نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
گویا شماکم سن سالید که بحث ادماه میدهید و به خودتان حق بر حق
که قاضی باشید قضاوت کنید ، دخالت کنید ، رای بدهید اسم ببرید بدون داشتن هیچ یک از این موارد

دلیل این موارد

1 شما از اقای حسینی اسم میبرید بعد میگوید این شخش یا ان شخص یا من یا ... در پست قبل صحبت کردم حرف از دیگران میزنید بعد از اسم بردن برای توجبه
2 اینجا پست فروش است نه انتقاد شخصی یا عمومی که به خود حق میدهید تا انتقاد کنید که همه موارد اعلام میکنید که بر حقید اگر میدانید حق چیست باید بدانید در کجاست یا جایش کجاست ،
3 دیگران تشکر کردند شما خوشحال شدید منم تشکر کنم بیشتر خوشحال بشوید
4 میگید با گذشته کاری ندارم اما در این پست مجدد تکرار میکنم به من مربوط نیست پس چرا اسم می برید اگر گذشته ی بوده ؟ که میگید نمیخام پیش بکشم چه حرفیه ؟ شما که میگید بر حقید ... چه ربطی داشت ، شما اگر میتوانید از من انتقاد بکنید نه بازی با کلمات با اسم دیگران ، اخرش کجا به چی میخواهید برسید ؟

من متوجه نشدم از کجا به کجا رفتید ، دور بزنید یک نگاهی بندازید

اول کار اسم میبرید
بعدش اسم جمع و دیگران قاطی میکنید برای بزرگ کردن تغییر جهت
بعد حرف از صنف ، شما سخنگوی صنفید ؟ خیار ، بلوف اینها چیه ؟ انتقاد کجا رفت ؟
بعد شما میگید اقای حسینی نه گروه حسینی ....
جناب حسینی هیچ زمان از کاربران خود اسمی نبردند در این چند سال ، اما شما اسامی در سایت خود داشتید برای چه بودند ؟ اسامی ارگانی .... منظورم ؟ برای بزرگ کردن شما ؟

شما هدفی دارید ان را در یک پیام خصوصی میتوانستید اعلام کنید
من یک جمله نوشتم چون درست و حقیقت داشت (
خیلی از همکاران از ما تهیه کردند ...
) اکی شما حق گفتید در عالم غیب ، حق با شما است و ادامه بدهید و شما به اخرش گویا فکر نکردید ادامه دادید
از مدیران درخواست دارم این پست ها حذف بشوند ، چون سر تهش معلوم نیست و گویا ایشون دنبال پیداکردن مرید هستند یا افزایش تشکر یا بزرگ کردن خودن با بحث کردن

با تشکر

- - - Updated - - -

گویاشما نمی توانستید

یا حق خودت نظری بر بنده بر حقت بکن
وقتم حیف این است که بخوام بهتون جواب بدم
مغلطه نکنید و به بچه بازی خودتون ادامه بدهید .
خودتون میگید گذشته بعد میگید چرا از گذشته جرف میزنید اول تکلیف خودت رو با خودت روشن بکن
وقت جواب دادن بهتون رو ندارم و وقت مطالعه همه اون ها رو هم نداشتم و نخوندم و به چند خط اول بسنده کردم .
آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند . سعی کنیم حداقل بشیم جزء اون کسایی که نمیدونن و میدونن که نمیدونن که بتونن لنگون لنگون جرکشون رو از پل بکشند بیرون.
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده خیر .

موفق باشید .