شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
شما برای تماس با جناب حسینی میتوانید با ایشون در تماس باشید یا پیام خصوصی بدهید به ایشان اعلام کنم
درمورد صحبت بنده هم واقعیت بود اگر به کسی برمیخورد خودش از طریق پیام خصوصی اعلام کند
نیاز به طرفداری شما نمیباشد و این حرف میتوانستید در پیام بزنید که بنوعی انتقاد باشد نه اینکه در پست اعلام کنید ، ایا کار شما درست است اگر انتقاد کردید ؟
شما مشخص قصد داشتید اما بنده قصد اطلاع رسانی به درخواست دهنده داشتم
با تشکر
با سلام
کسی که میاد همکارانش رو صحیح یا ناصحیح اونطور زیر سوال میبره باید هم همینطور در عموم اعلام بشه که کارش درست نبوده . . .
کاره نا درست نادرست است حالا حسینی یا من یا هر کسه دیگه فرقی ندارد .
وقتی شما همکاران و مشتری های خودتون رو به پوست شاید بی ارزش تر از خیار به فروش میرسانید امید واریم که اطلاعات مشتریانتان را به امانت پیش خود نگاه دارید چون به شما اعتماد کرده اند . . .
از طرف دیگه 4 نفر اینجا قبل از شما پست داشته بر فرض مثال شما دارید دروغ میگید به غیر از اخلاقیات بخواهیم در نظر بگیم ، هیچ یک نباید طبق استدلال شما شکایتی بکنند . اگر اینطور باشه همه ادعا خواهند کرد و چون ادعاست و کسی رو نمیگیره نباید هم اعتراضی بکنند و شما به بلوف هایتان باید ادامه بدید در این شرایط؟ منظور از بلف در زمانی است که هیچ یک از این 4 عزیز از شما سرویس نداشته باشند و شما لاف آن را زده باشید .
نیازی نیست با آقای حسینی در ارتباط باشیم چندین سال است که کاری به کارشان نداریم و صرفا جهت اینکه بخواهیم به صنف خودمون احترام بگذاریم اعلام نظر کردم.
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
پس شما ابتدا انتقاد کردن یاد بگیرید و مطمئن بشوید با چه کسی صحبت میکنید بعد اسم از کسی و شخصی ببرید و ...
بنده انقدر جرات دارم و اجازه این مورد را از گروه جناب حسینی گرفتم اگر کسی بخواهم معرفی کنم با نام معرفی میکنم و بصوت ومشخص حرفم بزنم
شما اگر تمایل به افر دادن داشتید خب پست میداد اگر در توان نداشتید ، با اسم بردن هدف شما مشخص است از بیان اون موارد که شما مثلا خواستید طرفداری کنید از بقیه دوستان
درمورد بلوف زدن در پست دوم به شما گفتم هدفم چه بوده و شما متاسف باشید که این خیال پردازی شما است که با این شدت، تفکر خود را مینویسید و بیان میکنید بدون این که طرف مقابل بشناسید یا اسم اون شخص ، مجدد تفکر کنید ،این انتقاد نیست و نخواهد بود
کمی تفکر و بعد بیان نیاز هر شخص و متعصب در هر صنف است که از بیان (بلوف ،خیار ، ادعا ، امانت اطلاعات مشتریان ) خودداری کند که هدفی نداشته باشد
من با شما صحبت کردم شما از دیگران صحبت کنید و قاضی یکطرفه رفتن در بیان مشخص است اما برای که و کجا نامعلوم
در مورد صنف ، احترام گذاشتن به این معنی است که انتقاد در عموم کنید ؟ یا بیان یا نشان از حضور یا ....
و در آخر نوشتید که با اقای حسینی چندین سال کاری به کارشان ندارم مجدد مشخص چه دیدی دارید که به این شکل بیان میکنید ان هم به من که همکارشان هستم
گذشته شما با ایشان یا دیگران دوستان ربطی به بنده ندارد اما شکل جدید و جالبی برای بیان بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)