که داریم که هر لاییسنس 40 دلار میخریم
هر دلار 5 هزارتومان حساب کرده بودیم ، خب قیمت خوبی هم برای ما بود هم خریدار
چرا فکر میکنید مفت دادیم ؟ معرفت خوبه اگر دید + باشه یا کمی فکر پشتش باشه
دلیل : 1
موقع پست دادن با این قیمت ها همیشه کاربران میپرسند چرا قیمت شما متفاوت است
برای اثبات این مورد از اون جمله استفاده شد
و مججد میگم منظور من این بوده و هست
همکارانی که پست داده اند نیز از ما خرید کرده اند و این قیمت دارای مشکل فنی یا ... نیست که شما نیز میتوانید با اطمینان خرید کنید و من کاری به اینکه هر کس قیمتی به شما داده ندارم ... و ربطی به ما ندارد که قبلا نوشتم برای اطلاع رسانی به درخواست دهنده بوده که این قیمت واقعی است و به این معنا که همین دوستان نیز خرید کرده اند ،
حال دید منفی داشتید به اون شکل فکر کردید و پیام دادید !!!!!!!!!! انشااا که اینطور نباشه
قبلا هم اعلام شد اگر بخواهیم بصورت دقیق از شخص یا شرکتی اسم خواهیم بود و ترسی هم نخواهیم داشت که ان شخص کاربر ما میباشد و بلعکس خرسند و خوشحالیم و به ان شخص و شرکت افتخار خواهیم کرد که یکی از کاربران ما میباشد
(جهت افرای که فکر میکنند ما قصد خراب کردن داشتیم اما خود هدفی داشتند)